Csak akkor mutatja nekem a 2001-es FS, mikor már fogyóban van. Akkor kirak 4 téglalapot, majd sorban elkezdenek villogni, elsőre egy, majd 2 villog, aztán 3 villog.... tovább nem vártam, hanem gyorsan rátankoltam 15,5 litert. Nem tudom hány literes a tank, de ha 17, akkor már csak 1,5 lityi van benne mikor 3 téglalap villog.
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a sima karbis verzióban lévő helyzetjelző izzó megegyezik az újabb injektoroséval? Nem tudom jelenleg megnézni hogy milyen van benne.... köszi ;)
Hiàba is lenne a kezünkben a vàmosok "Nagykönyve" ugy sem tudnànk elmenni rajta! Szerintem a telefon màsik végén az ügyintézők sem tudjàk naprakészen hiàba is kérdezzük!
Már nekem is email-es volt.
Hála istennek mostanában nem kell vennem szinte semmit.És rászoktam az union belüli oldalakra.
Mondjuk a dojcsok netto szemetek de az angol elég jó.
Nincs vám és egy hét alatt itt van.
Mondanom sem kell, hogy a 150 USD-s számlát nem nyalják be a vámosok ekkora csomag esetén, felesleges ilyennel próbálkozni. 300 USD kb. ami reálisnak mondható, cirka 65.000 Ft / 3 kb. = 20.000 vám és adó, ennyit érdemes rászámolni.
-A lényeg, hogy kifizeted paypal a terméket és a postát.
-Feladja neked a Kínai.
-Küld csomag követő számot.
-Ideér a csomag Magyarországra.
-Beviszik a vámra.
-A vám küld egy ajánlott levelet és megkér, hogy küldj számlát az "Xy" email címre.
-Elküldöd a paypal számlát.
-2-3 nap és jön a csomag, hozza a postás a kifizetendő vámösszeggel és eljárási illeték összegével együtt.
-Kifizeted, átveszed a csomagot és örülsz.
Olyan kérdésem lenne, hogy valamelyikőtök futott-e már bele olyanba, hogy az üzemanyag visszajelzője nem működött?
Nekem semmit nem jelez, még abszolút nullát sem. Szereztem bele bontott jeladót, semmi. Ismerőséről órát, tankot cseréltünk, semmi.
Ez valami konstrukciós hiba, vagy én nyulhattam bele valamibe?
Bármilyen tippet szívesen fogadok!
F. Attila
Olyan kérdésem lenne hogy a sima karbis verzióban lévő helyzetjelző izzó megegyezik az újabb injektoroséval? Nem tudom jelenleg megnézni hogy milyen van benne.... köszi ;)
ebay.co.uk-t.
Persze nézni kell ott is, hogy honnan jön a cucc. ( item location) Ha EU-n belülről, akkor nincs vám.
Én régebben felhívtam, hogy tájékoztatást kérjek.
De azt mondta, hogy halandó úgysem tudja értelmezni.
Ő mondta, hogy van ami nullás de van ami meg sok. általában 3% körül vannak a dolgok.
van ami áfamentes de van amin pl 6% a vám.
22 euro: àfa és vàm mentes
22- 150 euro-ig: 27% àfa
150 - 700: 2,5% vàm + 27% àfa
Én így tudom javítson ki valaki ha tévednék!
termék ára + szállítás. Ezt áfásítják+ vám + ~2000 körül kér a posta ezért
Hála istennek mostanában nem kell vennem szinte semmit.És rászoktam az union belüli oldalakra.
Mondjuk a dojcsok netto szemetek de az angol elég jó.
Nincs vám és egy hét alatt itt van.
Egy rohadt hónapig döglött ferihegyen.
-A lényeg, hogy kifizeted paypal a terméket és a postát.
-Feladja neked a Kínai.
-Küld csomag követő számot.
-Ideér a csomag Magyarországra.
-Beviszik a vámra.
-A vám küld egy ajánlott levelet és megkér, hogy küldj számlát az "Xy" email címre.
-Elküldöd a paypal számlát.
-2-3 nap és jön a csomag, hozza a postás a kifizetendő vámösszeggel és eljárási illeték összegével együtt.
-Kifizeted, átveszed a csomagot és örülsz.
Kérdem én, hány cég gyárt hivatalosan idomszettet CBR 600F-re...