Nekem az első alkatrész amit kicseréltem megvétel után az olajleeresztő csavar és tömítés volt, na nem azért, mert eresztett, hanem mert előttem szerintem kombinált fogóval hajtották ki és be, úgy el volt nyalva, hogy öröm volt nézni...
Valami ezekettoszáz volt a gyári
Én még soha nem cseréltem alátétet se GS-en, se a cbr-n, pedig már szerintem min. 10 olajcserén túl vagyok és még 1x sem csepegett, remélem ezután se fog. Nem kell agyonhúzni, vagy nyomatékkulcsot kell használni.
Szerintem egy sima réz tömítő alátét megteszi...és szerintem a patika és a pékség kivételével bármely autós-motoros boltban találsz...és még csak el sem mosolyodtam...annyira
Egyik haverom vett motort. elkisértem. minden ok. másnap hív, hogy nem indul ez a szar. gyújtás van? van. kapcsoló jól áll? jól. akkor nem tudom mi a fasz van.
mondom megkérdezem biztos ami biztos. kuplung be van húzva? az nincs :-)
indult is a gép. férfi ember... ;-)
Nem értem mit vagytok ki akadva...Tisztán és érthetően oda van írva,hogy NŐI tulajtól Tisztelet a kivételnek de tényleg ilyen a nők túlnyomó többsége.Engem is hívott fel csaj ismerős,hogy nem indul az autója,kérdeztem,hogy milyen autó erre a válasz,hogy Ford...mondom jó de milyen Ford?-Hát tudod az enyém a kék Fordi őőő asszem Passat...
ez így van, mivel télen nem használod a motort és sokan akkuval teleltetnek ahol tönkre is tud menni szépen - ezért a gyártók nem vállalnak be több garanciát. az autót ugye jó esetben sűrűn beindítod...
ugyanolyan Varta akkum van az autóban, arra 2 év a garancia, a motoréra 6 hónap!
Tedd fel közésztenderre ültess fel valakit rá akkor az első kerék a levegőbe lesz és a teleszkóp aljába kapaszkodva megrángatod akkor mindjárt kiderül ha egyedül vagy akkor meg húzd be az első féket és próbáld tolni előre hátra ha akkorát lóg úgyis megérzed :(
3 év gari?!? Talán az autó akkukra de még arra sem hiszem csak kettő év de a motor akkura én úgy tudom mindenhol 6 hónapot adnak néhol 9-et dehogy 3 évet nem az biztos!
Valami ezekettoszáz volt a gyári
(nem röhög )
mondom megkérdezem biztos ami biztos. kuplung be van húzva? az nincs :-)
indult is a gép. férfi ember... ;-)
http://aprod.hu/hirdetes/honda...
az enyémbe ez a jó (YTZ10-BS): http://autoakku24.hu/termek/12...
8Ah amúgy..
a gagyi akku 80A indítóáramú és feleannyiba is kerül...
ugyanolyan Varta akkum van az autóban, arra 2 év a garancia, a motoréra 6 hónap!
a 150A indítóáram legyen meg, szerintem a fele ezzel ki is hullik...