Nekem is 2005-ös van.
Csak a tartalékot mutatja. Bal oldalt kigyullad asszem 4 kis kocka egymás felett és elkezdenek villogni fentről lefelé, ahogy fogy ki belőle. De ha már kigyulladt, akkor kezdj el keresgetni kutat, mert qrva gyorsan kifogy belőle.
Pár napja elém is kiugrott egy, de csak addig jutottunk, hogy "Jaaa, te vagy?! Motorozgatunk? Menj csak." előtte azt hiszem 2008-ban láttam utoljára közelről rendőrt (fizettem is 3000-et az öv miatt), bár ez lehet hamar változni fog, hirtelen rengeteg rendőr lett nálunk a városban.
Igen. 18 liter a tank. Nekem 2000-es évjárat karbis van. Csak sárga lámpa világít ha 3 liter van benne onnantól világít folyamatosan. Ezt 1-szer későn vettem észre (verőfényes napsütés) Ezután még szoktam menni 50 km-t kb. mikor hogy jön ki. 17,86 liter tankoltam bele akkor. Majdnem tolni kellett. Unokatesómat kérdezem az eset után hogy 18 literes a tank erre mondja hogy igen.
Ez egy 2005-ös injektoros. Viszont erről hogy csak a tartalékot mutatja még nem hallottam... Igazaból még nem mertem nagyon kimotorozni a tankot sosem, de így meg fogom nézni most már.
Annyit még adaléknak, hogy elvileg 18 literes a tank, ebből elvileg 3 liter tartalék.
Szép estét kivánok .Ma cserlétem le előszőr az elso gumit,most is lett szétszedve az eleje mióta nálam van- A fékbetét 1ik fele kopott ( amelyiket nyomja a dugattyu a tarcsanak) a masik felen a fekbetetnek meg jo felig van az anyag. Ez mind a 2 felen igaz. Esetleg ha megcserelem a fekbteteket, kicsitt meg kitudom huzni vele ezt a szezont? Ahogy levettem a nyergeket, ugyan ugy tettem is vissza,nem buheraltam meg a beteteket meg, es azt vettem most este eszre, hogy surol egy bizonyos ponton az elso kerek, mintha a fektol jonne a hang. Nem hiszem,hogy elhajolt a fektarcsa . Tudom,hogy a fekbetet, orokke a tarcsan van, es maskor is surol minimalisan, de most eleg jol surol azon a ponton. Valami otlet? Az lenne amit irtam az elobb? koszonom valaszotok
Csak a tartalékot mutatja. Bal oldalt kigyullad asszem 4 kis kocka egymás felett és elkezdenek villogni fentről lefelé, ahogy fogy ki belőle. De ha már kigyulladt, akkor kezdj el keresgetni kutat, mert qrva gyorsan kifogy belőle.