Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyönyörű gép. A legszebb forma. Azt akartam venni de lecsúsztam róla, így lett Fs belőle. Rendberaktam a kicsikét. Valaki jól jár vele, ha elviszi. Ha meg nem akkor boldogan elleszek ezzel is...
Nálunk van egy 954es. Pont sárga-fekete. rendőr csajé.

Első motorja...

Mondjuk idén még nem is láttam csak a garázs előtt.

tömzsi kis szörnyeteg. (a motor, nem a csaj :-) )
954RR az nekem is tetszik főleg sárga-feketében. De én nagy olasz párti vagyok szóval egy Aprilisa RSV 1000 R-től (2005-) se zárkóznék el, viszont én azért árulom, hogy kényelmesebbet vegyek, de ezek nem azok. :)
Szia Angika van bizonylatod? az jól jönne nekem is mit kérsz érte cserébe?
De neked se Martinod vaaaaan
még jóó
Tiszaföldvárra jön innen valaki? Csütörtöktől vasárnapig lesz kint banzáj.
Most méé? ? ?
Van idomos is.
Csendben megjegyzem, hogy a hamis műbizonylat készítése csúnyább dolog, és ha kiderül, akkor jobban megba..nak érte, mintha semmi nem lenne.

Utóbbi egyszerű szabálysértés, de az előbbi bűncselekmény szerintem ( magánokirat-hamisítás, vagy egyedi azonosítójel meghamisítása stb. attól függ ,ízlés szerint)
.
Bandit 1200-as..................az a te motorod..................van nyomaték.
Kell a 9-es is.
Bemásolom megint:

A közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet kimondja:

„Zajkibocsátásra és rezgésre vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
11. § A jármű kipufogónyílás közelében mért közeltéri zaja (álló helyzeti zaj) nem haladhatja meg a típusbizonyítványban megadott közeltéri zaj 5 dBA-val megnövelt értékét. Ha a járműnek típusbizonyítványa nincs, vagy abban a közeltéri zaj értéke nem szerepel, abban az esetben a mért közeltéri zaj nem haladhatja meg a 3. számú mellékletben szereplő határértékeket.”

„Zajkibocsátásra és rezgésre vonatkozó további műszaki feltételek
12. § (1) A gépjárműnek a külső zajra (elhaladási zaj) vonatkozó jóváhagyási jellel kell rendelkeznie.
(4) A jármű közeltéri zaját (álló helyzeti zaj) típusvizsgálat során meg kell határozni, és a típusbizonyítványban fel kell tüntetni.”

„Légszennyezésre vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
15. § A gépjármű, a segédmotoros kerékpár, a mezőgazdasági vontató és a hatósági jelzés viselésére kötelezett lassú jármű hajtómotorja által kibocsátott kipufogógázának, szennyezőanyag-tartalma nem haladhatja meg az 5. számú mellékletben meghatározott határértékeket.”

„Légszennyezésre vonatkozó további műszaki feltételek
16. § (1) A gépjárműnek vagy a gépjármű hajtómotorjának a kipufogógáz szennyezőanyag-tartalmára vonatkozó jóváhagyási jellel kell rendelkeznie.”

A csere alkatrészként felszerelésre kerülő kipufogó dobnak, olyan alkalmazási engedéllyel kell rendelkeznie, amely az adott motorkerékpár típusra engedélyezi a felszerelését. Az alkalmazási engedélynek ki kell terjed arra is, hogy az adott típusú motorkerékpáron bevizsgálták a kipufogó dobot, és a járműre előírt jóváhagyási feltételeket ezzel is teljesíti. Az alkalmazási engedélyt vagy a műbizonylatot, ami igazolja a megfelelőséget közlekedés közben a vezetőnek magánál kell tartani. Az alkalmazási engedéllyel rendelkező alkatrész felszerelése nem minősül átalakításnak.
Nem a hang a fő probléma. A dobnak a motorhoz kell készülnie és meg kell felelnie a zaj + környezetvédelmi előírásoknak. Egyedi dob esetén is van ilyen engedélyezés szerintem, csak nagyon drága lehet...
Feldobtam, hátha akarja valaki, ha nem az sem baj. jó kis gép.
954RR vagy 2002-es R1 lenne helyette majd....hiányzik a nyomaték
Látom te is árulod a gépet. Mit veszel helyette?
Köszi! ;)
Írd át.
Hamisítás kiskátét nem tudok adni....................jár ide rendőr is.
Ez alapján csinálj egyet, színes nyomtatás stb.
Ez jó,csak RSV-hez van...
Valaki tolhatna fel Yoshimurássat is. Meg tippet,hogy hogyan üssem bele a dobba a számot...Pohi te most kapcsold ki a gépedet...
Véletlenül Akrapovic-hoz nincs valakinek műbizonylata?
Alakul ez, a végén még lesz e számom és műbizonylatom is.
Frankó. És akkor gondolom a dobba mondjuk ez van belegravírozva, persze egyezve a certificaten lévő számmal:
e1 0799 és egy 9-es egy körben, vagy az már nem kell?