Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor tegyem fel a PilotRoad1-et, vagy ne? (Remélem pénteken meggyógyul a drágám)
Tőlem meg 250 km- re, úgyhogy aki panaszkodni mer, azt személyesen rúgom seggbe

Tudom, messze van, de a pályadíj relatív olcsósága miatt megéri. Azért össze sem lehet hasonlítani mondjuk a Pannonringes árakkal.

Igaz, a sebesség és az élmény is más, de jóval kevésbé veszélyes, és leginkább ez hasonlít a közúti tempóra.
Nem is jó mert szombaton orfűre megyünk.

én majd megmondom, hogy tudok-e menni ha megvan az időpont.
Az nem távolság
Nekem is 80-90. de van aki meszebbről jön.
Tőlem az a rohadt pálya 100 km-re van.
Hűha, Bury, ez így túl gyors. Ennyi idő alatt el sem olvassák a többiek.

Úgy értettem, hogy beszéljünk róla, aztán fixáljunk le egy időpontot júniusban. ( vagy július eleje)
Holnap délelött?
Lassan el kéne gondolkodni valami

KAKUCSRINGES PÁLYÁZÁS

-on. Szerintem hétközben lenne célszerű valamelyik nap, úgyhogy lökjétek, ki-mikor érne rá. ( A tapasztalatok szerint olyan időpont persze nem lesz, ami mindenkinek jó, de legalább többeknek)

Lánglovag, Whiskyman megjelenésére feltétlenül számítok, az új tagoknak ( urambocsá' kezdő 600 F tulajoknak ) meg egyenesen
kötelező
Jóóóóó...........há pálcikákkal nem tok fogyasztást számolni.
Érezd magad lebaszva látod!

Ez CBR 600F fórum , hol van ebben a 600F ? NEM CSODA HOGY "bury" kiakadt!
ezt tényleg el kell mondani?
Nekem úgy nézem a 6 os szám jött ki,viszont piciz nek a 300km es fogyasztása szerintem nekem úgy jönne ki ha talán állandóan 90 el motoroznék talán
Megmondom őszintén nem tudom!

Ha van is akkor biztos hogy ennyiért nem fogják adni!
Van egy régi fejvadász trükk.

Tankolsz,majd ha visszarakod a pisztolyt a telitank után megnézed mit ír ki a kútfejen a kis LCD...........hogyaszongya 12,45 vagy 14,67 satöbbi.
Fizetsz majd ezt a kiirt számot elosztod a napi kilóméterszámláló előző takolásakor nullázott értékével.Ez lenne a 220 km.Majd megszorzod 100-al.Így kijön hogy mennyi az átlagod.
Nem pontos mert a kutak is eltérnek te sem tudod ugyanannyira fullra tankolni de pár tizedes pontossággal megállpítható az átlagfogyasztásod.

14,67/220X100=6.668.

Oszt ha mindíg ekörül fogyaszt akkor érzésre beállt az átlagod a saját stílusodnak megfelelően.
Persze ez hosszú távon jön ki jól mert ha semmin nem változtatsz és felugrik 8-ra akkor gebasz van.
Utoljára mikor láttam a csíkokat 5500Ft ot tankoltam és abból most járok 220km nél
Ha lehet inkább litert mint forintot írj mert így csak az jöhet ki átlagszámítva hogy 4 forint/kilométert teljesítettél.
Ez így nem sok.
Amúgy egy jó állapotú 600-as motor kb 5-6 között fogyaszt.
Átlag felhasználási módban.
Ha lényegesen eltérsz ettől az vagy nem átlagfelhasználás vagy nem jó a motor.
akkor most már nem tudom mert ebben a 220km ben nincs folyamatos 160-170 hanem párszor 170+város meg 110-140,most már nem tudom el dönteni hogy akkor sok e a fogyasztás vagy nem
értem...oksi, köszi a választ!
Köszönöm!

Itt Magyarországon nincs olyan bolt vagy hely ahol ezt meg lehet venni ? Ilyen árban?
" "Needs charging below 12.3 V" ami gondolom azt jelenti, hogy ennyi a töltőáram. "

A Volt (V) feszültség, az áram Amper (A)
Ez a mondat konkrétan arról szól, hogy ha az akku nyugalmi feszültsége kisebb, mint 12,3 Volt, akkor tölteni szükséges. A nyugalmi feszültséget akkor tudod mérni, ha mindent lekötsz az akkumulátorról.
A töltési fesz semmi képp nem lehet 12.3.A töltési áram tehát az amper maximum az akksi amperóra tartományának a tizede lehet.
Nekem a legtöbb eddig 16,4L/229km volt de akkor folyamatosan 160-170 volt a tempó ha 130-nál nemmegyek gyorsabban illetve 7e fölé nem pörgetem akkor 300 km-nél még nem ég a visszajelző!
Hali mindenkinek de rég nem jártam erre

Nézegettem a gép fogyasztását anno tökig tankoltam bár 5500Ft nál nem sikerült többet bele tennem de nem is ez a lényeg eddig a pillanatnyi számláló 220km nél jár még nem jelentek meg a vonalak de biztos nemsoká meg jelennek majd,nos vegyesen használtam a gépet párszor 200 közelében de leginkább 110km/h és 140km/h között mentem vele meg pár kilométer város ami szintén emel kicsit a fogyasztáson szerintetek jó a fogyasztása a gépnek?Gondolom ha tele tankolnám és úgy mennék hogy sokat 200km/h felet küldeném akkor egy tank benzin talán 150-170km re lenne elég.