Tudom! Bízok magamban, elvégre az ősszel vettem Lucámat.
Akkor már nem mentem vele szinte semmit, mert jött is a hideg, tavasszal leszervizeltük. És indult a szezon, talán olyan 2000km-t tettem bele ebben a szezonban. Sajnos nem csak kanyar van ebben a 2000km-ben.
De önbizalommal 2 dolog is eltölt,
1ik a hátsó gumi is új, és nézem meddig koptatom és kb 1cm-es sáv van amin nem mentem még. Bár mikor először ért le a cipőm megijedtem
2ik amikor voltunk többen és egy 400as ZZR-es srác is volt velünk, és neki még vagy 2-3cm volt a gumija szélén, meg érzésre szerintem jobban döntöttem mint ő aki 3 éve motorozik.
Szóval hiszem hogy van remény, meg azt is hogy a véremben van
Én budapesti vagyok,sajna innen a Mecsek picit messze van .
Viszont látogatóba megyek majd Pécsre valamikor a nyáron,akkor nem hagyom ki .
Amúgy tavaly a ringen volt egy csajszi egy600f-el azt hiszem Virágnak hivják,na őt nem bitram kifékezni a célegyenes végén olyan rövid féktávokat vett.Jó pár másodpercet kaptam tőle ugyhogy hidd el csak gyakorlás kérdése az egész
A Mecsek azon része ahol tolonganak a motorosok, ott elég kezdőnek érzem magam, mondhatni ők több mint 2xes sebességgel mennek bele ugyanabba a kanyarba Szóval van még bőven mit tanulnom.
Szó-well!
Először is köszi Fly222, így könnyebb volt a nyelvel babrálni. Szinte minden stimmelt .
Gyorsan megtanultam hollandul. Megcsináltam, hogy mindenki lássa. Exup, neked köszi a képet. Igazából még így sem tiszta minden, mert az I és R jelölés még nem egészen tisztázódott számomra, hogy akkor az melyik is...
Mi attól függ hol vagyunk
Én Veszprém mellett lakom, így ha itthon vagyok akkor Bakony, ha velem van a motorom (most pl nincs ) akkor Mivel Pécsett tanulok, akkor Mecsek, illetve párom Jászságban lakik, így olyankor arrafelé.
De persze, hogy mennyire messzire megyünk függ attól is hogy mennyit tudunk a gépbe/gépekbe tankolni
Köszi én is remélem ,már nagyon unom magam itthon .
Változó,van hogy lemegyünk balaton és környékére,De általában vác,dobogókö,visegrád néha mátrázunk is .
Most mentem volna Auschwitzba de ez most kimarad .
A turára visszatérhetünk,úgy is járok majd arrafelé nemsoká