Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez elég igényesnek tűnik , szépen megcsináltátok , rendesen tetszik !
De ez az összekötő cső ez nem saválló anyag?
Mivel hegesztettétek ?
Gondolom nem sima elektródással vagy lánggal? Mert akkor nem így nézne ki!
Szia! Igen csavarral van fogatva ahogy írtad,az ütköző meg az összekötő csőre van hegesztve.Nekem maszek, mert nem volt rajt./közép sztender sem/ küldök képet erről is.
Ha így lesz az tökéletes
Rendben köszi :) Igen közbe keresgéltem tehát akkor ezek szerint jó helyre irtam az emailt is
Most péntek.

Talán lesz még idén, akkor természetesen szólunk.
Így megfelel?
most éntek?
vazz erről megint lemaradok...
Ha nem jön közbe semmi 10-re én is ott vagyok

Remélem eső nem lesz!
SZia!

Láttam az emailt de csak holnap tudok rá válaszolni.
Telón most nem tudsz elérni.

Játszom az elérhetetlent
bury
Na, király.

Akkor Kakucson. Olyan 10 óra felé megpróbálok odaérni, de ha késnék, akkor gondolom el tudjátok foglalni magatokat.
Sziasztok.

Cbr 929rr motoromba keresnék ngk irídiumos gyertyát. Valaki árult itt egyszer olvastam de nem emlékszem rá. Aki tud, annak segítségét megköszönném Egy telefonszámot is elfogadok és hivom.
Ádám
Hát ezt szépen oldalra döntötted... :) De látom azért a dob is kapott már :)
Fogadd őszinte részvétem
Az FJR-en is kiülök ha kell, de az tolerálja a lenyomást is.....
Akkó jóvanakkó A beérkezett elektronikus adatrögzítő alapján feldolgozott bizonyíték alapján történt megállapítás
Kiülök én rendesen melléje, de a sikánnál pont a jobbról-balra átülés közben készült a kép félúton
Bocs, Yamahát, de mindegy, mert a lényegen nem változtat
Nem bántásból, de ezzel a stílussal csoda, hogy a tükör nem ér le Tolod a motort magad alatt mint az MZ-sek. Mondjuk aki megszokta a BMW-t, annak nehéz stílust váltani. Ha a felsőtested is lejjebb lenne, nem kéne ennyire letenni a motort.
Elpattantnak látszik az anyag, csak ezt találtam meg a bal oldali gombából az alsó idomnál beszorulva....
Rekonstruáltam a dőlésszöget itthon. Lehet nem a gombával van a gond. De mivel a másik oldali látva a jobb oldali nehézkes életét, hazafelé kapitulált így újat kell csináltatnom mindenképp. ami 1 cm-el rövidebb lesz.
Nem akarok okoskodni, de az a gomba nincs túl jó helyen, vagy túlságosan kilóg. A fele hossz elég lenne.

Akár a rázókőbe is beleakadhat, és az nem szokott jól elsülni.

Amúgy jól mész.
Itt is látszik, hogy elég közel van a bukógomba a földhöz......tuti megperceltem volna ha leér.......
Részvétem
Úgy néz ki nekem jó a péntek.

Remélem az idő is jó lesz.