Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha látnál igazi panelt nem mondanád.
Igazi szarul megtervezett,élhetetlen odu szinte mind.
Vért izzadok néha hogy normális bútorokkal enyhítsek rajta.
Ehhez képest az új tervezésű normális beosztású lakások kész hawaii dizsi sunshine.
De felvágsz, azért mert vályogban laksz külön!
Jaaaa már értem nekem minden ilyen tömb lakás amiben 10-20-30-100 ember lakik együtt az nekem mind panel lakás!
Egy és ugyan az csak nem beton hanem tégla falu , meg valamivel korszerűbb! De a lényege ugyan az emberek bezsúfolva = PANEL!
Tudod itt nagyfaluban is szoktak új lakásokat építeni, nem csak panellakás létezik.
A brigéciolrol fényező motoros ismerős mondta, hogy az aluminium felületét megmarhatja meg másnak sem tesz jót ha nem mossuk le mosás utan egyből. Láncra sem ajánlott.
Peace
Te magad írtad hogy hogyan mossam le városban, vigyem fel a lakásba? EZT ÍRTAD! Ebből következtettem arra hogy gondolom panelba laksz, de ha nem akkor mi az akadálya az otthon mosásnak?
De komolyan nem érdekel hogy mosod hát a tied felőlem viheted a tóra is mosni , nekem aztán full mindegy!

Én leírtam hogy hogyan szoktam ennyi!
Minden motoromat brigoval mostam eddig de soha nem találkoztam még evvel a fényezés megrongálódásos dologgal! Hála égnek!
Nem, sajnos 21.-re módosult a vizsgaidőpont. Oda kell figyelnem a stoptáblára (stopvonalra),az egyirányú utca végén a helyezkedésre,és a gyalogokra. Amúgy minden jól megy
Összeakadtam egy S8-al, a 450 lovas verzióval, hát benne volt a játékban. :)
Ja kocsival voltam, a CBR-en nincs CD lejátszó meg kesztyűben amúgy se menne könnyen :D
Nemár:O

Múltkor CDt cseréltem menet közben az M1esen, nem figyeltem oda és vélelenül visszalassultam 100-ra. Remélem nem volt trafi....

Amúgy jól megy? