Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva.
Ugyan nem olcsó de találtam: CBR 600F Fejidom
És Őket is érdemes meginformálni hátha van : redmotors.
sugomotor .
Ezek bontók.
KÖszi a hozzászólást és mielőbbi felépülést motoros társunknak!
Viszont én nem szeretném szervízbe vinni, nem is tudnám, nicns jogsim....:D Tehát akkor ne essek neki csak úgy hogy ami csavart látok kipakolom és majd lesz két led amit ki kell cserélni?
Ugye? Szerintem tökéletesen illik Rá ez a név
Ki milyen nevet ad Neki.
Páromnak CBR 1100 XX SuperBlack Bird van és csak simán XX-nek hívjuk. Szóval nem mindenki ad neki ennyire nevet.

Jót tesz neki ha beindítod. Látja, h jobban vagy, és érzi h még kell! Fontos.
Szerintem is egész korrekt. Persze így látatlanba. Mert mindenképp hallani és érezni kell a gépet.
Azt mindenképp nézd meg rajta, ahol elcsúszott a kolléga, hogy az idom alatt, nincsen javítva bárhol a váz vagy a hűtő, teleszkóp, hozzá tartozó alkatrészek. Mert ezzel szerintem csúsztak. Nem gyári a színe.Persze tévedhetek (sőt ).Az index sem gyári. Az ára meglepően baráti a kinézetéhez képest. Szóval mindenképp, csüccs rá és menny egy kört. A legjobb ha valami hozzáértő embert viszel magaddal és miközben te informálódsz a tulajtól, addig Ő megnézi.
Szeva.
A képességeimhez mérten Én nehéznek ítélem meg. Volt egy oldal, ahol teljes részletességek fent volt, képek, szöveg, minden. De ez egy forum volt és letörölték .
Műszerfal világítás. Én is érdeklődtem a dolog iránt. Sajna cbr600f4i nem tudjuk megkérdezni (aki a képeket feltöltötte), mert jelenleg is komában van .
Amit találtam ez agy vérprofi Esztergomi brigád: Prop-tech. Sajna a weblap valamiért össze van gubancolódva. 1 hónapja még ment. Szóval náluk meg lehet elviekben csináltatni, de mindenképp egyeztetni kell velük .Prop-tech motorszerviz és Mérnöki iroda, Esztergom-kertváros (111-es főút), Szalézi u.1/A. Nyitva: H-P 8:00-16:30-ig Tel:33-509-115.
Sziasztok!

Egy kis segitséget kérnék Tőletek. Az egyik barátom egy F2-es olajzását szeretné átalakitani,mivel elég sokat egykerekezik vele. Ha valakinek van jótanácsa ezzel kapcsolatban, azt szivesen venném. A segitségeteket előre is megköszönöm!
www.manualedereparatie.info
Ide csak beírod a keresőbe h mihez kell kéziköny.
Angolok,de sztem képekből megvalósítható 1 műszerfal szétszedés.
Sziasztok
Nincs vkinek eladó ócsó f4 fejidom?
nem baj ha javitott karcos csak egyben legyen!
Szerintem korrekt kis motor, meg a gumikon is látszik, hogy nem mentek vele állatul, vagy csak újak:P

Amúgy tud valaki valamiféle dokumentációt linkelni a műszerfal szétszedése érdekében? Ki szeretném cserélni a világítást kékre, gondolom nem egy nagy durranás, magam is meg tudom csinálni. Ha valaki csinált ilyet, kérem írja, hogy szopós munka, vagy nem kell aggódni... Előre is köszi
bocs a linkért:
www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-3791786
Sziasztok Srácok!
Motorvásárlás előtt állok,és nagyon teccenek a 2001 utáni F-es CBR-ek.
Kíváncsi lennék mi a véleményetek erről a vasról:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_f4-37917
86
Most már minden világos
Én nem adtam nevet neki de tudom hogy szeret ma beiditottam egy kicsit a drágát,nehogy ellustuljon
Én is kivárom előbb vagy utóbb csak lessz ott valami ha más nem crosspálya .Azt hallottam hogy Stoner aláirt a repsolhoz és Vale megy a Ducattihoz jövőre ,kiváncsi leszek mert nagyon megnézném már élőbe
Motul tényleg jó.
Bel-Ray-ről is csupa jót halottam.

Castrol-ról én azt halottam h két minőségűt csinálnak, egy jót, és egy rosszabbat. És nem lehet tudni, melyiket veszed. Én ezért nem veszek, mert nem akarok belenyúlni a rosszabb minőségűbe.
A BelRay-ről nekem rossz tapasztalatom van sajna. Az előző mocimba egyszer olyat töltöttem, mert nem volt éppen Repsol és úgy füstölt, hogy mindig lehetett tudni merre mentem
Az tény, hogy ez egy 2 ütemű AF1 Futura 125 volt. És hogy ez is csak egy tapasztalat. No meg 4 üteműre egészen más az olaj. De valahogy nyugtáztam magamban a véleményt.
Eddig a Repsol szimpatikus volt.
De azért informálódok, mert ezt a Motult nagyon sokan mondják és ajánlják.
A Castrol meg nagyon megosztott. Valaki arra esküszik és valaki utálja .
Szóval töröm a fejem nagyon .
De nagyon köszönöm az információdat
Én olajnak Bel-Ray-t használok. De úgy tudom a Motul, és az Ipon is nagyon jó!

