Részvétem.Tudom,hogy nem lehet ilyenkor semmi olyat írni ami valóban hatással van az emberre de annak idején amikor édesapám kórházba került egy igen bölcs tanárom azt mondta "Arccal a jövőnek!" Kitartás!
Ez latod jo kerdes, errol nem nyilatkozik az oldal, de szerintem melegen kellene valami ilyesmi. Viszont ha elperecelsz a lapos gumikkal, akkor ne ram fogd.
A guminyomast szerintem jol tetted, hogy az utcaihoz kepest lentebb engedted. Hatul a 2.1-bol szerintem meg engedhettel volna, de a tutit akkor tudod meg, ha utananezel, hogy a gyarto mit ajanl hozza. Michelin Power One volt rajta hatul ha jol emlekszem, ugye?
Figyeltem. Nem ütött le és össze sem ért, de tényleg közel volt.... legközelebb keményítek a rugó előfeszítésen. Igazából nem variáltam az utcai beállításomat. A gumikat engedtem le 2,1-re de nem tudom jó ötlet volt e......
Nem tudok menni veletek Kakucsra. Nem tudom, hogy mikor fogok legközelebb motorra ülni, vagy hogy fogok e egyáltalán.
Ő a bátyám volt.
Nagyon szépen kérek mindenkit aki olvassa, hogy mindig minden körülmények között óvatosan vezessetek, a sebességhatárokat tartsátok be.Nem tudhatjátok, mikor hajtanak ki elétek. Nem szeretném már több ismerősöm halálhírét hallani.
Ha elérkezettnek látom az időt, hogy motorra üljek (nem tudom, hogy eljön e az a pillanat) majd jelentkezem.
És még egyszer: vezessetek óvatosan, és legyetek készen minden váratlan eseményre az úton.
Az lenne a kérdésem, hogy a tükörhöz létezik hosszabító vagy hosszabb szár mert nem tudom rendesen beállítani. Azért jó lenne ha látná az ember a mögötte történő dolgokat is......
Tegnap éjjel hazaértem olaszországból motorral hát mitmondjak eseménydús volt :D 2500km 3 nap ebből 400km pályán többi szerpentin többnyire... Viszont: vannak képeim és gopro video valaki ért a vágáshoz szeretnék csinálni egy kis videót de ez nem az én terepem.
amugy egy jobb hátsó index minusz meg hátsó lámpa nélkül jöttem haza miután ilyen speckó izzó van hátul...
Azért ne add fel a motorozást.
Annyit mégis, hogy ezen a fórumon mindannyian távoli barátok vagyunk látatlanban is, és együttérzünk veled. Sajnálom.
Kár,hogy nincs több.
Részvétem az egész családnak!
Ő a bátyám volt.
Nagyon szépen kérek mindenkit aki olvassa, hogy mindig minden körülmények között óvatosan vezessetek, a sebességhatárokat tartsátok be.Nem tudhatjátok, mikor hajtanak ki elétek. Nem szeretném már több ismerősöm halálhírét hallani.
Ha elérkezettnek látom az időt, hogy motorra üljek (nem tudom, hogy eljön e az a pillanat) majd jelentkezem.
És még egyszer: vezessetek óvatosan, és legyetek készen minden váratlan eseményre az úton.
Szevasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy a tükörhöz létezik hosszabító vagy hosszabb szár mert nem tudom rendesen beállítani. Azért jó lenne ha látná az ember a mögötte történő dolgokat is......
Előre is köszi a segítséget!
Tegnap éjjel hazaértem olaszországból motorral hát mitmondjak eseménydús volt :D 2500km 3 nap ebből 400km pályán többi szerpentin többnyire... Viszont: vannak képeim és gopro video valaki ért a vágáshoz szeretnék csinálni egy kis videót de ez nem az én terepem.
amugy egy jobb hátsó index minusz meg hátsó lámpa nélkül jöttem haza miután ilyen speckó izzó van hátul...