Road 2-vel szerintem jól jársz. Túrás de dönteni is lehet és sokat elmegy. Esőben is jó. De ugyan ezek igazak a Power 2CT-re is. Nekem az van. A hátsóban már 8 ezer! km van és még mindig van futófelület. Szerintem összesen 10 000-et elmegy ami elég jó 1 sportos gumitól. Végül is az enyém puhább és jobban tapad mint a Road 2 de a Road 2 több km-t elmegy csak nem tudom mennyivel. Ja és az első is azóta van fent nekem mint a hátsó azon meg még sokkal mélyebb a mintázat mint a hátsón. Én nem igazán váltanék másik gumira.
Fordítva jobb lenne.
De ha még nem csereérett akkor először koptasd le.Nehéz lesz.Mert elég bakelit.
Bár ismerek olyat aki nagyon jól,gyorsan ment és szerette.
4-5 éves gyári akksi már megdögölhet.
És hirtelen is.
Nekem egy 1,5 éves banner reggel elindította pöcc-röff a 4 percre lébő kútn tankolás után meg egy mukk nélkül döglött lett.
14,1-14,5 közt tökéletes a töltés akkusarun mérve alapjáraton.
Egy ezer forintos multiméterrel nézve.
Igen, most azon agyalok, hogy nem e a generátor szarakodik. Az első adandó alkalommal megméretem hozzáértővel a töltést. Megnéztem, és ha csak az akksinak van baja, akkor meg is veszem.
A 2.-ből elkoptattam talán 2 db-ot.Nekem bejött.Hátra.Elöl a frászt hozta rám.
Így most elöl power 2ct hátul PR2 combó van talán 2 milis mintamélységgel.
Tökéletes.
A hátsót oldalt kicsit gyalulnom kell mert beesik körforgóban.
De a használtgumi már csak ilyen.
Remélem kibirja a nyári ingázást.
Tökéletesen működő LEDes lámpa eladó. Integrált index nincs benne mert felénk ezért 50 ezret osztanak Ha érdekel valakit az több képért és minden infóért: zsotyoo@citromail.hu
Még mindig a régi akksi? Huhh szerencse hogy csak otthon purcani ki. Új lesz? Nézted amit anno ajánlottam?
Szép a vas! Sorry nem mentem szombaton, inkabb csak itt kanyarogtam a környéken, fostam az esőtől :)
Kemeny turagumi.
Nem tapad de nem is kopik.
Nem forsziroznam a nagy sportolast.
2 a nyero........de csak hatra,elore valami sportosabbat.......powert vagy hasonlot.
Én a kanyarokban,kereszteződésekben paráztam kicsit. Hazafelé jövet elmentem a vasútállomás felé, szépen össze is gyűlt mögöttem a kocsisor. Égett is a pofám (szerencse,hogy nem látszott a bukó alatt, meg nem ismerték a motort), szégyent hoztam a motorosokra
Most már vágom. Amúgy te (vagy bárki aki olvassa) használtál már Michelin Pilot Road-ot? Mik a tapasztalatok? Esős úton meddig érdemes gyorsítani?
Bocs, de tapasztalatlan vagyok
bemész a betonúton, jobbra fordulsz és ott egyből a fák alatt.
Ez egy kis beugró. itt szoktam parkolni. Jobbra van a placc ahol te is álltál. Mi itt elől szoktunk megállni mert a pályán motorozunk aztán nehogy gebasz legyen.
Amikor elindultam, már majdnem teljesen fel volt száradva az aszfalt. Venyim után meg tiszta víz. Attól kezdve 35, nagyon fostam, hogy megúszik alattam a gép. Még nem csúsztam meg vele, de nem is szeretnék. Nem tudom, hogy hol van a határ, de inkább nem is keresem...
Road 2-vel szerintem jól jársz. Túrás de dönteni is lehet és sokat elmegy. Esőben is jó. De ugyan ezek igazak a Power 2CT-re is. Nekem az van. A hátsóban már 8 ezer! km van és még mindig van futófelület. Szerintem összesen 10 000-et elmegy ami elég jó 1 sportos gumitól. Végül is az enyém puhább és jobban tapad mint a Road 2 de a Road 2 több km-t elmegy csak nem tudom mennyivel. Ja és az első is azóta van fent nekem mint a hátsó azon meg még sokkal mélyebb a mintázat mint a hátsón. Én nem igazán váltanék másik gumira.