Nekem az előző tulaja a MaxxPower-hez vitte (azóta nem is Honda szerviz már)
Senkinek nem ajánlom. Az első villát nem tudták ugyan olyanra beállítani. Levágták a rendszámtábla tartóját. stb...
Miért Luca? Nos az tény, hogy mikor megvettem, már akkor nagyon szerettem, és nem volt kérdéses, hogy családtag. De ha családtag akkor név is kell Neki. És ugye elkezdtem keresni milyen név is passzolna hozzá. Ekkor rátaláltam a Lucára, és nem volt tovább kérdéses, ez lesz a neve!

Luca jelentése: virradatkor, hajnalhasadáskor született, sugárzóan fényes.
Elemzése pedig:
A környezetének megfelelni és bizonyítani, ez lehet életének célja és feladata. Fontos lesz számára a harmónia megteremtése, ez adhatja életében a stabilitást. A két véglet, amelyeket meg kell élnie, a szenvedélyek és a megfelelés. Túlságosan függ a külvilág véleményétől, de nem bírja a kudarcot. Ilyenkor szélsőségessé és lázadóvá válhat. Nagyon erősek a kötődései, szeretetével birtokolni akar, és ez féltékenységet hozhat. Egész életében az elfogadásért küzd, keresnie kell azokat a helyzeteket, ahol ez megvalósulhat. Párjától is odafigyelést és megbecsülést vár. Ennek megfelelően pozitívak lehetnek azok a hivatások, amelyikben megjelenik a diplomácia érzéke vagy a művészet és a szépség. Problémát az anyagi vágyak okozhatnak. Hajlamos az élvezeteknek alárendelni céljait.

Nos nem olyan mint az én motorom?
Balatonringről annyit, hogy Én már teljesen be voltam zsongva. Szerveztük a szállást, meg minden. De Én még reménykedek Balatonring Angyalai.
Aki szeretné, hogy legyen itthon GP az szerintem "írja" alá. Nekem egy álom valósult volna meg ha láthatom a királyokat élőben. De ezzel szerintem nem csak Én vagyok így, hanem sok motoros társam, aki nem tudott még eljutni egy futamra se. De kivárom .
Én csak Rossi miatt nézem a gpt,ritkán születik ilyen zseni mint ő .Kár hogy sávolyon elkúrták a pálya épitést,kimentem volna dedikáltatni a mesterrel

Sejtem kiről beszélsz,nekem is ki nyilik a bicska a zsebembe ha meglátom ,patkányok nagyon mindent harapófogóvak kell kihúzni belölük .
Én amig a gari le nem jár addig a Honda Szabóhóz viszem, Garamvölgyi Krisztiánhoz ,bemehetek a mühelybe szervizkor mindenben kézségesen segit!
Természetesen Rossi Fan vagyok ezerrel. No meg Talma és Bitti .
Rossi már most élő legenda... de ezt az is megmondhatja aki nem szereti.

Amúgy meg a Honda Wilkerről annyit, hogy tök jó véleményen voltam addig a pontig, amíg eladták a mocit nekem, meg utána a különböző információt adtak a kérdéseimre stb. De arra nem voltak képesek, hogy a szerviz könyvemet kiadják a mocihoz mai napig. A tulajék (Zsolti és Apukája) nagyon rendes és szimpatikusak és tényleg profin csinálják. Mindent Ő csinál és látszik hogy folyamatosan el van havazva. De aki a munkafelvételnél ül, egy 32 év körüli tipikus nagyképű motoros . Nem lehet kérdezni tőle. Zokon veszi, ha megkérdezem egy termék árát. Húzza a száját ha le kell venni valamit a polcról . Egy igazi zsírgyökér . De az a sportmotoros fajtából. Akinek már a 600F se sportmoci. Ezeket mindig is utáltam.
Úgy hogy Kékholdba viszem. Ott nagyon barátságosak és segítőkészek. Arról nem is beszélve, hogy ott nézhetem a mocimat közelről. És ha nem fárasztom a fiukat ,még mutatnak érdekességeket is.
Most nézem az adatlapodat te is kamázod rossit?
Voltam sajna én is a Wilkernél,többet nem megyek oda
Ők a gyári honda olajat rakák .

Csak azért kérdeztem az olajat mert mindenki mást mond,én motul párti vagyok abból is a félszintetikus 5100,full szintet nem szereti az f.
3.5liter körül kér.
Na ma be is inditom

Tényleg már akartam kérdezni hogy miért luca a motorod
Igazából eddig a Honda Wilkernél szervizeltem. Szóval amit ők toltak bele. De most már nem oda fogom vinni. Hanem a Kékhold Se a régi Szentendrei útra. Egy nagyon szimpatikus társaság van lent. Az egyik srácnak van weblapja is (láncszett). Nekik a fő csapás vonaluk a gumi és a gyors szervizek.
A weblapot érdemes mazsolázni, mert sok érdekességet írt és fényképezett le.
Te milyen olajat használsz? És mennyi megy egy cserénél bele?
Az is a gyógyulás rész ha néha ráköszönsz, hogy még szereted, nem azért nem mész Vele mert nem...

A túrára meg akkor visszatérünk