Hali!
Látom Te is most vettél CBR 600 F-et. Én is az elkövetkező 1 hónapban fogok majd venni min. 2006-osat. Ha kérhetnén leirnád nekem a részleteket a motoroddal kapcsolatban? (évjárat,km,mzín, ár stb.) Minden érdekelne
Jöhet az e-mailemre: mgergo600@gmail.com
Köszi! Jah és szerintem is jól választottál !
Üdv.
miért nem olyat vettél, ha 2003-od van kb. az ára az lett volna, csak ritkább és jobb. Első kézből MONDOM A DOLGOKAT- nézd az adatlapom, ha mindent előre összeszedsz,1 húzós este átvariálod.
segédváz :40
lábtartó :2*10
ülésalatti idom :15
ülés 2*10
farokidom :25-35 között.
EZ: 110 ,gyári alkatrész bontoból +színre fújás 20(gyöngyház, metál ,lakk.)=130 HUF.
És jó adag kreátivitás ,mert az ülés alatti cumók, már nem azok mint 2001-ben és nem ott vannak elhelyezve.
A levett dolgokat pedig azt hittem könnyen kiárulom, azt a faszt !
A superzone-ban télen vett az egyik lány ismerösöm 140ért full fekete+arany szinkombót nem szar .Berikkel nincs baj én imádom most 2éves semmi gond nincs vele
Sziasztok,
van egy kérdésem a hozzáértőkhöz .Miket kell pontosan ki cseréni az F4i-n ,hogy osztott legyen az ülés mint az Fs-en ? Ha jól tom akkor cserélni kell a segédvázat,ülések,hátsó lámpa stb... Ezeken kívül kell még vmit? Kb. mennyibe kerülhetnek ezek a cuccok?
Csak gondolati szinten érdekel (ár) ,de jobban bejön az Fs fara.
üdv...
Ha majd veszel a shox nevüt nem ajánlom,nekem kinyúlt szar helyen voltak a protektorok,törtek a cippzárok rajta
Haveromnak eséskor szétszakadt a kabát a vará snál.
Pannónia ringen tuti köztelező, hozzánk az van a legközelebb..
Mondták, hogy ott van egy képzés is. Kezdőknek, kizárólag. Oda még nem kötelező a bőr, de ha utána akarnék menni pályázni, akkor csak bőrben lehet már menni.
Látom Te is most vettél CBR 600 F-et. Én is az elkövetkező 1 hónapban fogok majd venni min. 2006-osat. Ha kérhetnén leirnád nekem a részleteket a motoroddal kapcsolatban? (évjárat,km,mzín, ár stb.) Minden érdekelne
Jöhet az e-mailemre: mgergo600@gmail.com
Köszi! Jah és szerintem is jól választottál !
miért nem olyat vettél, ha 2003-od van kb. az ára az lett volna, csak ritkább és jobb. Első kézből MONDOM A DOLGOKAT- nézd az adatlapom, ha mindent előre összeszedsz,1 húzós este átvariálod.
segédváz :40
lábtartó :2*10
ülésalatti idom :15
ülés 2*10
farokidom :25-35 között.
EZ: 110 ,gyári alkatrész bontoból +színre fújás 20(gyöngyház, metál ,lakk.)=130 HUF.
És jó adag kreátivitás ,mert az ülés alatti cumók, már nem azok mint 2001-ben és nem ott vannak elhelyezve.
A levett dolgokat pedig azt hittem könnyen kiárulom, azt a faszt !
A superzone-ban télen vett az egyik lány ismerösöm 140ért full fekete+arany szinkombót nem szar .Berikkel nincs baj én imádom most 2éves semmi gond nincs vele
van egy kérdésem a hozzáértőkhöz .Miket kell pontosan ki cseréni az F4i-n ,hogy osztott legyen az ülés mint az Fs-en ? Ha jól tom akkor cserélni kell a segédvázat,ülések,hátsó lámpa stb... Ezeken kívül kell még vmit? Kb. mennyibe kerülhetnek ezek a cuccok?
Csak gondolati szinten érdekel (ár) ,de jobban bejön az Fs fara.
üdv...
Bár kifejezetten női nagyon kevés van. Azért ilyet találtam : (ez Berik)
Haveromnak eséskor szétszakadt a kabát a vará snál.
Ez van hozzánk a legközelebb. Bár szívesen mennék máshova is.. csak ugye bőrruci kellene.
Mondták, hogy ott van egy képzés is. Kezdőknek, kizárólag. Oda még nem kötelező a bőr, de ha utána akarnék menni pályázni, akkor csak bőrben lehet már menni.
600 F4 gyári kipu (karcmentes) És gyári service manual kiskönyv + 1db gyári nyers kulccsal eladó....
1 tank benya....
Azt hogy milyen látvány? Azt még nem tudom, remélem én sem okozok majd csalódást a többi csaj után