Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 2 évnél régebbi én nem várnék vele annyit.
Erről még beszélünk.jövőre én is ledobatom a telóolajat.
Azt tényleg jó ár. Maga a teló olaj csere se fél órás meló, persze ha vki rendesen csinálja. Szétszedi teljesen, megtisztítja stb.
Akkor én megúsztam a zsebmetszést, 20 ezret fizettem a kormánycsapágy és teló olaj cseréért egyben.
Igen, így érthető.
20at sokallanám de ha cserélni kell akkor kell. itt helyben valamelyik nap fz6-on cserélt a szerelő. elég hamar megvolt vele.

pesten mondjuk veszettek az árak.
Akksi az van ezer helyen.
A gond hogy reggel beindít,melegít,felöltözik,elgurul tankolni,leállít,tenkol,fizet,urra indítana..............de se kép se hang.
Szó szerint.Semmi nyökögés,kis forgatás,merülés.
Ilyenkor reléktől szenzorokig mindenre tippelek csak nem akksira.
Idő szorít így zsupsz szervíz kimérni miarák esett szét.
Ha van időm kerítek akkut de szerintem a teljes kábelezés áttúrása után tippelek rá.
Persze simán volt 12,9 volt az akksiban és indításra is csak 11,6 körülre esett vissza.
De az elektronika nem engedte az önindítót forogni.
Az is jó.
Legközelebb a lestiakku.hu-t ajánlom. Feladják futárral, másnapra ott van.
Megkérték az árát.
Bár nekem egy akksicsere és egy gumizás márkaszervízben 43e volt.
Igaz eredeti yuasát kaptam de életem legdrágább gyorsservize volt horvát előtt 5 nappal.

Mostanában igen hirtelen halnak az akksik előlel nélkül.
Pont olyan tünetekkel hogy mindenre gondol a tulaj csak nem akksihalálra.
Igen, de az külön pénz.
Én is olyan max. 20 rugora voltam elkészülve, 5000 forintos óradíjjal az 4 óra.
Én 3500 ft-os óradíjat fizetek, viszont nyolc órával számolva már rosszabb a matek.
Hát...........mivel én saját kezűleg cseréltem a meló mennyiség sem kicsi.
Bár 8 óra az gond............annyi időt nem emészt fel.
Bár kell hozzá némi tudás és kézügyesség.

A csapágyat is ők adták?
En olyan 20 rugo magassagara tippeltem volna.
Sajna én tudom mennyi, mert megvolt, csak kíváncsi voltam. "baráti " óradíjat fizetek, de a nyolc (!) munkaóra picit sok lett....
Otert az eletbe nem nyulnrk egy kormanycsapagyhoz.
Plane idomoson.
Rengeteg cuccot kell lekapni hozza.
5-10ezer szerintem.

inkább 5höz közel.
Kormánynyak-csapágy cserénél mennyi egy reális szervízdíj?
Jámbi, Kakucs lesz....kő gyünnöd.

Egyelőre maradjunk a júni 28- ban, emberek. Eső esetén halasztunk.
Esetleg olvasnád a fórumot ha megvan még a motor gyújtáselektronikája mennyiért szabadulnál meg tőle egyik cimborámat érdekelné!
Mondjuk ez a több hét nevetséges.

gondolom, hogy nincs egy kártya gyáruk de azt is gondolom, hogy nem kézzel csinálják egyesével.
gondolom az is belejátszik, hogy nyáron vagy nem tudom mi van. sokkal többen vizsgáznak.
Nézd meg hány lábú van benn azt annyi lábút rendelj led-eshez is
Azért ez tényleg nevetséges már. Szinte ég a pofám hogy március 13-án vizsgáztam, április 2-án meg is kaptam már a jogsit (közben volt 3 ünnepnap is), ebből az igazolas kiadása 3 munkanap volt, a központi okmányirodás történet is jó gyors volt. Azóta sem állított meg rendőr mondjuk az azóta megtett 2000km alatt.
Ma is melóból hazaérve megyek estefelé tekeregni egyet, tegnap esti motorozás volt itt a fővárosban, állat volt:)
Sziasztok!

Szeretném lecserélni az indexeimet ledesre. Kérdésem : nem tudja valaki milyen relé kell hozzá? Ugyan is Honda CBR 600F4i-hez találtam 2;4 pin-eset, és kivitelre még vagy 5 különböző fajtát.
Előre láthatólag a június 28 nekem is jó!
28-án 10-14-ig nekem jó. Utána nekem programom van.