Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nekifeszülök a keresésnek...vagy tolok rá egy ilyet
Bontó gyanús...
Hol vetted?Nem találtam neten rendelési lehetőséget...Valami zárat kell bele abregálnom mert nem szeretném sehonnan haza tolni,márpedig errefelé előfordul a hirtelen párolgó benzin :D
Igen. de ha betétet cserélsz akkor is két kulcs nem? bár tudok olyan embert akinek viszem a betétet és csinál bele kulcsot de szerintem fordítva nem igaz.
Nekem ilyen volt az F2-es. én szerettem.

LSL befogó 25 ezer körül volt rá, meg a kormány 10 asszem. De én már így vettem. Minden bowden gyári elért oda, csak forduláskor picit bele ért a plexibe de nem volt vészes.
Most viszont két kulcsot kell cipelned, gondolom...
Hát ez jó kérdés. Ebay-en láttam kulcsnélkülit, de az csak halvérűeknek ajánlott :)
( vagy ha nem hagyod ott sehol)
Enyémen egyszer kihúztam kulccsal együtt a betétet. De amikor már vettem akkor se volt túl jó.

5ezerért vettem gyári használtat kulccsal. csavar ki. csavar be ennyi.
Tanksapka zár csere,hogy bonyolítható le a legegyszerűbben és leg olcsóbban?Komplett csere mindenestől?Vagy meg lehet erőszakolni valahogy a zár belsőt?
Sajna nagyobb képet nem találtam... Ez pl olyan amire te gondolsz, de a kormány beleér a plexibe ha magasabb, ezen is látszik ha nagyítod, hogy vágott a széle.
El kell adni, és venni egy túramotort.
Ha régebbi Hornet felső villahídja jó rá jóval olcsóbban megúszható.Esetleg felhegeszteni a gyári hidat és mgfúrva is tök jó.
SV-n működött a dolog.
Látni nem láttam, de akartam és amikor rákérdeztem az árára és majdnem 100e-volt azt mondtam, hogy le van szarva az egész...

https://www.helibars.com/
Látott már valaki olyan megoldást, hogy CBR600F4(i)-re túrakormányt szereltek (magasabb, szélesebb)?
Természetesen vmi igényes megoldásra gondolok, ahol a bowden, csövek elvezetése megoldott, stb.
Én itt vettem. http://maritime.hu/
Alu-ból csináltam neki egy kis tartót és a kormány közepére szereltem.
Aha én az úlés alá szerencsére hosszú a kábele a gps-nek!
Ja, beszereltük a xenon-t, bitang lett... :-D
Sziasztok.

Vki próbált már F4-re szivargyújtót szerelni? Gps-hez kéne, de nem találok normális helyet... Tipp?
az úgy lenne jó, hogy télen fehér motor+ fehér dzseki= lopakodó üzemmód
Igen, így már mindjárt más....csak azért gondoltam, hogy jobb a fekete télen, mert talán magába szív némi napsütést....na meg nem azt látják, hogy megy egy motor az úton, sofőr nélkül
Mivel csak 2x takarítok egy évben nem tud gond lenni.
ne is mondd, néha úgy nézek ki, mint aki bogárlében fürdött.

amúgy én "a sokszor keveset "takarítási elvet vallom, szinte minden menés után próbálok pucolgatni kicsit, így nem szárad bele, és a nagytakarítás sem akkora szopó.
Nekem mér most is rajta a multheti Bosnyák-horvát kínálat.
igen, ez is szempont.
Az elméleted sántít, mert a fekete dzseki perforált, a fehér meg nem, ezért hidegben jobb.

Ja, az volt durva, mikor tavaly november végén még motoroztam, és az első éjszaka volt, amikor fagyott, csak én nem tudtam, és bemotoroztam a melóhelyre reggel 55 km-t.

Útközben már éreztem, mintha kicsit hideg lenne, reggel a kollégák elképedve kérdik: te még motorozol? 0 fok van....