Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helyesen: " 195 és 198 volt feszültség között ingadozott"
Én azt hittem, hogy a fesszabályzóból is ki lehet húzni a vezetékeket.
Van vagy 40 centire a generátor csati. Amúgy a generátor csatijában 195 és 198 volt feszültséget mértem az érintkezők között. Szerinted az jó?
Hát ha nem közvetlen a fezszabályzóban van a csati akkor kicsit odébb lehet van egy 10 cm vezeték rajt és annak a végén van a csatlakozó vagy tévedek?
Bocsi, helyesbítek. A feszszabályzó csatijában mérve a három variáció közül egy alkalommal 1-et mutat, a másik kettőnél pedig beáll 1.1-re az ellenállás a generátor csatijában pedig 0,9-re mindhárom variációban.(rosszul állítottam be a multit.
Üdv Fazer!

Most már valamikor meg kellene ejteni a bukógombás témát!
Hát nem tudom, vagy én vagyok analfabéta vagy itt valami nagyon nincs rendben. Először is nem lehet kihúzni a vezetékeket a fesz szabályzóból, de szerintem ez nem is a rávaló. Szét húztam a csatit a generátor és a feszszabályzó vezetéke között, de a fesszabályzó csati érintkezői között is 1 ellenállási értéket mutat a multi ugyanúgy mint bekapcsoláskor és a testtel is. Az akksi sarkai között 12,7 a feszültség.
Láttam is ott volt Móri Motorostalálkozón!
De nem tudom ki az!
Szia!

Nem akarok pofátlan lenni , de had kérdezzem meg mennyibe kerültek? Mert én is szeretnék de mindenhol nagyon drágán mennek!
Meg tudnád mondani azt is hogy honnan vetted?
az még a középmeny. köszi
Asszem 1900 volt..
jobbnak kell legyen. Én olyat használok.

Road + még nem sikerült kipróbálni

árban meg minimális a különbség.
Az jobb? :)

Ezt még tavaly vettem, 2 motorra is sokáig elég.
hh nem a factory line-t használod?

képen még a régi van.
Az új már ilyen.
Szerintem az sem jó, ha egy láncspray túlzottan ragad, bár lehet hogy egyedül vagyok ezzel.

Sokkal több mocskot összegyűjt, és a láncpucolás is nagyobb meló.
Lancra fujni eleg jo, dezodorkent hasznalni, mar nem annyira
Motul RoadPlus:http://www.olajwebshop.hu//upl...

De nem innen veszem.
Elégedett vagyok vele, de biztos más termékek is jók.
én valvoline-t használok.2500 huf és nem dobálja le.
Mennyiért vetted a repsolt?

csak érdekesség képen
Te legalább kaptál ilyet, én minden mol kútra bementem pár hete amerre jártam, sehol nem volt. Vettem sos repsolt aminek a fele mindig az idomon köt ki, ilyen gondom a mol kenyőccsel nem volt.
igen, erre rájöttem én is, de akkor már késő volt, nem baj, a lényeg hogy van mivel fújni a láncot. Köszi a választ
akkor jo.. köszi
Olyan 6-7 ezerig lassul vissza és folyamatos csutka gázon...de próbáltam már azt is, hogy vissza engedem valamennyire aztán újra gázt adok, de az sem segít.
Teljesen jó ez csak egy kicsit drágán vetted
Nagyon jó választás!