Én sem vagyok szakértő de ezt én is így gondolom. Ezért írtam hogy meredek amit mondott. Franc ki van az egésszel lesz pénzem veszek rá 1 rövid Mivv GP-t E betű műbizonylat tompító ki aztán had szóljon...
Hali.Bár én nem vagyok szakértő, de szerintem az autószerelőd nem adhat műbizonylatot. Ha jól gondolom, akkor a Kpm vagy Nkh (vagy mi most a neve) bevizsgálja, megmérik gondolom a hangterhelést és kiállítanak egy papírt. Műbizonylatot szerintem csak a gyártó adhat, miután megkapta a típus engeday-t.
Illetéktelen átalakításnak vagy minek minősül. Forgalmit is elvehetik büntethetnek is rendőr függő. Engem figyelmeztetett nincs csekk és a forgalmi is nálam maradt.
Ezt az E betűs dolgot le firkanthatná valaki,mert nekem a dobon se E betű se papir róla semmi...most akkor mint olyan tilosban járok és megbüntethet a rendőr vagy mi itt a tényállás fenforgása?Meg honnan tudok szerezni hozzá műbizonylatot vagy valamit?...Előre is kösz
Ma közelről megtapasztaltam a nagy razziát. Akinek van műbizonylata kipufogó dobhoz tenne nekem 1 olyan szívességet hogy beszkenneli és el küldi nekem e-mailben? Sajna nem tudom pontosan hogy néz ki és neten sem igazán találtam ilyen nyomtatványt. Ugyan az a rendőr mint tavaly. Kérjek autószerelőtől vagy valami aztán rendben lesz minden. E betű van most meg ez a rohadt papír kell neki. Nincs az embernek elég baja e nélkül direkt kikapcsolódásra használom a motorozást erre fel még baszogatják az embert ilyennel.
E-mail címem: tibu92@freemail.hu.
Ez is ültetve volt. Amikor megvettük, le lett ültetve. Kutyacsont csere és az elejének a hozzáengedése (plusz ülés átalakítás). Bizonyos okokból ugyan vissza lett emelve gyári magasságra (kivéve ülés), de nem kell sokat agyalni, hogy belássuk, valójában az ültetés nem változtat azon, hogy a kormány milyen messze van a motorostól. ;)
Ha szétszeded akkor arra vigyázz, hogy az alján van egy rugó ami feszíti a nyelveket kifelé. Azt nehéz visszajátszani.
Nekem sikerült ellőni, de megtaláltuk.
Wd40 már az enyémnek nem használt. Szerintem cseréld minél előbb mert ha 300kmre otthontól szopat meg akkor felmehet a vérnyomásod
Arról van szó, hogy a kis gazdája apró termetű a motorhoz, amit viszont nagyon szeret. Az egy dolog, hogy 50 kg-hoz nehéz a motor, hiszen viszonylag korszerű és nem "játékmotor" az legalább ennyi kg. Az egy másik dolog, hogy mennyire ér le a lába. Bp-en vergődni úgysem élmény, ha meg nem kecmereg a dugóban, akkor ez egy vállalható kompromisszum. Viszont az, hogy a kormányhoz nyújtozkodnia kell, nem is kényelem szempontból problémás, de ebben a pózban lazán, nem görcsösen, precízen gyors erőkifejtést végezni (pl. egy szlalomban, vagy egy 8-asban) azt nagyon nehéz. Egy kényelmes pozícióban jobban "kontrol" alatt tartaná a gépet.
Én meg eleve rossz zárral vettem,és mivel nem sokat tudtam még menni vele nem is foglalkoztatott a dolog de múlthéten gurultunk egy kicsit haverommal és én marha a tankolás előtt még haverom tankolta a vasát elkezdtem piszkálni,kulcsostól kikaptam a betétet utána visszadugtam és sikeresen lezártam és akkor volt egy cirka 40-60 perces baszakodásom a kútnál mire sikerült kinyitni :D
Motorbontóban vettem. még a kulcs is gyári kawa. kulcsnélkülivel nem is az a szar, hogy leszívják. hanem, hogy viccből öntenek bele valamit.
2perc alatt kicseréltem.
egyszer mentünk volna motorozni de mondom tankolok, hogy ne útközbe kelljen. kulcs beleszorult a tanksapkába. haver hazament a pótkulcsért így haza tudtam menni. utána baszakodtam vele sokat. nem tudtam bezárni. anélkül meg nem jön ki a kulcs. egyszer sikerült bezárni de nyitott állapotban. nyitni már nem sikerült. Zárt állapotban visszacsuktam "erőltettem" na szép volt leszedni a tanksapkát. viszont ahogy leszedtem úgy máskor is letudnám. ergo ha be van zárva akkor is le tudnám szívni ;-)
Ma közelről megtapasztaltam a nagy razziát. Akinek van műbizonylata kipufogó dobhoz tenne nekem 1 olyan szívességet hogy beszkenneli és el küldi nekem e-mailben? Sajna nem tudom pontosan hogy néz ki és neten sem igazán találtam ilyen nyomtatványt. Ugyan az a rendőr mint tavaly. Kérjek autószerelőtől vagy valami aztán rendben lesz minden. E betű van most meg ez a rohadt papír kell neki. Nincs az embernek elég baja e nélkül direkt kikapcsolódásra használom a motorozást erre fel még baszogatják az embert ilyennel.
E-mail címem: tibu92@freemail.hu.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Szar az idő?
Én vigyorgok. De csak a képen mert után elnyaltam és letört a fékkar
gyújtom is be a krosszt 10percen belül :-)
Ha szétszeded akkor arra vigyázz, hogy az alján van egy rugó ami feszíti a nyelveket kifelé. Azt nehéz visszajátszani.
Nekem sikerült ellőni, de megtaláltuk.
Wd40 már az enyémnek nem használt. Szerintem cseréld minél előbb mert ha 300kmre otthontól szopat meg akkor felmehet a vérnyomásod
Arról van szó, hogy a kis gazdája apró termetű a motorhoz, amit viszont nagyon szeret. Az egy dolog, hogy 50 kg-hoz nehéz a motor, hiszen viszonylag korszerű és nem "játékmotor" az legalább ennyi kg. Az egy másik dolog, hogy mennyire ér le a lába. Bp-en vergődni úgysem élmény, ha meg nem kecmereg a dugóban, akkor ez egy vállalható kompromisszum. Viszont az, hogy a kormányhoz nyújtozkodnia kell, nem is kényelem szempontból problémás, de ebben a pózban lazán, nem görcsösen, precízen gyors erőkifejtést végezni (pl. egy szlalomban, vagy egy 8-asban) azt nagyon nehéz. Egy kényelmes pozícióban jobban "kontrol" alatt tartaná a gépet.
de ha nem akkor 1pillanat alatt kiszúrják a tankot egy L alakú kihegyezett csővel. tank alá betámasztja és rálép. Amit el akarnak lopni azt ellopják
2perc alatt kicseréltem.
egyszer mentünk volna motorozni de mondom tankolok, hogy ne útközbe kelljen. kulcs beleszorult a tanksapkába. haver hazament a pótkulcsért így haza tudtam menni. utána baszakodtam vele sokat. nem tudtam bezárni. anélkül meg nem jön ki a kulcs. egyszer sikerült bezárni de nyitott állapotban. nyitni már nem sikerült. Zárt állapotban visszacsuktam "erőltettem" na szép volt leszedni a tanksapkát. viszont ahogy leszedtem úgy máskor is letudnám. ergo ha be van zárva akkor is le tudnám szívni ;-)