Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit irigyellek akkor is, Jó lenne így érteni a szereléshez, de én egész mást tanultam, úgyhogy injektort csak képen láttam eddig
Nem precíz mivel igen trehány vagyok.....................csak óvatos.Legutóbb sima 4-es inbusz csavarúzóval bennemaradt az egyik M5-ös inyektorcsavar.
Tudom, tudom, úgy precíz.
Télen veszek egyet.
Olajleeresztőt csak azzal húzom pedig igen durván vastag ott az olajteknő.

Annyi csavart törtem mindenféle gépbe hogy nyomatékkulcsban bízom csak.
Mindent tudok, még a nagy szervízkönyvet is kinyomtattam

Csak azon filóztam, hogy nyomatékkulcsot vegyek-e,de egyelőre hanyagolom.
Ma láttam a géped a laktanya udvarán, ott mentünk el (3 motorral, 10 után valamikor) Bük fürdőre.
Remélem ez nem innen volt valaki

http://youtu.be/l7-CCUBU7YE
Lassan írok.
Féktisztító esetleg a felnicsíkmaradványoknak? A rendszámról is azzal jön le a műszaki-matrica.
Olajszűrőt elég kézzel meghúzni, nem kell megtépni, de a tömítést kend be előtte olajjal a pici ujjaddal.
Ameddig kézzel megy.Beolajozott tömítéssel.Bár én már horpasztottam meg így szűrőt.
Más: eddig nem én szoktam, de legközelebb nekiugrok az olajcserének is, mert érdekel.( Meg olcsóbb )

A szűrőt nyomatékra szoktátok húzni, vagy csak úgy gondolomformán?

Előbb-utóbb persze jó lenne egy nyomatékkulcsot is beszerezni....
Lángszóró
aha, szóval az alkoholt kedveli. köszi
Denszesz!
Leszedtem a felnicsíkot és tennék fel másikat, de az előzőből ottmaradt ragadós ge...it semmivel nem tudom leszedni.

Próbáltam brigéciollal, körömlakklemosóval, benzinnel....semmi.

Nincs ötletetek, hogy mivel jön le legkönnyebben?
Íme a tegnap esti gyűjteményem...Monor-Tápiószentmárton
Itt Csornán van egy fiatal szerelő srác. Nagyon korrekt áron dolgozik és alapos munkát végez. Több haver is vele dolgoztat, mindenki dicséri. Van is melója elég!
Pont a traktor jobb első kerekét kapta el.......nem tudom mennyivel mehetett neki a traktornak :S
http://www.szabolcsvonulas.hu/...

Remélem nem innen valaki. Nyugodjon békében. :(
1-1,5 hónap alatt 3. baleset aminek ilyesmi évjáratú 600F a részese.
Az első 2 között 2 hét sem volt. Azt hittem ugyan az a 2 de nem. Mind 2 főútvonalon ment szabályosan áttért eléjük szabálytalanul haladó autó és frontális ütközés. Az elsőnél utasa is volt a srácnak 2-en haltak meg. 2.-nál és itt is 1 férfi. Itt még vizsgálják hogy ki hibázott.

Vigyázzon magára mindenki.
Hát ez sajna ilyen. Köll csinálni sok programot és mint írtam minél hamarabb elfelejteni. Aztán pár év után már csak a jó dolgokra fogsz visszaemlékezni mindenféle rossz érzés nélkül.
Sok volt a közös élmény, elég rossz érzés.
Nekem már volt egy 9,5 éves kapcsolatos szakításom.
A motorozás persze jó rá, de csak akkor ha nyugisan mész, ugyanis hajlamos elkalandozni az ember gondolata. Engem pl. megnyugtatott, de tényleg gyök kettővel gurguláztam és élveztem a tájat.

Felejtsd el gyorsan, bár ezt könnyű mondani.
Pedig én leszaladnék Montenegróba idegből.
Az jót tesz a carmának.

Vagy a Dolomitok.
ÁÁÁÁ ilyen állapotban ne ülj motorra ilyenből már voltak rosszul végződő balesetek! 2 év nem kevés idő
2 év 3 hónap tegnapi szakítás ellen is jó a motorozás? nagyon kész vagyok