Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak azt mondom, hogy mint ami a linket cikkben is szerepel, tenni kell valamit. Láttam a cikk végén idézett bejegyzést én is nemrég a FB-on, kiderült, hogy nem is idén írták, mont ahogy a cikk is 2012-es...
Elnézve a hazai gépjárműpark átlagéletkorát és állapotát, inkább valószínű szerintem, hogy az öreg vasakból folyik az olaj. Tavaly is asszem a helyközi busz locsolt. Sajnos az ilyen vasak vezetői legtöbbször csak később veszik észre, hogy folyatják az olajat. Akkor meg emberünk ugye sajnos nem vegy vissza a megtett úton hogy felitassa a veszélyes folyadékot. Pedig ez ugye közúti veszélyeztetés...
Az ilyen öreg teherautók, buszok és autók persze tudjuk hogy mennek át a műszakin, na ezen is változtatni kellene...
Amellett persze ha bebizonyosodik hogy valaki szándékosan ezt műveli, azt durván el kell ítélni, na de egy település lakóit csak így megvádolni...
Szóval aki nem olvassa el a linkelt cikket, azt hiheti, hogy idén megint... Pedig tavalyi a cikk
ez nem áll hír.

link
Hát részben igazat adok de szerintem jelenleg Magyarországon nemáll úgy a katasztrófavédelem a rendőrség a KPM vagy bármilyen szervezet,hogy foglalkozzanak ehhez hasonló dolgokkal addig amíg komoly baj pl:Haláleset be nem következik, vagy amíg valami érintett nagykutyának anyagi érdekei nem fűződnek hozzá...Maximum a média bevonásával lehetne lépni szerintem...már ha tényleg biztos,hogy szándékos olajöntögetésről van szó...tetten kell érni az illetőt aki csinálja és úgy megkeresni a rendőrséget,a TV-t mindent és rendesen megzörgetni a harasztot.
Szerintem ilyenkor nem FB-ra kell posztolgatni, hanem hívni a katasztrófavédelmet, hogy olaj folyt az útra. Mindent megtenni hogy elkerüljük a baleseteket. Lehet hogy csak valami buszból vagy teherautóból folyt ki az olaj. Ha meg valaki látta, hogy szándékosan lett kiöntve, feljelentés! Közveszély okozás...
Attól nem oldódik meg a dolog ha pl. FB-on valaki megoszt egy ilyen (ál)hírt meg lájkolja...
Vagy tekerek bele 1 jó vastag csavart az tuti kitölti a lyukat
De ha gondolod, nyomhatsz a lukba egy kis Siloplast-ot is, úgy már tuti jó lesz
Neeem füstölök annyira új gumi h nincs szivem hozzá :D majd szezon végén
Azzal a füstöléssel jó pár kilométert eldobsz...
Jajjj de jó :D Már azon gondolkodtam h kimegyek az utcánk végén lévő kis benzinkúthoz és le füstölöm a lyukat onnan köszi!
Köszi szépen Bury!
Akkor szerintem aggodalomra semmi ok, vannak itt olyan motorosok is, akik dróthálóig koptatták a gumit, mélyen a kopásjelző alá, és mégsem yookadt ki a gumijuk. Idővel úgyis elkopik a futófelület...
Az úttal érintkező részén
A kérdés az, hogy a vízelvezető barázdában van, vagy az úttal érintkező részen?
Hali!Megint támadt némi kérdezni valóm :Találtam a hátsó gumimban egy darab üvegszilánkot amit ügyesen ki operáltam a luksi kb 2-3 (de sztem nincs 3) mm mély és kb 2 X 2 mm átmérőjű,szinte tökéletesen a gumi közepén (a futófelületen) van ...a kérdésem az h mennyire bátran használhatom így a gumit (Szinte új gumi néhol még a futófelületén lévő felirat is látszik...remélem azt mondjátok h nyugodtan mehetek vele mert a mai nap skodálatosan indult (kuplung bovden szakadás melóhelyen,alig bírtam sunyiban megbütykölni h a főnök ne szóljon :P ) Előre is hálás köszönet
Ezek mán tudják hogyan kell motort bontani,a piculáját nekije
Mondjuk én Tatabánya felől közelítettem, de onna katasztrófa volt.
Voltam már arra. Szerintem nem gáz.

Tés fele oda, visszafele meg zirc.

Tés fele az lassú nézelődős gyengébb úttal. De Zircnek fasza volt szerintem.
Egyébként emlékeim szerint marha rossz arra az út. Síelni voltam Eplényen télen és vérzett a szívem az Alfa futóműve miatt, mert épp előtte rakattam rendben. Szóval nem sokról maradsz le.
Tudnék mit csináni az illetővel, többé nem lenne mivel öntenie az olajat.
sajnáltam csórikámat.

Kuplunggal behúzva gurult
http://www.fileshare.ro/e29570... Most mar lelehet tolteni remelem