Sziasztok. Most szeretnék venni egy cbr600 f4-est 1999-es évjáratút.
Ha tudna nekem valaki segíteni, hogy mit érdemes rajt nézni, vagy mik lehetnek a hibák, az legyen szíves írja meg.
Köszi előre is. sziasztok
Érdeklődnék, hogy nincs e- valakinek 98-as CBR600F (PC31)-hez első sárvédőidom és komplett oldal- és farokidom.Vagy ha tudtok címet hogy honnan lehetne szerezni akkor nagyon megköszönném. Ha valakinek esetleg lenne az legyen szíves küldjön nekem egy e-mailt : bandi.civic@gmail.com címre mert nincs mindig lehetőségem feljönni fórumra
Szép estét!
Lenne egy CBR600 F3 karburátor szinkronizálás, az egyes karbihoz kell adapter a manual szerint. Van valami tapasztalat emlék, hogy milyen kell bele? - menet, hossz, stb
Fék légtelenítő csavart mondtak tippnek, 6-os menettel.
Üdv. &rash
Nekem olyan gondol lenne, hogy a láncom eléggé megvan nyúlva, de a lánckerekek jó állapotba vannak és úgy tudom, hogy ha lánc csere van akkor a lánckerekeket is cserélni kell...
Vélemény?
Előre is köszönöm!
Helló úgy kell beállítani, h gyújtást ráadod és egyszerre a két gombot addig nyomod ameddig az egyik szám nem kezd villogni. Ha már villog az egyik gombal beállítod v a percet v az órát a másik gombal pedig tudod váltogatni h melyiket állítsd.
Sziasztok,
Van egy amatőr kérdésem . F4i-n hogyan lehet beállítani a műszerfalon az órát? Van az a két gomb,de nem csinál az órával semmit hiába nyomkodom.
hello,
köszi az infot, nézegetek majd akkor ilyen irányban. max türelmesen nézegetem a forumokat, ebay-t, hátha találok valami jó lábtartótó jó áron:)
meg az fék is jó ötlet, azt is megnézem, milyen radiális pumpa lenne jó hozzá
köszi
csaapi
Szia!
A az egyik cimborám tavaly pályázott f3al,neki egy radiális főfékhenger volt fent 16x19ha jól tudom fémfékcső kötelező elem Dot 5.1 fékolaj(abból még a leggagyibb is tökéletes)ö gyári tárcsával ment ahhoz csakis gyári nissin fékbetét!
Sajna nem sok cég gyárt versenylábtartót 600f-hez,aki igen nagyon drágán adja,használtan keresgess én is úgy találtam .Amit belinkeltél hibátlan.Nekem pp-m van imádom egy tizesért adta a srác,9 beállitási lehetőség van rajta .
Remélem tudtam segiteni
Nemrég szereztem be egy CBR600F3-at, pályamotornak.
Azt szeretném kérdezni, hogy fékeket valaki tuningolat-e már, és ha igen, akokr hogyan, mivel. Gondolok itt a tárcsákra, fékmunkahengerre, satukra.
Valamint a lábtartókat cseréltétek-e valami jobbra, és ha igen, milyenre. néztem valtermotot és társait, de 60.000,- től kezdődnek, jó lenne valami olcsóbból megúszni.
találtam pl ilyent, de nem tudom ez mennyire lehet jó: http://media.snimka.bg/4591/01...
Ha tudna nekem valaki segíteni, hogy mit érdemes rajt nézni, vagy mik lehetnek a hibák, az legyen szíves írja meg.
Köszi előre is. sziasztok