Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600F nem egy sportmotor? Öregem, kicsit el vagy tévedve. Nézd meg mivel nyert Supersport bajnokságot Fabien Foret...

(az most ne zavarjon, hogy az FS volt, mert sok különbség nincs, meg hogy azóta kijött az RR)

Az újabb F-ek első telója tényleg nem állítható, de sportolásra attól még alkalmas, elég sokan pályáznak is F-ekkel. Persze túrázni is lehet vele

Egyébként mennyivel mentetek?

Valószínűnek tartom, hogy ha kanyar előtt fékezel, és a kanyarban szép állandó sebességgel mész, akkor semmi gond nem lett volna...

Innentől csak technika kérdése.
kacsázott vagy csak nagyon összeült?
Köszi, ez egész jó.
2005-ös!Szétszedtem a bal oldali kapcsolót minden kábel frankón a helyén van!Viszont arra gondoltam hogy lehet a lámpa relé ment tönkre!nem kattan csak a fénykürt reléje!
Nem írtad, hogy melyik évjárat. A jobb oldali kormánykapcsolóban van egy vezeték, ami néha leolvad a forrasztásnál.90% , hogy visszaforrasztod, és kész.
Sziasztok!
A minap elég érdekes helyzetben találtam magam és hát érdeklődnék, hogy ez apszult természetes vagy irány a doktorbácsi!
Szóval: Haver vett egy Hayabusa-t és őt követtem, lehet csak ő húzott magával a kelleténél jobban és persze tudom, hogy a CBR 600-f azért nem egy sportmotor, de egy elég hosszú és meredekebb balos kanyarban teli tankkal ahogy erőteljesen visszavettem a gázt és belépett a motorfék bekacsázott picit a gép eleje, azaz bólintott egyet eléggé érzékelhetően ! -sajna a 2005-ösnél már különösebb állítási lehetőségek nincsenek, hogy a telót keményítettem volna, de a kormánycsapágy is ok!
Sziasztok! F4 hez nem tudtok jó áron generátor felöli deknit? :)
http://www.ebay.com/itm/fork-s... ilyesmiben kell gondolkodni,vagy tanktaskaban
természetesen dolgozom az ügyön így nem forszírozom a kirándulgatásokat!
sportmotor, főoldal, jobb oldalon: Motoros hétvége Dunaújvárosban.

Na ki van a címlapon?
Tudtok ajánlani GPS tartót, ami jó a motorunkra?
Vegyétek és hirdessétek!

CBR 600 F4i 2005:

Bal oldali féktárcsa: 18.000- (király)
Kapaszkodó: 3.000- (csúszott)

e-mail: tothberta@t-online.hu
20/4947336
Sziasztok!

Volna egy eladó 45-ös lánckerekem. Azt hiszem ez a cbr600 gyári mérete. Kérésre küldök képet is! Árban megegyezünk.
Én már elmondtam neki a megoldást... A többi rajta áll.
Én a helyedben elmennék ezzel a problémával egy szerelőhöz. Ha jól értem most folyamatosan be van kapcsolva a fénykürt, vagyis távolsági fényszóróval közlekedsz...
Itt nem hiszem hogy bárki tud megoldást, viszont így a helyedben nem közlekednék. Sok autós pont az ilyenekért utálja a motorosokat...
akkor semmi nem történik!a fénykürt gombját állandóan nyomnom kell ahhoz hogy a tompított lámpát is be tudjam kapcsolni
http://aprod.hu/hirdetes/elado...
csak mert olcsó :D ha valakinek van ma fölös 150 kiló a zsebben
na szóval induljunk ki onnanm hogy ráadom a gyújtást és nem világít a tompított pedig ugye kéne!tehát nincs világításom!hogy közlekedni tudjak befőttesgumival állandóra rögzítettem a fénykürt kapcsolóját!így a bal oldali lámpa ami ugye a fényszóró így világít!Na most van ugye a bal oldali kormánycsutkán egy 2állású kapcsoló amit ha felső állásba billentünk akkor kapcsolja be a tompított mellé a fényszórót!na ha ezt felső állásba billentem akkor bekapcsol a tompított lencse!ha a fénykürt nincs állandőra legumizva akkor ezt a kapcsolót billegtethetem semmi nem történik!
egy ilyenen tönkre mehet a barátság szerintem
A mondás úgy tartja, hogy asszonyt és járművet nem szoktak kölcsön kérni/adni.
Én személy szerint senkinek nem adom és nem is kérem. Annó még Tomos rocker korszakban kölcsön adtam a gépezetet, aminek a vége frontális ütközés a falnak lett....
Ha valami történik a mocival aztán vasalhatod be a legjobb baráton akiben nagyon bízol.
Én is csak olyannak adtam oda akiben maximálisan megbízom és nem túl sok emberkének.
Enyémen eddig ketten ültek, 2 legjobb barát ők is odaadnák, de itt be is zárul a kör. Nem jó játék, mert ha esik tuti elfelejt fizetni.
Kívülről egész más a gép.

De olyannak nem jó oda adni aki szemtelen. nyúzza a gépet.
Én néha oda szoktam adni de nem túl sok mindenkinek és nem sűrűn. Néha jó meghallgatni kívülről a hangját.
Én ilyen barátos dologból már megjöttem de el se mesélem mert most is felhúz a dolog.

Én még a parkolóban is visszanézek, hogy tuti jó helyen van :-)

Nem szeretem ha piszkálják. Egyik barátom kölcsön adta a motorját egy másik barátomnak egy körre (elkerített parkolóba) Közben úgy gondolta, hogy ő is elviszi a másikét amin rajta volt a sisakja.
De úgy volt rajta, hogy lefele lógott és a kormány felett volt összecsatolva. Ökör meg a csatot oldott de nem fogta a bukót. telibe verte a betont. Nem volt boldog mikor visszajött...

Én épp ezért nem is nyúlok, ülök rá más motorjára vagy ha igen akkor előtte megkérdezem, hogy ráülhetek-e.

a ráülhetek-e után a legrosszabb kérdés a kipróbálhatom... :-)

mondjuk hétfőn odaadtam egy barátnak, hogy próbálja ki abban a zárt parkolóban. De ez nem szokásom.

nektek?