Lényegében éppen hogy kicsúszott a jobb oldalára.Az első index bánta csak.Sebességet veszi frankón.Szervizbe tudjuk hogy vinni kell
csak érdekel a véleményetek,mert ugye a szervizhez guba kell.
Ha megy a motor, akkor meghajtás, tehát váltó, léptetővilla, kuplung....kuplung...
Melyik oldalra sikerült eldobni? Oldalán csúszott? Pördült, vagy mi történt? Sérülés?
Szóval ezt lehet ám "agyhegeszteni" távolról, de valójában meg kell bontani a zsebedben egy nagyobb készpénzköteggel, de a srácok majd mondanak pár vigasztaló szót!
Hali!
Egyik haverom elcsúsztatta a gépet és utána nem igazán akar
menni.Üresben pörög rendesen viszont sebességben csak akadozik
menni sem lehet vele.Szerintetek mi lehet a gond?Mind a 4 henger megy.
EJJJ BASZKI én most adtam el az enyémet mert tavaly megvedtem HUNGExpon 45.000 Ft ért 3 szor használtam és kicsi volt, most pedig eladtam 25.000 Ft ért!
Viszont ezt most megvettem volna mert bukókat keresek, de ez is M-es, nekem L-es a minimum!
Én kedden viszem délután a 48-as szervizre hogy szerda reggel egyből hidegen neki tudjanak állni, délután megyek is majd érte. Megkap minden földi jót :)
Hát mit mondjak 26e-nél volt ezelőtt már hidegen kattogott rendesen most mikor már közeledett az 50e-hez ismét hallottam már nem csak hidegen melegen is úgyhogy nemhiába írja a szervizkönyv a 24e-et hát ha hagyományos állítós lenne lehet nekiállnék de mivel korongos és a vezérlést is meg kell bontani a korongok cseréjéhez inkább csinálja olyan aki már legalább látott ilyet
A motorszámot a blokkon hátul találod, a rugóstagnál benézve jól látható.