Elb@sztam, belátom....de most írtam emilt a vezetőjének, hátha megküldik hamarabb....amúgy jövő hét pénteken elmehetnénk kakucsra. Én persze trélerrel viszem a motort...
Ennyit küzdeni................ 4 év alatt egyszer állítottak meg..........akkoris csak mert fél EU itt volt a városban.Egy szörnyen hangos Yoshimura RS3-al a seggem alatt.
Be is vótam szarva hogy kinyuvasztanak.
De nem.
Kocsival 20 év alatt talán 5x ellenőriztek.
Én mennék a papírral mint a mérgezett egér.
Már megrendeltem Mecseki "Solvart" Zsolttól, holnap itt is lesz, de a beszerelésben nem bánnám, ha tanácsokkal segítenél . Azt mondják forrasszam össze, mert az jobb.....nincs forrasztópákám, se ónom....
Hali skacok!
Egy kicsit el voltam tűnve, de ma értem haza a gátakról. A Kakucsringes pályázásban NANÁ, hogy benne vagyok.
Nalim8 dobj fel egy-két időpontot mint főszervezőnk, mi meg majd választunk. Amelyik időpont jó a többségnek azon mehetünk.
Az egyik haverom pörgött arcon egy "jót" ilyen miatt. Csináltatott sport kipufogót, csak az okosok úgy oldották meg a könyököt, hogy az kijjebb jött, mint előtte. Leért, kiemelt, paffff
Szóval
KAKUCSRING
Ahogy nézem, a legközelebbi normális időpont június 28. péntek vagy június 30 vasárnap.
Válasszatok. (én a péntekre szavazok)