Elért a váccság.... :) Igazából nincs most nagyon pénzem,egyik hétről a másikra élek... Talán meghagyom, de hogy most nem tudom fenntartani az fix. plusz nincs jogsim, nem akarok büntetést sem, és most pont nincs 100e forintom egy jogsira... :S
Persze hogy érdekel, mert én is nagyon megcsinálnám, de ez az Én tudásomhoz nagyon bonyolult. Nem egy egyszerű project, az már biztos. De ha netán valaki megcsinálja és részletesen elmagyarázza. Akkor talán neki fogok esni.
Az gépedről: szerintem reálisan 800.000-1.000.000Ft között tudnád eladni, persze ez állapot függő. De a km arányosság tekintetében szerintem ez a reális.
Miért adod el? Persze ha megkérdezhetem.
Helló!
Először is köszönöm, hogy még mindig érdekel a téma, én már rég letettem róla, de most mégegyszer megpróbálom.
Now for the time consuming part....
ez alatt a sor alatt van három kép nemtom ott mit matat a kis micsodával... A forrasztást szedi le vagy nemtom...:S
Viszont egy majom, nemtom milyen csavartól, nemtom leszedni a fejidomot :@ Úgy látszik majd a szerelő megoldja :D
Ha nekiugrok cisnálok képeket...
Amúgy egy 2001-es 33e km-mel mennyit érne?
Lehet hogy el kell adnom :S
A dob nem is nagyon stimmelt, mert az övé valami más volt. Legalább is ha még az van fent mint a képeiden .
Nagyon jó idő volt. És nem is voltak olyan sokan. Kár, hogy nem futottunk össze
Szeva! MEGTALÁLTAM! Hipp-hipp Hurrá http://www.youtube.com/watch?v...
És a hozzá tartozó teljes leírás...persze nem magyar ITT
Remélem tudtam segíteni. Ha megcsináltad írj!
Hajrá
Köszönöm a válaszod
igazából kaptam egy ajánlatot miszerint beszámítaná az RS-em és arra ráfizetnék ! Ezen gondolkozom h mi legyen és mivel nem ismertem a tipust hozzátok fordúltam !
Sajnos nemtom tudok dönteni
Nekem F3asom van. széééép , nagyon nekem legalábbis nagyon tetszik.
Eddig csak otthon szervizeltem, de amit eddig kellett meg tudtam csinálni otthon is. Olaj csere, gumi, hűtőfolyadék stb...
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz kb fél éve van meg.
Anyagilag annyira nem vagyok megeresztve, ezért is vagyok vele megelégedve, ha ügyes vagyok akár 4,2-vel is elmotoroztam már. A teteje 5,9 volt. Ami fontos hozzá, azt viszonylag olcsón be lehet szerezni. (Bár még nem estem Vele!)
De ha konkrétra vagy kíváncsi mondd csak hátha tudok segíteni.
Helló
Érdeklődnék a cbr 600 f3-as iránt mi a véleményetek róla ? megbizhatóság, szervizháttér érdekel főként de a tapasztalatotokra is kiváncsi vagyok :)
válaszotokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Még jó múltkórjában diskuráltunk a kötelező szervizek és egyéb szervizelésről. Megszereztem a magyar kezelési könyvet. Hurrá . Igazság szerint, 1 év után megtalálták és elküldték a szervízkönyvemmel együtt .
Szó-Well... Végre értelmezhető az a sok zagyvaság, amit múltkor próbáltam lefordítani.
Ha lesz egyszer időm és energiám a teljes magyar kezelési könyvet be-scannelem és megosztom véletek. De erre még nem teszek ígéretet
Uff
Jah és hétfőn egy Ezüst 600F-es és KTM (Supermotyós) barátját engedtem el látványosan a Mátrában - Eger felé vezető úton a Galyatetői kereszteződés után. Ha valaki innen volt, csak gondoltam írok az meg Én voltam . Elég jól tolták
Érdeklődnék, hogy nincs e- valakinek 98-as CBR600F (PC31)-hez első sárvédőidom és komplett oldal- és farokidom.Vagy ha tudtok címet hogy honnan lehetne szerezni akkor nagyon megköszönném. Ha valakinek esetleg lenne az legyen szíves küldjön nekem egy e-mailt : bandi.civic@gmail.com címre mert nincs mindig lehetőségem feljönni fórumra
Akkor jól emlékeztem, csak furcsálltam, hogy az nem tegnap volt. De így persze érthető!
