Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivanveletek?Semmi?
Segítettek a srácok.
Hogyan garantálod a km-et?
azért jó hogy az ember hozzátok fordul ha segítség kell aztán meg kigúnyoljátok anélkül hogy el tekintenétek a hülyeségeimtől nem nem ez a magyar mentalitás ahelyett hogy normálisan viselkednétek a másikkal gúnyolódtok.
Drága nem volt mert ha akartam volna simán vehettem volna vadi új gépet is
Hy!
Sérült F4-es blokk, 13.850 km/garantált/,generátor,lendkerék kuka,ház repedt,főtengely még kérdéses,hogy jó egyben 90eFt/karbisorral,öninditóval/ha vkit érdekel árban megegyezünk,kérésre bontom is,lehetőleg telón keressetek! 30 259-05-47
WÁÁÁÁÁÁ Jóféle!
Nade azt tudod ugye,hogy ez nem viccíró topik?
Itt ilyenért leszólják az embert!Bár engem pont nem zavar,mert ez jó volt
Figyelem, figyelem! -szólal meg a bemondó az autórádióban- Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben halad. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Az összes!
Jah,értem.
Igen am van fílingezés rendesen
csak dob, de nem történt semmi csak a fórum hangulatát öntöttem betűkbe
nah,történt valami? (közúton)
most nézem,a Leo Vince,csak dob vagy rendszer?
Sok a köcsög kevés a biztonság
várjatok, hozok kólát és popkornt
Nem tudom mit kell még mindig rajtam gúnyolódni ez tényleg szemétség amit műveltek az emberrel tényleg dedó faszom én nem gúnyoltalak ki egyikőtöket sem de ti mindegy tudom ezt is hiába írom amit írok szégyen hogy ilyenek az emberek,basszus ha erről a hülye sportmotorról törölni lehetne magam már megtettem volna,van egy két cbr es ismerősöm de ezerszer normálisabbak mint itt egy kettőtök nem gúnyolódnak az emberen.
Ki ismer magára?

Nagyon ismerős az a motor
Sajnos a céges tűzfal megakadályozott. :(
Találtam még egy passzoló képet.
Nem hagysz dolgozni, nem tudják mitől lett ilyen jó kedvem!
amúgy tényleg, igen
bizony bizony, pontosan 16 éve 8 hónapja és 11 napja...aztán kidobtak az oviból a sok brummogás végett