Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Road 2-vel szerintem jól jársz. Túrás de dönteni is lehet és sokat elmegy. Esőben is jó. De ugyan ezek igazak a Power 2CT-re is. Nekem az van. A hátsóban már 8 ezer! km van és még mindig van futófelület. Szerintem összesen 10 000-et elmegy ami elég jó 1 sportos gumitól. Végül is az enyém puhább és jobban tapad mint a Road 2 de a Road 2 több km-t elmegy csak nem tudom mennyivel. Ja és az első is azóta van fent nekem mint a hátsó azon meg még sokkal mélyebb a mintázat mint a hátsón. Én nem igazán váltanék másik gumira.
barátom fz6-on a road 2-t is földig dönti.
power one van neki ha jól láttam
Fordítva jobb lenne.
De ha még nem csereérett akkor először koptasd le.Nehéz lesz.Mert elég bakelit.
Bár ismerek olyat aki nagyon jól,gyorsan ment és szerette.
4-5 éves gyári akksi már megdögölhet.
És hirtelen is.
Nekem egy 1,5 éves banner reggel elindította pöcc-röff a 4 percre lébő kútn tankolás után meg egy mukk nélkül döglött lett.
14,1-14,5 közt tökéletes a töltés akkusarun mérve alapjáraton.
Egy ezer forintos multiméterrel nézve.
A kemény gumi nem jó , de én úgysem fogom még mélyre dönteni. Először közlekedni tanulok meg rendesen, aztán a következő szett már puhább lesz
Igen, most azon agyalok, hogy nem e a generátor szarakodik. Az első adandó alkalommal megméretem hozzáértővel a töltést. Megnéztem, és ha csak az akksinak van baja, akkor meg is veszem.
A kettes széria az már fasza. most is sokan keresik
Az 1-eshez nem volt személyesen szerencsém.

A 2.-ből elkoptattam talán 2 db-ot.Nekem bejött.Hátra.Elöl a frászt hozta rám.
Így most elöl power 2ct hátul PR2 combó van talán 2 milis mintamélységgel.
Tökéletes.
A hátsót oldalt kicsit gyalulnom kell mert beesik körforgóban.
De a használtgumi már csak ilyen.
Remélem kibirja a nyári ingázást.
Ez az 50 ezres dolog mennyire tuti infó? Csak mert nekem is az FSen integrált indexes van és nem szívesen cserélném le
Sziasztok!

Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Érdeklődni emailben lehetséges.

üdv
Tökéletesen működő LEDes lámpa eladó. Integrált index nincs benne mert felénk ezért 50 ezret osztanak Ha érdekel valakit az több képért és minden infóért: zsotyoo@citromail.hu
Még mindig a régi akksi? Huhh szerencse hogy csak otthon purcani ki. Új lesz? Nézted amit anno ajánlottam?
Szép a vas! Sorry nem mentem szombaton, inkabb csak itt kanyarogtam a környéken, fostam az esőtől :)
mikor leveszed a bográcsot a tűzről akkor jó alátétnek :-)
Kemeny turagumi.
Nem tapad de nem is kopik.
Nem forsziroznam a nagy sportolast.
2 a nyero........de csak hatra,elore valami sportosabbat.......powert vagy hasonlot.
Én a kanyarokban,kereszteződésekben paráztam kicsit. Hazafelé jövet elmentem a vasútállomás felé, szépen össze is gyűlt mögöttem a kocsisor. Égett is a pofám (szerencse,hogy nem látszott a bukó alatt, meg nem ismerték a motort), szégyent hoztam a motorosokra
road 3 az vizes úton a legjobb talán.

egyenes úton inkább a gyorsítás, fékezés, sávváltás a gáz.

egyenes úton(6os) 150-160al döngettünk szakadó esőben hosszútávon.
1,2,3?
Most már vágom. Amúgy te (vagy bárki aki olvassa) használtál már Michelin Pilot Road-ot? Mik a tapasztalatok? Esős úton meddig érdemes gyorsítani?
Bocs, de tapasztalatlan vagyok
bemész a betonúton, jobbra fordulsz és ott egyből a fák alatt.

Ez egy kis beugró. itt szoktam parkolni. Jobbra van a placc ahol te is álltál. Mi itt elől szoktunk megállni mert a pályán motorozunk aztán nehogy gebasz legyen.
Ez hol van?
Amikor elindultam, már majdnem teljesen fel volt száradva az aszfalt. Venyim után meg tiszta víz. Attól kezdve 35, nagyon fostam, hogy megúszik alattam a gép. Még nem csúsztam meg vele, de nem is szeretnék. Nem tudom, hogy hol van a határ, de inkább nem is keresem...
2 vagány volt lent.

De itt jó idő van. Elmentem barátnőmmel a Dunára.
Minden fasza. Hazaértem 10perc múlva eső.

Most hazaértem rotyesszal. Beálltam a kocsival most megint esik. :-)
Igen, viszont annak nem örülök, hogy amikorra hazaértem, az akksi már nem bírta megtekerni a blokkot.