A fénykép, no nem fényképeztem le
Sok volt a dolgom, motorozni is alig tudtam
De intézkedem, h valaki lője már le... ha megteszik Nekem, akkor felrakom.... most szólok is....
Az gépedről: szerintem reálisan 800.000-1.000.000Ft között tudnád eladni, persze ez állapot függő. De a km arányosság tekintetében szerintem ez a reális.
Miért adod el? Persze ha megkérdezhetem.
Először is köszönöm, hogy még mindig érdekel a téma, én már rég letettem róla, de most mégegyszer megpróbálom.
Now for the time consuming part....
ez alatt a sor alatt van három kép nemtom ott mit matat a kis micsodával... A forrasztást szedi le vagy nemtom...:S
Viszont egy majom, nemtom milyen csavartól, nemtom leszedni a fejidomot :@ Úgy látszik majd a szerelő megoldja :D
Ha nekiugrok cisnálok képeket...
Amúgy egy 2001-es 33e km-mel mennyit érne?
Lehet hogy el kell adnom :S
Nagyon jó idő volt. És nem is voltak olyan sokan. Kár, hogy nem futottunk össze
http://www.youtube.com/watch?v...
És a hozzá tartozó teljes leírás...persze nem magyar
ITT
Remélem tudtam segíteni. Ha megcsináltad írj!
Hajrá
igazából kaptam egy ajánlatot miszerint beszámítaná az RS-em és arra ráfizetnék ! Ezen gondolkozom h mi legyen és mivel nem ismertem a tipust hozzátok fordúltam !
Sajnos nemtom tudok dönteni
Ha estleg van véleményed nyugodtan oszd meg velem
Eddig csak otthon szervizeltem, de amit eddig kellett meg tudtam csinálni otthon is. Olaj csere, gumi, hűtőfolyadék stb...
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz kb fél éve van meg.
Anyagilag annyira nem vagyok megeresztve, ezért is vagyok vele megelégedve, ha ügyes vagyok akár 4,2-vel is elmotoroztam már. A teteje 5,9 volt. Ami fontos hozzá, azt viszonylag olcsón be lehet szerezni. (Bár még nem estem Vele!)
De ha konkrétra vagy kíváncsi mondd csak hátha tudok segíteni.
F3ason gondolkozol? Vagy van több jelölt is?
Érdeklődnék a cbr 600 f3-as iránt mi a véleményetek róla ? megbizhatóság, szervizháttér érdekel főként de a tapasztalatotokra is kiváncsi vagyok :)
válaszotokat előre is köszönöm
Én délelőtt nyomom, így marad a hétvége. Hétvégén hívlak!
Még jó múltkórjában diskuráltunk a kötelező szervizek és egyéb szervizelésről. Megszereztem a magyar kezelési könyvet. Hurrá . Igazság szerint, 1 év után megtalálták és elküldték a szervízkönyvemmel együtt .
Szó-Well... Végre értelmezhető az a sok zagyvaság, amit múltkor próbáltam lefordítani.
Ha lesz egyszer időm és energiám a teljes magyar kezelési könyvet be-scannelem és megosztom véletek. De erre még nem teszek ígéretet
Uff
Jah és hétfőn egy Ezüst 600F-es és KTM (Supermotyós) barátját engedtem el látványosan a Mátrában - Eger felé vezető úton a Galyatetői kereszteződés után. Ha valaki innen volt, csak gondoltam írok az meg Én voltam . Elég jól tolták
Érdeklődnék, hogy nincs e- valakinek 98-as CBR600F (PC31)-hez első sárvédőidom és komplett oldal- és farokidom.Vagy ha tudtok címet hogy honnan lehetne szerezni akkor nagyon megköszönném. Ha valakinek esetleg lenne az legyen szíves küldjön nekem egy e-mailt : bandi.civic@gmail.com címre mert nincs mindig lehetőségem feljönni fórumra
Előre is köszönöm, sziasztok
A fénykép, no nem fényképeztem le
Sok volt a dolgom, motorozni is alig tudtam
De intézkedem, h valaki lője már le... ha megteszik Nekem, akkor felrakom.... most szólok is....
Mi a helyzet a majrécsik fényképpel,már várom
Vagy... nem ezt vetted nem is olyan régen?