Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Csak az All in One verzió van.
4000Ft

Fele motorba, fele kocsiba ment nálam.
Szia Bury! Múltkor valaki keresett nálad Nano energizer motorolaj adalékot. Van még belőle? Utána olvastam igazából csak jót írnak és úgy döntöttem ártani biztos nem árthat a motornak úgyhogy kipróbálnám, persze ha van akkor Nano Energizer Small engine, is bőven elég lenne azt írja motorokhoz. üdv. Laci
De nagy köcsög vagyok
Valamilyen szinten igaz.

Amikor benézek egy fórumra mert meg akarok tudni pár infót az adott motorról és oldalakon keresztül az van, hogy ki hol bulizott, hány hordó bor lett stb stb. Akkor szokott az lenne, hogy rohadj meg. nem olvasom tovább
nem akarok ünneprontó lenni, de tényleg szétoffoljátok a topikot.

Annak idején sok helyen fórumoztam, de ez máshol sem fért bele. Eléggé komolyan szokás venni, hogy tilos az off, aki nem így gondolja, eléggé kezdő fórumozó.

Nem kell minden egyes hozzászólásnak CBR témában lennie, de legalább valamennyire legyen motorozással kapcsolatos, szerintem.

Nem is azt mondom, hogy ne beszélgessetek, de Opel meg építészet témákra jobb lenne egy másik topik.

Nincs harag...
41ezer a szett.

JT lánckerekek. DID 525ös ZVM-X lánc
Így van ahány ember annyi szokás!
Ezért vagyunk különbözőek én nekem személy szerint azt hogy most is itt ülök és nem hallok mást csak a a madarakat , ha meg kinézek akkor mögöttünk erdő, szántóföld stb! Imádom!
Pont jó is mert munkám miatt 24 órát kell fent lennem pesten a többi 3 nap meg itthon ! Így teljesen jó!
Falun is laktam sokáig, a kutyák egész éjjel ugatnak. Egy rákezd aztán a többi válaszol egy órán át :)
Egyik reggel 5kor jött a héten a szelektív hulladékgyűjtő-ürítő. Ezel nem tudnak aludni..
Mindenhol jó, de legjobb a motoron :D
de disco, meg élményfürdő, meg mozi meg semmi ilyesmi :-)

Viszont van tó ahol lehet fürödni.
most, hogy tavasz van. nyitva az ablak.
6kor kelek a hülye madarak miatt.

Szombatonként meg flexre, fűnyíróra.

bűnözés se nagyon van falun
Nincs semmi gond a várossal, én vidéken kapnék gutaütést. Mondjuk én a város nyugis, halk részén lakom szóval mind két lehetőség adott.
Én Pesten melózok , de csak egy napot vagyok fent 3-at itthon , nekem így teljesen jó! Én nem költöznék oda!

Ezt ami itt van falun semmi sem adja vissza , semmi ezt a nyugodtságod, azt hogy nem autókra kelek, nem 1 millió ember mászkál az utcán , tömeg nyomor, bűz stb.

Tudom a munka a döntő, de akkor is nem tudnám megszokni ha folyamatosan ott kellene lennem!
Oké de ne sörre hívj meg csak egy üdítőre mert utálom az alkoholt
Neem, ez a Pityu-passió fórum (viccelek ám Pityu, ha összefutunk vendégem vagy egy sörre) ahol opelesek kitárgyalják a motormosást. Ja valami CBRről is hallottam már itt
Jóéjt mindenkinek
Tesóm is ilyen új építésű "panel"-ban lakik.

Te már láttad is.
Ott szívesen ellaknék én is.
Persze nincs pénzem még ilyen lakásra sem.

Vidéken meg kert, terasz, grill party, kutya stb stb.

Viszont ha kapnék valami jó állást Pesten amivel lehet keresni. Nem csak annyit. hogy egyik hónapról a másikra éljek akkor simán költöznék.
Akkor ez most egy építész fórum?!
A szó amit keresel: társasház.
A panel egy építészeti technológiát jelöl a panelház szóban, előre legyártott beton panelekből rakták össze a panelházakat.
Előny: kis alapterületen sok embernek lehet gyorsan tetőt tenni a feje fölé. Ez volt a cél akkoriban.
Hátrány: mára elavult, rossz hang és hőszigetelés meg még jópár...
Azért a modern, új társasházak lakásai ezeknél kicsit jobbak már. Ezzel nem akarok felvágni vagy lenézni a panelban lakókat, csak szerettem volna tisztázni hogy lakás és lakás között is van különbség. Anno falun laktam a nyugati határszélen, jó lenne ott élni, azok az osztrák utak...
Hát ha a Mari néni 40 es bögyös anyuka!
Na jó akkor ne nevezzük panelnak legyen Társasház vagy társas tömb meg máshogy kialakított belső tér meg korszerűbb meg minden tököm tudja , de a Piroska néni át kopog a falon hogy hangos a zene meg minden szomszédot hallani! Az alapjában véve modern panel!

Jó nekem a vályog legalább nem szól át a Terka néni!
Mari nénivel?
PANEL!
Akkó a laktanya micsoda?
Háááá most miért ?
Nem emberek vannak össze zárva kisebb helyen! :)
Meg nem lehet a zenét hangosan hallgatni mert átszól a Marika néni ott ?
Hu apám, épitészetben otthon vagy...