Én azt hittem, hogy a fesszabályzóból is ki lehet húzni a vezetékeket.
Van vagy 40 centire a generátor csati. Amúgy a generátor csatijában 195 és 198 volt feszültséget mértem az érintkezők között. Szerinted az jó?
Bocsi, helyesbítek. A feszszabályzó csatijában mérve a három variáció közül egy alkalommal 1-et mutat, a másik kettőnél pedig beáll 1.1-re az ellenállás a generátor csatijában pedig 0,9-re mindhárom variációban.(rosszul állítottam be a multit.
Hát nem tudom, vagy én vagyok analfabéta vagy itt valami nagyon nincs rendben. Először is nem lehet kihúzni a vezetékeket a fesz szabályzóból, de szerintem ez nem is a rávaló. Szét húztam a csatit a generátor és a feszszabályzó vezetéke között, de a fesszabályzó csati érintkezői között is 1 ellenállási értéket mutat a multi ugyanúgy mint bekapcsoláskor és a testtel is. Az akksi sarkai között 12,7 a feszültség.
Nem akarok pofátlan lenni , de had kérdezzem meg mennyibe kerültek? Mert én is szeretnék de mindenhol nagyon drágán mennek!
Meg tudnád mondani azt is hogy honnan vetted?
Te legalább kaptál ilyet, én minden mol kútra bementem pár hete amerre jártam, sehol nem volt. Vettem sos repsolt aminek a fele mindig az idomon köt ki, ilyen gondom a mol kenyőccsel nem volt.
Olyan 6-7 ezerig lassul vissza és folyamatos csutka gázon...de próbáltam már azt is, hogy vissza engedem valamennyire aztán újra gázt adok, de az sem segít.
Van vagy 40 centire a generátor csati. Amúgy a generátor csatijában 195 és 198 volt feszültséget mértem az érintkezők között. Szerinted az jó?
Most már valamikor meg kellene ejteni a bukógombás témát!
De nem tudom ki az!
Nem akarok pofátlan lenni , de had kérdezzem meg mennyibe kerültek? Mert én is szeretnék de mindenhol nagyon drágán mennek!
Meg tudnád mondani azt is hogy honnan vetted?
Road + még nem sikerült kipróbálni
árban meg minimális a különbség.
Ezt még tavaly vettem, 2 motorra is sokáig elég.
képen még a régi van.
Az új már ilyen.
Sokkal több mocskot összegyűjt, és a láncpucolás is nagyobb meló.
De nem innen veszem.
Elégedett vagyok vele, de biztos más termékek is jók.
csak érdekesség képen