Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja kérem, aki megteheti!
Nálam is így lesz. Esőben nem megyek én sem.

bár ha szar az idő akkor a krosszt veszem elő :-)
Remelem nem innen valakik
http://internet.kozut.hu/utinf...
Nekem is tervben van egy kis kör, de időjárás függő. Ha esély van rá, h esni fog, akkor a tököm motorozzon. Elég ha túrán elkap.
Reggel megnézem az időképet-radart, oszt go, ha semmi nem fenyeget.
Fasza,

Mind1 én nem maradok itthon nézegetni a motort. Mert még begolyózok.
Tatabányán még csupa víz minden, épp, hogy elállt az eső.
"Híró" vagyok :-)

Nálunk csak reggel esett. Most már fasza az idő.
Ma is megyek Pestre. sajna csak kocsival
Holnapra is esőt mondanak.
Sziasztok!

Ha csatlakozik hozzám valaki akkor holnap elmennék motorozni.
Dunaújváros – Budapest – Visegrád – Esztergom – Budapest – Esztergom – Visegrád – Budapest – Dunaújváros
Igény szerint módosulhat az útvonal.
Nem bazilikát, várat nézni akarok menni hanem kanyarogni.
Persze fényképezkedni vagy pihenni megállhatunk.
10 órási indulást terveztem.

Ha jönne valaki akkor írjon és megbeszéljük
Lenne egy kérdésem Mester!
Látom patyolat a gép. És valamelyik galériánál vagy videónál kérdezték hogy éred ezt el. Írtad hogy brigéciollal beecseteled, aztán jar-ral....
NO vettem én is brigéciolt. valami hasonlóval próbálkoznék lánkerék körül... meg ilyen kényesebb olajosabb helyeken. Gondolkoztam hogy rápermetezem a blokkra is... Fesékbe ugye nem tesz kárt? Nem maróhatású? Hogy csináljam mit mondasz?
Nem elég, hogy balfasz, de még felrakja netre a videót.
azt az idiótát ... szegény motor, jah.
bizonyám! bár a motort sajnálom,h ilyen barom gazdálya van...jah,és igen,az megérdemli!
jaj tee. és mennyi ilyen van ami nincs is lekamerázva.

meg is érdemli
de gonoszak vagytok.... motorosok
szerintem azt gondolták, hogy ez is működni fog, mint amikor a stuntrider felül a kormányra, és úgy égeti a gumit (lassan csúsztatva a motort).
Mekkora barmok ezek...ilyen az, amikor az ember már azt hiszi, hogy tud motorozni
Én azt nem értem, hogy mi a faszból gondolták hogy ez így egy jó ötlet
a marharépa... ha jól láttam a motorolaj is kifolyt belőle...ezek szerint elreppent a blokk?
Pista, tanulj meg visszavágni!Csípősen, viccesen, úgy hogy ne legyen harag belőle...
Menjetek gyakorolni :)
http://youtu.be/avmVeSDllPg
Szerintem téged a szülők csajnak vártak.
Látjátok, ezért szeretem ezt a fórumot. Itt minden megvan a jó hangulathoz (motorozás, és néha egy kis móka), és csupa segítőkész emberek.
Na sziasztok!

Ha valaki még emlékszik tegnapelőtt írtam a problémáimról.

Ma elmentem, hogy telerakom a vasat V-powerrel, sikeredett is. Indultam győr felé, hogy "megforgatom az üzemanyagot, 10km után előzés közben F1 lámpa, karácsonyfa módjára villan egy pillanatra a műszerfal, aztán minden megszűnik létezni. Félre álltam, miután az órát sem mutatta rögtön áramra gondoltam, meg is lett a ludas, a piros akksisaru meglazult ez volt a baj forrása, 15 perc után végre valaki meg is állt az integetésemnek, és adott csillagcsavihuzót... Azóta minden szuperül megy nem rángat a gép, ennek örömére ma le is mostam. :)

Hétvégén remélem eljutunk valamerre, tehát győr környékéről ha van valakinek kedve gurulni az írjon :)
Na akkor további jó szórakozást a gyökereknek,a normálisabbaknak meg jó szezont kívánok csá