Szerintem nem. Elvileg az alkatrészen (nem tudom mi a neve) ami húzza a hátsó tengelyt hátrafelé és a lengővillán is van jelzés. Ha mind a két oldalon egyforma, akkor van jól beállítva és akkor párhuzamos.A lánc belógása terhelt állapotban kb. 2 cm kell hogy legyen.
Párhete Mendénél is az autós volt a hibás...átment a szembe sávba mint általában...Eszem megáll ezeken,és hiába a sok hír ahol mindig bebizonyosodik,hogy bizony az autósok a vétkesek,akkor is a sztereotípia marad,hogy a motorosok mennek ész nélkül...És akkor még a hangos kipufogókat basztatják amikor az is egy lépés a biztonság felé...
Egyébként nagyon felháborít ez a várakozási idő...Most komolyan,nagy szenvedések árán eléri az ember a kort amikor le vizsgázhat a hőn áhított kategóriára...annak a jogsinak az árát össze kell gürizni ami nem kevés munkaórát jelent,végig kell cammogni a kreszt a rutint és a forgalmat ami újabb hetekbe kerül,és mikor végre meg van a vizsga hát tadaaaaaammm Magyar hon "Itt kérem nincsen ám lehetőség az azonnali motorozásra..tessék csal várni teljesen indokolatlanul 3 hetet".Arról nem is beszélve,hogy évekig tartott a motorvétel lebonyolítása is...És ez a három hét bizony mocsok hosszú idő
Hát ez sajnos benne van a pakliban,bár ha a biztosításod rendben van és te vagy a hibás akkor nem hiszem,hogy elővesznek...már ha megtudod dumálni a másik féllel.Ha meg nem te vagy a hibás akkor csak határozott magabiztos hozzá állással kell a vétkestől elkérni a betétlapot és máris nincs problem . De igazából én sem megyek ezzel a papírral 50-60Km-nél messzebbre
Sajna más megoldás nincs...Nemlétezik már ideiglenes jogs meg semmi...elvileg ki kell várni azt a cirka 3 hetet :S ...De szerintem ha normálisan tárgyalunk a rendőrrel akkor nem baszarint meg...
Kösz! Terveztem,hogy körbe fotózom csak a garázsom egyelőre elég rotty mint az a meglévő képeken is látszik, a szabadban meg még nemvolt kedvem tökörészni vele.És Igen CBR POWA
Hát az igazsághoz hozzá tartozik,hogy a szó szerinti megfogalmazásban,:" A kérelem adatlap alább megnevezett,lejárt kategória érvényességű vezetői engedéllyel ...dátum...-ig jogosít vezetésre." Tehát elvileg kell h legyen hozzá egy jogsid amin szerepel minden kategória csak lejárt,de mivel az van ráírva,hogy vezetésre jogosít így szerintem már kilehet dumálni...remélem,bár még nem igazoltattak ezzel a papírral De ettől függetlenül elmehetnének a picsába,hogy nemképesek egy baszom papírt bevezetni amint szerepel minden adat,kategória meg egy pecsét h vezethessünk...majdnem egy hónapot kell várni a vizsgától...-.- Buzi adminisztráció.Bár nem egy ismerősöm mondta,hogy nincs az a rendőr aki ne bólintana rá erre a papírra ha nem hepciáskodik neki az ember
Ott a megoldás, kösssssz Bekecs ......a kurva vizsgaigazolásomra két hete várok....f@szom kivan ezzel a ki-beb@szott bürokráciával...már azon gondolkodtam, hogy elmegyek Fehérvárra és ráborítom az asztalt arra a t.....ves .......ra. .
Csak azt nem értem, hogy miért hazudozik, ha egyszer rá van írva arra a szúette papírra...
Hát én 2 hete vizsgáztam és az a helyzet,hogy az okmányirodában elmondták,hogy a papírral amit adtak nem vezethetek de és itt hang súlyoznám a DE szócskát, a papíron fel van tüntetve minden megszerzett kategória bele értve a legújabb A-korlátlant is ééésss szerepel egy dátum a papíron ami mellé azt írták,hogy a dátum lejártjáig az adatlap vezetésre jogosít...Tehát ha a rendőr megállít és azt mondja h megbüntet én azt mondom h "Ne mááá,főnök há oda van írva hogy vezethetek..."...Szóval szerintem lehet vele tekerni... És ezt az illúziót senki nemfogja tudni elvenni tőlem
http://www.baon.hu/bacs-kiskun...
Az ilyenek még inkább felháborít....a sok kis újgazdag köcsög megkapja aputól a jó kocsit, aztán meg megy ész nélkül.
Óvatosan vezess!
Csak azt nem értem, hogy miért hazudozik, ha egyszer rá van írva arra a szúette papírra...
Lehet, hogy el fogom veszíteni a mostanit?!