Várjuk továbbá azok hozzászólását a témához, akik a motorba is sütőtöklevet tankolnak, mert a japán mérnökök biztos a benzingyártókkal is megegyeztek a háttérben...
Én megmaradnék a gyár által írt olajnál, mert ne legyünk szerintem okosabbak, mint a japán mérnökök, akik évekig tesztelik ezeket. Ők is láttak már meleget és hideget is, és tudják, mi a dörgés.
Sziasztok.
Nem tud véletlenül valaki egy jó cipészt, Budapesten vagy Pest megyében?
A motoros csizmám a varrásnál egyre jobban jön szét és nincs lé újra
A google barátom, sajna nem sokat segített ez ügyben.
Elég sokat vissza olvastam a cipő, ruha fórumban, de ott se nagyon találtam. Mindenki újat vesz ha szét megy a régi?
na de viszkozitásban?
most a cbr fórumon azt írták a 10/40 gáz ilyen melegben.
talán a 10/50; 15/50; 20/50 lenne jobb hát kéne olyantól infó aki használja ebbe az évjáratba.
HÁT AKKOR ISMÉT !
tudja valaki mi a legjobb a CBR600F1 1988 gépnek ? Elvben 50E km, ( olajat nem eszik bár eddig csak kb 7-8E -ig forgattam)
mert olajcserével vettem a gépet de lassan cserélni kellene már csak azért is mert 1 év lejárt neki. Egy spec oldalon 10/40 esetleg 15/40(50) ; netán 20/50; ír de akkor is melyik márkában
a választ írjátok ide is vagy még + a bulejko@freemail.hu-ra.
Keresnék F1 tulajokat eszmecserére mob.:30/391 5596 begin_of_the_skype_highlighting 30/391 5596 end_of_the_skype_highlighting skype:bulejko1.
Várnám a válaszotokat ! Nagy kerekben van kedvezményem, de ha jobbat ajánlotok az is jó !
Életem első pályázása nekem is Kakucson volt. Kb. úgy vigyorogtam kint mint egy 8éves gyerek karácsonykor. Még a kis TZR-rel voltam kint, utána meg EuroRing. Oda már kicsi volt szegény, viszont tervezem, hogy augusztus elején már az FS-sel kimenni. Van kedvetek jönni?
tudja valaki mi a legjobb a CBR600F1 1988 gépnek ? Elvben 50E km, ( olajat nem eszik bár eddig csak kb 7-8E -ig forgattam)
mert olajcserével vettem a gépet de lassan cserélni kellene már csak azért is mert 1 év lejárt neki. Egy spec oldalon 10/40 esetleg 15/40(50) ; netán 20/50; ír de akkor is melyik márkában
Keresnék F1 tulajokat eszmecserére mob.:30/391 5596 skype:bulejko1.
Várnám a válaszotokat ! Nagy kerekben van kedvezményem, de ha jobbat ajánlotok az is jó !
Köszi szépen, a gumira én is büszke vagyok
Hát azt sajna most vettem észre hogy a kabátomon van egy luk, valószínű akkor szakadt ki. De nem is feltételezném, hogy akkor nekem is bajom eshet , az még odébb van
De tervezem, de akkor másik kipuff megy fel, és szintén leszedem a visszapillantót, meg talán indexet is
Vagyis valami ilyesmin gondolkozom
Az aranyszinű az erősebb
ha nem is a végső döntés de Repsol 15-50 lesz bele
Úúúúúú geca megcsinálta egy faszi a ledes világítást a műszerfalba nagyon üt. Holnap kaptok képeket is.
De-de most voltam közvetlen utána levő 2 nap
Nem volt rossz, bár talán picit többet vártam, de attól még szuper volt
Várjuk továbbá azok hozzászólását a témához, akik a motorba is sütőtöklevet tankolnak, mert a japán mérnökök biztos a benzingyártókkal is megegyeztek a háttérben...
Nem tud véletlenül valaki egy jó cipészt, Budapesten vagy Pest megyében?
A motoros csizmám a varrásnál egyre jobban jön szét és nincs lé újra
A google barátom, sajna nem sokat segített ez ügyben.
Elég sokat vissza olvastam a cipő, ruha fórumban, de ott se nagyon találtam. Mindenki újat vesz ha szét megy a régi?
a márkája tökmindegy
most a cbr fórumon azt írták a 10/40 gáz ilyen melegben.
talán a 10/50; 15/50; 20/50 lenne jobb hát kéne olyantól infó aki használja ebbe az évjáratba.
repsol
Keresnék F1 tulajokat eszmecserére mob.:30/391 5596 begin_of_the_skype_highlighting 30/391 5596 end_of_the_skype_highlighting skype:bulejko1.
A vezetéstechnikai tanfolyamra nem mostanában mész?
Keresnék F1 tulajokat eszmecserére mob.:30/391 5596 skype:bulejko1.
Hát azt sajna most vettem észre hogy a kabátomon van egy luk, valószínű akkor szakadt ki. De nem is feltételezném, hogy akkor nekem is bajom eshet , az még odébb van
De tervezem, de akkor másik kipuff megy fel, és szintén leszedem a visszapillantót, meg talán indexet is
Vagyis valami ilyesmin gondolkozom
még itt is találsz árakat, nem kamu
http://www.kepesmotor.hu/idomo...