Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök neki! üdv: Szimonetta
Majd felrakom, ha egy kicsit melegebb lesz az idő.Most 17C van,állítólag jövő héten jó idő lesz, na meg kapok ideiglenes jogsit is...
Mondtam én! Észre sem lehet venni!
Akkor rendben van, megnyugtattatok....köszi mindenkinek a hozzászólást!
Én is ilyen csíkokat vettem és nekem is ez volt a problémám. Csak én még ragasztás előtt rápakoltam a felnire, hogy hogyan legyen elosztva és akkor már észrevettem. Így aztán mindegyik csíkból egyenlően vágtam le valamennyit.
Haverom a Hornetjén járt úgy, ahogy te, de ő is csak az utolsóból vágott és egyáltalán nem feltűnő.
Bazdmeg mik vannak
Szép estét
Köszi mindenkinek a véleményezést, azt hiszem nem tehetek mást. Ha már kifizettem az árát....
hello! Szerintem is alles OK!
sziasztok
tud valaki labdaszonda kiiktatót? azonnal kellene,és agóéktól elfogyott.
cbr 600 f4i 2005-höz
Így van, én sem szedném vissza már. Amúgy is elbújik a kerék harmada.
Szerintem most már ne szórakozz vele, senki nem fogja észrevenni, hogy nem egyforma köztük a távolság.
Tegyél fel egy gyárit. F4-es dobok már egész jól néznek ki, és hangja is van.
Én pl a három küllőhöz raktam volna először egy-egy honda feliratot, majd utána a csíkokat, amit hozzá lehet vágni a feliratokhoz. Mondjuk ez a tipp már elkésett nálad, de raktam már fel így.
De nekem van. Szerinted is sz@rul néz ki, ha nem egyformán van elosztva a csík?
Köszi!
Hol vetted? Mennyi volt? Sárga volt belőle? Nincs több kérdésem. :D
Ahogy kijön 20-21 Mp-nél az a fantastico barkaszhanng. .................imádom.Fiatalságom legjobb hangja jön vissza.Meg persze a csajok és a középkonzol nélküli első terpeszkedős hely.
füstölt és kongott,kongott és füstölt
A tiedre tényleg nem kell sportdob.Valami ilyesmi hangot szeretnék én is. Ja, és én is elnézést kérek az offért.
oh yessss...............és milyen fasza is volt anno.
mint egy 2ütemü wartburg
Előre is bocsi az offért.

Ez a gyári hang.Nem kell egyenlőre jobb.

http://youtu.be/wyc9lFHk3pQ