Féktisztító esetleg a felnicsíkmaradványoknak? A rendszámról is azzal jön le a műszaki-matrica.
Olajszűrőt elég kézzel meghúzni, nem kell megtépni, de a tömítést kend be előtte olajjal a pici ujjaddal.
Itt Csornán van egy fiatal szerelő srác. Nagyon korrekt áron dolgozik és alapos munkát végez. Több haver is vele dolgoztat, mindenki dicséri. Van is melója elég!
Remélem nem innen valaki. Nyugodjon békében. :(
1-1,5 hónap alatt 3. baleset aminek ilyesmi évjáratú 600F a részese.
Az első 2 között 2 hét sem volt. Azt hittem ugyan az a 2 de nem. Mind 2 főútvonalon ment szabályosan áttért eléjük szabálytalanul haladó autó és frontális ütközés. Az elsőnél utasa is volt a srácnak 2-en haltak meg. 2.-nál és itt is 1 férfi. Itt még vizsgálják hogy ki hibázott.
Hát ez sajna ilyen. Köll csinálni sok programot és mint írtam minél hamarabb elfelejteni. Aztán pár év után már csak a jó dolgokra fogsz visszaemlékezni mindenféle rossz érzés nélkül.
Nekem már volt egy 9,5 éves kapcsolatos szakításom.
A motorozás persze jó rá, de csak akkor ha nyugisan mész, ugyanis hajlamos elkalandozni az ember gondolata. Engem pl. megnyugtatott, de tényleg gyök kettővel gurguláztam és élveztem a tájat.
Télen veszek egyet.
Annyi csavart törtem mindenféle gépbe hogy nyomatékkulcsban bízom csak.
Csak azon filóztam, hogy nyomatékkulcsot vegyek-e,de egyelőre hanyagolom.
http://youtu.be/l7-CCUBU7YE
Olajszűrőt elég kézzel meghúzni, nem kell megtépni, de a tömítést kend be előtte olajjal a pici ujjaddal.
A szűrőt nyomatékra szoktátok húzni, vagy csak úgy gondolomformán?
Előbb-utóbb persze jó lenne egy nyomatékkulcsot is beszerezni....
Próbáltam brigéciollal, körömlakklemosóval, benzinnel....semmi.
Nincs ötletetek, hogy mivel jön le legkönnyebben?
Remélem nem innen valaki. Nyugodjon békében. :(
1-1,5 hónap alatt 3. baleset aminek ilyesmi évjáratú 600F a részese.
Az első 2 között 2 hét sem volt. Azt hittem ugyan az a 2 de nem. Mind 2 főútvonalon ment szabályosan áttért eléjük szabálytalanul haladó autó és frontális ütközés. Az elsőnél utasa is volt a srácnak 2-en haltak meg. 2.-nál és itt is 1 férfi. Itt még vizsgálják hogy ki hibázott.
Vigyázzon magára mindenki.
A motorozás persze jó rá, de csak akkor ha nyugisan mész, ugyanis hajlamos elkalandozni az ember gondolata. Engem pl. megnyugtatott, de tényleg gyök kettővel gurguláztam és élveztem a tájat.
Felejtsd el gyorsan, bár ezt könnyű mondani.
Az jót tesz a carmának.
Vagy a Dolomitok.