Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyekszem gyogyulgatni,de ma sem birtam ki meg kellet néznem a garázsba meg van e még

A turára visszatérhetünk,úgy is járok majd arrafelé nemsoká
No akkor gyógyulj meg, mert addig is csak a szívedet fájdítod vele.

Aztán max intézünk erre egy kis túrát!
Köszi szépen, ha nem felejtem el akkor le is fotózom, most mondjuk két hét múlva látom újra
De akkor lefotózom és belinkelem.
Kicsit dicsekszem majd
A hungaroring 14km a kaputól kapuig
Csak tudod a Mecsekben még nem voltam motorral,és nagyon megnézném
Ha már csak 1cm a rinyacsik akkor grat a D 209et nyugodtan borithatod ameddig birod
Amúgy Neked akkor legalább közel van a hring
Mecsek messzi, de ott a Mátra
Még kicsit rágyúrok és gyűjtök pénzt, elmegyek egy pl a Honda által csinált motoros kurzusra...
Majd ki a ringre
Tudom! Bízok magamban, elvégre az ősszel vettem Lucámat.
Akkor már nem mentem vele szinte semmit, mert jött is a hideg, tavasszal leszervizeltük. És indult a szezon, talán olyan 2000km-t tettem bele ebben a szezonban. Sajnos nem csak kanyar van ebben a 2000km-ben.
De önbizalommal 2 dolog is eltölt,
1ik a hátsó gumi is új, és nézem meddig koptatom és kb 1cm-es sáv van amin nem mentem még. Bár mikor először ért le a cipőm megijedtem
2ik amikor voltunk többen és egy 400as ZZR-es srác is volt velünk, és neki még vagy 2-3cm volt a gumija szélén, meg érzésre szerintem jobban döntöttem mint ő aki 3 éve motorozik.
Szóval hiszem hogy van remény, meg azt is hogy a véremben van
Igy nyomta 2009ben
Én budapesti vagyok,sajna innen a Mecsek picit messze van .
Viszont látogatóba megyek majd Pécsre valamikor a nyáron,akkor nem hagyom ki .

Amúgy tavaly a ringen volt egy csajszi egy600f-el azt hiszem Virágnak hivják,na őt nem bitram kifékezni a célegyenes végén olyan rövid féktávokat vett.Jó pár másodpercet kaptam tőle ugyhogy hidd el csak gyakorlás kérdése az egész
Én kb 8000km, és minden szezon előtt!
A Mecsek azon része ahol tolonganak a motorosok, ott elég kezdőnek érzem magam, mondhatni ők több mint 2xes sebességgel mennek bele ugyanabba a kanyarba Szóval van még bőven mit tanulnom.

Amúgy Te merre laksz?
Milyen olajat használsz?
Ohhh..így már tiszta a kép. Mindent értek. TenkJúú
Én is a 6.000km-t tartom reálisnak. Nem azon kell spórolni. És így tuti nem tesz rossza a gépsárkányoknak
Az I az inspection, azaz ellenőrzés, az R a replace, azaz csere.
Azárt=Azért
Azárt az durva hogy gyárilag 12ezret irnak az olajcsere priódusra .Én hatezrenként igencsak leengedem
Ojjj Mecsek az kemény,autóval jártam arra párszor na de motorral .Egyszer kipróbálom az tutti csak kár hogy 200km .
Update 2.0
Szó-well!
Először is köszi Fly222, így könnyebb volt a nyelvel babrálni. Szinte minden stimmelt .
Gyorsan megtanultam hollandul. Megcsináltam, hogy mindenki lássa. Exup, neked köszi a képet. Igazából még így sem tiszta minden, mert az I és R jelölés még nem egészen tisztázódott számomra, hogy akkor az melyik is...
Mi attól függ hol vagyunk
Én Veszprém mellett lakom, így ha itthon vagyok akkor Bakony, ha velem van a motorom (most pl nincs ) akkor Mivel Pécsett tanulok, akkor Mecsek, illetve párom Jászságban lakik, így olyankor arrafelé.

De persze, hogy mennyire messzire megyünk függ attól is hogy mennyit tudunk a gépbe/gépekbe tankolni

Köszi én is remélem ,már nagyon unom magam itthon .

Változó,van hogy lemegyünk balaton és környékére,De általában vác,dobogókö,visegrád néha mátrázunk is .
Most mentem volna Auschwitzba de ez most kimarad .

Ti merre gurulgattok?
translate.google.com
holland -> magyar
ohh...
Sajnálom, remélem mielőtt meggyógyulsz
Amúgy az merrefelé szoktatok motorozni?