Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra nagyon kíváncsi vagyok. Várom a képeket. Magának sikerült vagy megcsináltatta?
Én 600 F-re most hoztam valakinek lánc szettet fogaskerekekkel RK arnyszinű verseny lánccal együtt 45 ezerből volt itthon.
Az aranyszinű az erősebb
hi
ha nem is a végső döntés de Repsol 15-50 lesz bele
meg hát melyik márka vált be már több embernek is már tuttira.
Kakucson nem volt sok supermotos?
Tiéd....
Heló!
Úúúúúú geca megcsinálta egy faszi a ledes világítást a műszerfalba nagyon üt. Holnap kaptok képeket is.
Csak egy pályázás alkalmára max

De-de most voltam közvetlen utána levő 2 nap
Nem volt rossz, bár talán picit többet vártam, de attól még szuper volt
Szerintem Motul 10W40 5100 elég bele, és ha szereted meg is érdemli
Jajaja.

Várjuk továbbá azok hozzászólását a témához, akik a motorba is sütőtöklevet tankolnak, mert a japán mérnökök biztos a benzingyártókkal is megegyeztek a háttérben...
azokra gondolsz akik megegyeznek az olajgyártókkal?
Én megmaradnék a gyár által írt olajnál, mert ne legyünk szerintem okosabbak, mint a japán mérnökök, akik évekig tesztelik ezeket. Ők is láttak már meleget és hideget is, és tudják, mi a dörgés.
2000ft
Sziasztok.
Nem tud véletlenül valaki egy jó cipészt, Budapesten vagy Pest megyében?
A motoros csizmám a varrásnál egyre jobban jön szét és nincs lé újra
A google barátom, sajna nem sokat segített ez ügyben.
Elég sokat vissza olvastam a cipő, ruha fórumban, de ott se nagyon találtam. Mindenki újat vesz ha szét megy a régi?
10-40 bővenjó

a márkája tökmindegy
na de viszkozitásban?
most a cbr fórumon azt írták a 10/40 gáz ilyen melegben.
talán a 10/50; 15/50; 20/50 lenne jobb hát kéne olyantól infó aki használja ebbe az évjáratba.
Pl Repsol, nézz körül itt

repsol
HÁT AKKOR ISMÉT !
tudja valaki mi a legjobb a CBR600F1 1988 gépnek ? Elvben 50E km, ( olajat nem eszik bár eddig csak kb 7-8E -ig forgattam)
mert olajcserével vettem a gépet de lassan cserélni kellene már csak azért is mert 1 év lejárt neki. Egy spec oldalon 10/40 esetleg 15/40(50) ; netán 20/50; ír de akkor is melyik márkában
a választ írjátok ide is vagy még + a bulejko@freemail.hu-ra.
Keresnék F1 tulajokat eszmecserére mob.:30/391 5596 begin_of_the_skype_highlighting 30/391 5596 end_of_the_skype_highlighting skype:bulejko1.
Várnám a válaszotokat ! Nagy kerekben van kedvezményem, de ha jobbat ajánlotok az is jó !
Életem első pályázása nekem is Kakucson volt. Kb. úgy vigyorogtam kint mint egy 8éves gyerek karácsonykor. Még a kis TZR-rel voltam kint, utána meg EuroRing. Oda már kicsi volt szegény, viszont tervezem, hogy augusztus elején már az FS-sel kimenni. Van kedvetek jönni?
Még a végén tiszta pályagép lessz belőle
A vezetéstechnikai tanfolyamra nem mostanában mész?
tudja valaki mi a legjobb a CBR600F1 1988 gépnek ? Elvben 50E km, ( olajat nem eszik bár eddig csak kb 7-8E -ig forgattam)
mert olajcserével vettem a gépet de lassan cserélni kellene már csak azért is mert 1 év lejárt neki. Egy spec oldalon 10/40 esetleg 15/40(50) ; netán 20/50; ír de akkor is melyik márkában
a választ írjátok ide is vagy még + a bulejko@freemail.hu-ra.
Keresnék F1 tulajokat eszmecserére mob.:30/391 5596 skype:bulejko1.
Várnám a válaszotokat ! Nagy kerekben van kedvezményem, de ha jobbat ajánlotok az is jó !
Köszi szépen, a gumira én is büszke vagyok
Hát azt sajna most vettem észre hogy a kabátomon van egy luk, valószínű akkor szakadt ki. De nem is feltételezném, hogy akkor nekem is bajom eshet , az még odébb van

De tervezem, de akkor másik kipuff megy fel, és szintén leszedem a visszapillantót, meg talán indexet is
Vagyis valami ilyesmin gondolkozom
Mondj egy árat mire gondoltál és megjátszuk
http://www.starbike.eoldal.hu/...
még itt is találsz árakat, nem kamu