Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem tudom, nekem a papperokkal szokott gondom lenni. Mostanában, ha valaki nem enged el a lámpánál a sor között, megállok és bekopogok, majd tök türelmesen elmondom, hogy változott a kresz és figyelje a tükröt, mert úgy kell helyezkednie, hogy elengedjen... meglepő módon nem anyáznak, hanem bocsánatot kérnek, de ehhez az is kell, hogy én se anyázzak, kedves vagyok és kérek... na ők nem felejtik el, onnantól már hagynak helyet és nézik a tükröt!
Nagyon jó ez a kép!
Nem akarok ebből vitát indítani vagy ilyesmi, de a női sofőrök tudnak a legfigyelmetlenebbek lenni. Haveromat is egy nő ütötte el Sopronban, pedig 50-nel mentünk. Szemből be akart kanyarodni balra. Mindkettőnknek világított a lámpája, de jött a szokásos, hogy nem vett észre, meg 30 éve vezet és soha nem volt balesete. Hát most volt...
:( Basszus....tényleg már megint...
Az a baj, hogy még mindig faszok az autósok, tiszta túlélőtúra néha a motorozás. Mindenki vigyázzon magára, széles utat, gumi fákat, figyelmes autósokat!
Autóst mondták a híradóban.
Megvan már, ki a hibás?
Köszi!
Szörnyű! Fél órája jöttem hazafelé a 3-as úton kocsival, láttam a nyomokat, rajzokat az úton, meg mécseseket az út szélén. Ezek szerint ezért. Igazából sejtettem, de azért bíztam benne, hogy "csak" autóbaleset volt.
Szia!
Írtam e-mailt a címemmel!
Köszönöm szépen előre is! :)

üdv.
GSX-F
Írj emailt a címeddel és feladom neked is
Most hallottam a hírek, hogy ismét meghalt egy motoros egy vak autós hibájából. Elveszik ez ember kedvét a motorozástól.
Milyen motor van a képen?

Baleset
Tetszik ez a matrica, kérhetnék én is egyet?
Beszarok, ez a macska kurva jó arc...
tetszik nagyon
Első ránézésre azt hittem, hogy valami szado-mazo erotikus jellegű felhívás
írj emailt a címeddel. Adatlapomon megtalálod.
Ingyen van ;)
Ha a sebességet jól beveszi, a motor szépen jár, akkor ott egyéb probléma lesz.Valami valahol szorul. Lengővillát néztétek? Lehet,hogy az hajlott meg...
A saját motorjával csúszott haver.cbr 600f
A Hondát vagy a Yamahát fektette el?
Illetve ha kapok egy számlaszámot akkor , kedden el is utalom az összeget?
Szia!

Ohhhhhhhhh én kérek, fizetek is érte jelképes összeget ha szeretnéd?
Küldenél nekem egyet ha adok elérhetőséget?

üdv.
F1 váz ,pályamotornak paper nélkül eladó/elbizniszelhető ha érdekel valakit.
Kapott 3 matricát a gép

Ha kell valakinek Honda "megverős" matrica akkor még van pár darabom belőle.....ingyibe elküldöm borítékban csak a postai bélyeg árába kerül...