Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike neked is, te kis banditalány, veled mi újság? Hogy állsz?
Én úgy tudom, hogy a vizsga napján a vizsgabiztosnak is lenne/volt lehetősége kiállítani egy ilyen ideiglenesen vezetésre jogosító okiratot, de tudj'Isten miért ez egy ideje elmaradt.... egy hét múlva jelentkeznek az elvonási tünetek, 10 nap múlva elviselhetetlen a kényszer....
Tényleg szombat :)

Hu most jön a leghosszabb 3 hét... :(

Itt BPen egy hét alatt megkaptam április elején a központi okmányirodában de nálatok ez nem működik sajnos. Korábban volt lehetőség arra, hogy amikor beviszed az igazolást, kapsz egy ideiglenes jogsit valami 2ezer forintért, de asszem ez megszűnt.
gratulálok! Láttalak ma Dunaújvárosban motoros ruhában! Akkor ezért voltál ott!

Balesetmentes közlekedést!

üdv
Ja, amúgy szombaton lesz, 1-én, nehogy eltájold magad....
Köszi nektek is....de sajnos az NKH leghamarabb 27-én adja ki a vizsgaigazolást. Ha még aznap elmegyek az okmányirodába akkor is még legalább 3 hét, mire a kezemben lesz az új jogsi
Szuper, gratulálok!

Jövő vasárnap lehet lenézek a motoros napra Dújvárosba, ott majd koccolunk ha jössz!
Gratula! Indulás motorolni, süt a nap is
Melyik nap jársz erre...?!

Amúgy köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Akit esetleg érdekel az jöjjön.

Tavaly is jó volt. Idén még jobb lesz.
Jézussegíts.

Néha előfordulok dunaföldvárnál.Általában kora reggel és késő este.............akkor nem szokol menni?

Viccet félretéve Gratulálok.
Vigyázz magadra.
Gratulálok!
Bocs az offért fiúk, de a közeljövőben egy újabb közlekedési rizikófaktorral kell számolnotok: velem.
Örömmel jelentem: ma sikeres forgalmi vizsgát tettem
Meglottel ez most addig van amíg lessz melohelyen és fizum.amíg egyetemezek addig jó elvezkedni vele.volt ma lehetőségem 8fokban kanyarogni hideg gumival kezdve,megvagyok elegedve vele
Most mentem először hosszabb kanyargást egy Rosso 2-vel.
Egy szavam se lehet a tapadásra............bár messze vagyok a lábtartó karcolásától mert fenn van a holdban.
Előbb ér le a dekli meg a tank a kormányal mint az.
Szerintem utcara az emberek 99%-a azert tesz ilyet fel, mert olcso.
Ja

Még annyit tennék hozzá, hogy biztosan van az a szint meg tudás, ahol ezeket a gumákat ki lehet használni utcán is (pl. ha jól tudom a TT-n is "utcai" versenygumival mennek)
de én nem vagyok azon a szinten, meg utcán úgy menni egyébként is "őrüccség"
Ez olyan lehet mint a csoportszex.Te használod a közepét a pályázósürge meg a szélét?
Persze, ezzel semmi gond, ezen nem veszünk össze.

Én csak annyit mondtam, hogy (szerintem) egy ilyen gumi relatív olcsósága mellett túl sok használható előnnyel nem kecsegtet utcai körülmények közötti használat során egyéb, kevésbé "pályás" gumikhoz képest. És hamarabb is fogy.

A pálya az más.
Kerdes mondjuk az is, hogy mirol beszelunk. En arra gondoltam, hogy egy tavaszi 20 fokban mar azert lehet motorozni vele kozuton kenyelmesen ha nem labtartoig szeretne donteni az ember a motort.
oké, 15 fok pályán.

de utcán nem tudja rendesen bemelegíteni 15 fokban szerintem...
Az a 25 inkabb 15.
A Michelin power One 15-75 fok között használható a gyártó szerint.
A Pirelli sem rosszabb ennél.
Egyértelmű, hogy vízen és 0 fokban gyengék, de hát esőben óvatosan visszavesz az ember, 0 fokban meg nem sokan motoroznak.
A szolgálati gépen lévő pilot road3 viszont a jégen kívül -3-ban is úgy tapad mint 35 fokban. Viszont a ringes kergetőzést tuti nem bírná pár körnél tovább, mert elnyúlna....

Elméletben a gyártó utasításait nézve nekünk a cbr600-on a pilot power 2ct kategóriájú gumik a legjobbak...... ez jó közútra, esőben, pályára. Aki többet túrázik annak pilot road3 2ct, aki többet pályázik annak power one......

Persze csak szerintem...
Azért a 25 fok túlzás, alacsonyabb hőmérsékleten is jól tapad a Supercorsa. 12-13 fokban a Metzeler M3 is elkapart, döntögetésben viszont ég és föld a különbség. Egyedül esőben jobb egy utcai túragumi, meg persze a tartóssága...
Meggyőződésem, hogy jelen gumi tulajdonságait utcán képtelenség kihasználni, ezért rosszabb választás, mint bármilyen kevésbé pályaorientált abroncs, de legyen benne örömöd.

Hidegben (értsd 25 fok alatt és nedvesen azért vigyázva!