Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanács.. Mi a véleményetek erről a "nagyszerű" sprayről? véleményt kérek...sokan mondták h nem jó...mit használtok pl ti? köszi a választ
az én kis drágám is kapott ajándékot, holnap fel is rakom rá
elég merész a bőrruhája
Sziasztok!

Valaki használt már Spuri adalékot motorjához (link)?

Érdemes e?
Lehet le kellene venni az indexet akkor nem lenne mibe beleverni neki!
Hát a kopó alkatrésze cseréje előtt még nem csinált ilyet...
Te Zsolt,vajon nem az a problemaja a motrodnak,hogy belever a kartergaz az indexbe?
Szerintem egszerűen elgyengül. mekkora fordulatra esik vissza? felváltod 6ba akkor meddig lassul vissza folyamatos csutka gázon? régen jó volt?
Örömmel hallom, hogy nem terjed a mint vmi vírus!
Még megy a találgatás, hogy mi a francért csinálhatja...

Mondtak olyat, hogy olyankor is lehet ha változtatva van az áttételen és olyankor nem pörög ki rendesen, de ez felejtős mert tavaly kapott új láncszettet és gyári mérettel megegyezőt...
Hát nem egyszerű helyzet a költözés az biztos...
Igen ez a baj. hiába van most jó munkánk. nincscs 10en millió házra. Hitelt nem akarunk. Főleg úgy, hogy ha változik a meló akkor nincs hova menni.
Minimálbéres, rabszolga vagy stb a helyi vállalkozónál azt nem is nézem.

jobb ötlet az albérlet és akkor mobilok maradunk. aztán ha lesz annyi kess, hogy ne kelljen a hitel akkor saját kéró.

csak van kutyánk akit nem akarunk itthon hagyni. meg ugye a motor. azt se akarom itthon hagyni ;-)
Jó pár ember költözött a falunkba az elmúlt években pusztán azért mert olcsón kapott itt egész jó házat...De sajnos fix stabil megrendíthetetlen munkahely itt is csak elvétve található,bár még így is jobb a környék mint az ország nagyrésze
Hát tőlünk (Tápiószentmárton) sokan járnak Ceglédre (25km) dolgozni...illetve Pestre is egész megoldható a feljárás bár igaz,hogy az 60-70 Km,illetve sokan dolgoznak Jászberényben a Samsungban is az szintén 25-30Km...Sajna elég szar a helyzet munka frontján...
Disco nem játszik. Mondjuk ha jó a kéró akkor elmennék csak úgy megnézni a környéket. figyelni a boltot. kérdezgetni boltban. benzinkúton. rendőrségen. Esetleg öregektől.

első lakás vásárlás előtt vagyok. nem akarok mellé lőni. ahol meg most lakok jó lenne de nincs munka. így muszáj közelebb költözni pesthez
Bár ha nagyon költöznél szerintem jobban járnál Monor,Gomba,Tápióság,Tápiószecső és környéke...Bár nem tudom,hogy mennyire akarsz eltávolodni BP-től
Ja és még annyit,hogy amennyire tudom nem azok az eszetlen cigányok lakják hanem a normálisabb fajta...Volt már szerencsém ott tölteni 1-2 éjszakát és nem kötöttek belém...Csak az iménti diszkó a mindenképp kerülendő hely...
Van ott egy diszkó aminek elég rossz híre volt pár éve,Ha oda nem jársz akkor szerintem nagy baj nem érhet.Lakik ott ismerősöm és szerinte nem gáz mivel csak 2-3 utca van viszonylag el szeparálva ami nem ajánlott turisták számára,de ettől függetlenül nemárt egy jó zár...Mellette szóljon,hogy egy közeli településen (Tápiószecső) elég jól szervezett a "polgár őrség" és eléggé meg vannak fogva a szolizottak...Mindent össze vetve szerintem nézz ott szét motorral és döntsd el,hogy a látottak alapján...Nem veszélyesebb mint bármely más település szerintem és viszonylag jó helyen van...
Ráadásul akkor ezek "perstközeli" cigányok. Nem olyan mint itt vidéken. Vannak de nem balhéznak nagyon. Mondjuk dolgozni se dolgoznak :-)

Kinéztem egy
házat de akkor felejtős. Nem vagyok felkészülve a betörésekre.
Hát nemigazán mondhatnám,hogy jó hely...Ne vegye sértésnek senki aki ott lakik esetleg de a tapasztalataim azt mutatják,hogy sok,nagyon sok,rengeteg ott a narkós és igen van bőven a rejtett erő forrásból is sajnos...
Ismerős valaki Mendén ?

Környezet érdekel, cigányok, csórók vagy jó környék. Ilyesmik.
Nem Angika az biztos.

Nekem ismerős de nem ugrik be honnan
A motor vagy a motoros?...Legyen a motoros Angika...mintha hasonlítana,de ha nem akkor valaki más.A motorról nem ugrott be semmi...Szép cbr
Én ma kipróbáltam azt amit leírtál a motorodról.Hát nálam nincs ilyen probléma,veszi a lapot úgy ahogy kell pedig a súlyom 110 kg feletti. Azt nem mondom,hogy úgy gyorsul 6.-ban is mint az állat ,de torpanásnak nyoma sincs.
...idezem Arany Janos versebol : .... Mi jo falat, szem szajnak ingere
Egy kis ízelítő a határon túli motoros találkozókról
http://youtu.be/-2A-79l4isU