Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

A motorszámot a blokkon hátul találod, a rugóstagnál benézve jól látható.
Azt rakd fel amikor a szelepet rágja. aranyos macsek
Lényegében éppen hogy kicsúszott a jobb oldalára.Az első index bánta csak.Sebességet veszi frankón.Szervizbe tudjuk hogy vinni kell
csak érdekel a véleményetek,mert ugye a szervizhez guba kell.
Sziasztok! CBR600 F4-en hol található a motorszám a blokkon? Válaszokat előre is köszönöm!
Jámbi, neked nem kell a sapkám? nézd meg: 18282 hsz...

28+postáért viheted.
Bakker, pont ezt akartam mondani. Ha valaki még esés után sem képes elvinni szervízbe átnézetni, az már gáz.
Hibátlan fej, minden amit a macskákról tudni kell... uralkodnak és kész!
Hali!
Az ugye tiszta, hogy ez szerviz?

Ha megy a motor, akkor meghajtás, tehát váltó, léptetővilla, kuplung....kuplung...
Melyik oldalra sikerült eldobni? Oldalán csúszott? Pördült, vagy mi történt? Sérülés?
Szóval ezt lehet ám "agyhegeszteni" távolról, de valójában meg kell bontani a zsebedben egy nagyobb készpénzköteggel, de a srácok majd mondanak pár vigasztaló szót!
Hali!
Egyik haverom elcsúsztatta a gépet és utána nem igazán akar
menni.Üresben pörög rendesen viszont sebességben csak akadozik
menni sem lehet vele.Szerintetek mi lehet a gond?Mind a 4 henger megy.
Nalim8: eltelt jó pár év azóta, de a lelkesedés megmaradt, mindjárt teszek föl egy másik képet is

Remekül kivágtad magad.
Kézzel állítható
Egyik ismerős csinálja nekem. Nagyon minőségi cucc lesz nem valami kínai mocsadék.... Meg árban is igen baráti
Ész vazze , észzzz!
Igazából csak egy másfél hónapot késtél ezzel az ajánlattal, én akkor vettem M-est.
Vízfejű vagy?
EJJJ BASZKI én most adtam el az enyémet mert tavaly megvedtem HUNGExpon 45.000 Ft ért 3 szor használtam és kicsi volt, most pedig eladtam 25.000 Ft ért!

Viszont ezt most megvettem volna mert bukókat keresek, de ez is M-es, nekem L-es a minimum!
Megválnék HJC ZF-10 -emtől.

Kb. 10-szer volt rajtam, akkor is maszkkal. Fasza ezüst plekóval+megvan a víztiszta is.

M-es.

30 K HUF. Érdekel valakit?
Én kedden viszem délután a 48-as szervizre hogy szerda reggel egyből hidegen neki tudjanak állni, délután megyek is majd érte. Megkap minden földi jót :)
Hát mit mondjak 26e-nél volt ezelőtt már hidegen kattogott rendesen most mikor már közeledett az 50e-hez ismét hallottam már nem csak hidegen melegen is úgyhogy nemhiába írja a szervizkönyv a 24e-et hát ha hagyományos állítós lenne lehet nekiállnék de mivel korongos és a vezérlést is meg kell bontani a korongok cseréjéhez inkább csinálja olyan aki már legalább látott ilyet
Ha nem kell, akkor is állíttatok rajta!
Köszi, akkor sajna nálam is közeleg, 46-nál jár a gép, ki tudja régi gazdája csináltatott-e egyáltalán rajta.
Nem kell, csak akkor, ha nem jó. Ehhez persze meg kell nézni

Viccen kívül elmehetsz 50.000-t is állítás nélkül, de olyan 24-30.000 körül érdemes ránézetni.

Ez az egy tényleg szakszervíz-gyanús művelet, én legalábbis neki nem állnék otthon.
Szervizkönyv szerint 24e-ként