"könygázgránát az anarhista tüntetésen" na ez hatalmas Asszem 2 dugattyus, a meret alapjan.Vigyazni fogok a szetszedesnel,mert mar egyszer szivtam volt a Dominatornal a fekkel, azzal hogy nekem is kilotte a dugattyut...megtanultam a lecket azota
Az betétek állapotát ügyesen meg lehet kukkolni kerékkiszedés nélkül is.
Az első villa rèszben takarja, de ha aláhajosz, látszik a betét.
Rossz fényviszonyoknál világíts oda valamivel. Ha kopásjelzőn van a betét (gyári betétnél a függőleges bevágásig elfogyott)vagy 1 mm van vissza a betétből, akkor csere.
Koszonom a tanacsokat. A fektarcsa,az koszoni szepen , jol van 2 mm kopas van rajta, nemreg volt cserelve , Braking tarcsak vannak rajta. A betetrol nemtudok semmit sem, hoogy milyen marka, vagy hogy milyen allapotban lehet, megegett v sem.. Eddig nem szedtem le az elsso kereket meg,de most mar kovetkezik az is, mert elso gumi csere kovetkezik,s akkor mar feknyereg felujitas is lessz.
ha a fékfolyadék lenne szar, akkor szerintem csak idővel melegedne el, nem csinálná állandóan csak bizonyos körülmények között.. kivéve persze ha nagyon szar, de akkor nem rövid időn belül kezdte volna el csinláni hanem szépen fokozatosan "romlik" el...
a betéted nem kopott el? tárcsa nem kopott el? a fékcső nem baromi öreg?
nekem a régi motoromnál havonta 1x be kellett fújni wd40-nel a fékkart mert kiszáradt és darabos volt... ez sem kizárt!
5 csillagos kerdesem lenne fiuk/lanyok.Azt vettem eszre ma a szeretett paripamnal,hogy mintha kezdene "darabos" lenni az elso fek. Ezt ugy ertem,hogy recseg,szakaszosan kezd fogni. Ra markolok,fog,de nem pontos a visszajelzes az elso gumi felol.Csak sejtem,most hogy megcsuszik majd,vagy nem. Szerintetek,egy fekolaj csere megoldana a problemat? Egy eve van meg a gep,nemtudom hogy mikor volt fekolaj cserelve benne utoljara.Valaszotok elore is koszonom
Én egész napost szoktam venni, mert az a 2000.- ft már nem oszt, nem szoroz. Szerintem olyan 10 órától már ott leszünk, ameddig bírjuk, vagy amíg nem kell hazaindulni valakinek. du. 3-4 -nél tovább viszont nem jellemző, mert a hazaút hullafáradtan elég idegőrlő és hosszú is nekem.
Lánglovagnak szintén nem kevés a táv.
Na megnéztem a Kakucs honlapot, lehet a 14-órástól kimennék, ha kint lesztek még és nem jön közbe semmi. Bár 10-18-ig elég húzós lenne nektek, mondjuk sok szünettel megoldható. No majd jól megírjátok mettől-meddig vagytok.
Bár szó, ami szó, mentem már SV650-nel, 1250-es Bandittal,600-as Gixerrel, CBR 954RR-rel...., és egyik sem az enyém volt. Szerencsére nem hajtottam össze egyiket sem.
2 éve Poweroad van bent, semmi baja.