Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szarakodik a frímél.
Szép a motor! De a szomszédom küldött egy emailt neked!
Ehh...Gratulálok!Hihetetlen,hogy tud örülni az ember egy talpalatnyi kátyúmentes felületnek.
Megtaláltammmm....
Én meg elmegyek, aztán megkeresem azt a betonplaccot.Remélem felszáradt már az út annyira....
Jajj hát a birka tekinteteket imádom ha valakinek nagyon nagyon kiül az arcára akkor még egyszer szoktam köszönni csak akkor már oroszul és még hangosabban mint előtte...na hát az hozza ám a torziót,olyan ábrázatot szül mint egy síró csecsemő arca
még egy aztán én se offolok.

Nálunk még a sorban állási kultúra is nagyon erős...
tényleg így van.

Ha parkolóban ott a motor. jönnek be és látja, hogy ott a bukó vagy valami motoros akkor odaköszönnek.

Én is ha ráismerek valakire, hogy motoros akkor annak mindig odaköszönök és vissza is köszönnek. Ez tök jó szerintem.

Mondjuk én ha postán vagyok és bejön valaki és köszönöm akkor én ott is visszaköszönök. Amikor meg bemegyek és hangosan köszönök akkor meg csak néznek birkán. Magamban meg mondom, hogy rohaggyá meg nézni bírsz de köszönni nem.

Aztán rájöttem, hogy nem azért néznek mert köszöntem, hanem azt nézik mennyi cucc van nálam és nehogy eléjük álljak :-)
Hát igen ezt mondták a Svédek is,hogy amint átlépik az országhatárt beborul az ég...Minden esetre én törhetetlen optimizmussal próbálom kezelni ezt a dolgot,meg próbálok sokat motorozni,a sisak alatt úgysem nagyon érdekel a gazdasági helyzet meg az éppen aktuális nemzeti morális problémák.
Olyan volt a tévében, hogy ameddig zsákoltak addig a navajonki meg betört miden hova.

Én se vagyok egyik se. De az ember színe az fehér

vicc vót
Én sem vagyok rasszista, sem antiszemita...távol álljon tőlem.
Én az egyenlőség híve vagyok,de....a jogok mellett a kötelesség tekintetében is egyenlőnek kell lennie mindenkinek.
Mesélte az egyik haverom, hogy a 2010-es árvizekkor Felsőzsolcán zsákolt a rézbőrűek lakta utcák végében, és amíg ő rakta a zsákot, a rezes meg nézte a teraszról és cigizett közben...
hát elég szégyen.

Mesélte, hogy amikor kiment jó régen akkor ugye még nem volt munka meg nem volt pénz ezért olyan helyre ment ahol magyar cég kiküld, hogy biztos szállás. Meg kint van magyar aki segít stb stb csak menjél.

Na ott lakott az elején. De azt mondta, hogy nyomortanya és, hogy a régen kint lévő magyarok nem dolgoznak hanem az újon élősködnek. Csak pénzért segít pl bankszámlát nyitni meg telefonkártyát venni. Ilyesmi. Amíg munkát keresel addig ellopják mindenedet. És egyik sem dolgozik. Ebből élnek, hogy a szerencsétlen új hazamegy mert éhen hal. Az itthoni cég meg küldi az új szerencsétlent akin megint lehet élősködni.

Szerencsére jól beszélt külföldiül így hamar megpattant onnan. Most meg a tengerparton bérel lakást. Dolgozik sokat. Tud félre rakni, igaz csak keveset, de sokkal jobb színvonalon él mint itthon tenné.

Múltkor hazajött valamelyik ünnepre és mentem érte a népligethez.
Azt mondta, hogy ez a népliget olyan mint starwars-ban valamelyik űrállomás. Olyan fejek vannak :-)

Meg amikor leszáll a repülőről akkor tök szürke emberek, lerogyva, mindenkinek lekonyul a szája.

De amihez értük az a panaszkodás
Meg a "rejtett erőforrás" ?! Az hol van ilyenkor?! Most legalább megdolgozhatnának a segélyért!És most leszögezném,hogy nem vagyok semmilyen szélsőséges nézet követője,még mielőtt valaki azt hinné...És azt hiszem most el is barangolok a neten mert csak fel basz és am sem szeretnék offolni
Nekem Svéd ismerőseim vannak és ők mesélték,hogy amikor először jártak Magyarban,szinte minden boltban átakarták őket verni mivel nem tudták,hogy beszélik a nyelvet...A közlekedésben is mi vagyunk a legagresszívabbak egész Európában állítólag.És nulla összetartás az is igaz...Azt hiszem pont ezért szeretem ha 1 pizzéria teraszán ülök és odajön egy vadidegen ember le pacsizni pusztán mert látja a sisakot mellettem,meg ugye az integetés...
Azok nagy része mohikán...
Másik Magyar.

Körbejárt a rendőrkocsi és hangosbemondóba toborzott önkénteseket akik segítenek a gáton. Meg mondta, hogy ha nincs jelentkező akkor behívnak embereket akik 18nál idősebbek.

Kérdem én, hogy akkor hol a kurva anyjukba van az a 3millió vagy nem tudom hány munkanélküli?
Ez szégyen....de legalább a motorosok nem ilyenek
Magyarok katasztrófálisak.

Külföldi mondások:

Ha van Magyar barátod akkor nincs szükséged ellenségre.
Magyarosan távozott: fizetés nélkül és még a hamutartók is eltűntek.
Letarolta mint Magyar a svédasztalt.

Van rokonom aki külföldön él és ő mesélte, hogy Magyar a Magyarnak ellensége. Ahol tud kibaszik veled.

És, hogy hányszor segített be a munkahelyre Magyar aztán égett miatta.

Nagyon sok éve kint van és nem is szívesen mondja meg, hogy Magyar mert már kint is negatív a hírünk. Saját bőrén tapasztalta, hogy nem éri meg segíteni a Magyarnak mert ahogy teheti hátba szúr vagy arcon köp. Nem dolgoznak csak élősködnek.

Persze van kivétel de 10-ből 7 ilyen.
Azt hiszem erre a fajta autósra gyógyír lehet "Az autó lehúzott vezető oldali ablaknál történő indokolatlan megrángatom a gázt egy pillanatra had zúgjon tiltásig a motor" típusú manőver
Irigy volt a motorodra
Na ma találkoztam a " direktkihúzódokbalra neférjenmárela köcsögmotoros" típusú autóssal, persze elügyeskedtem magam a kocsisor mellett, akkor még egy jóindulatú " hovamész? " - t beszólt...

Sajnos az emberi butaságnál már csak a rosszindulat nagyobb.
Tegyél fel Michelin Power Rain - t
Jóezmég sokáig.
Akkor én sem...Michelin Power One gumi van hátul és ezek a felhők nekem elég gyanúsak...
Nem megyek.

Állítólag leszakadt az ég Dunaújvárosban.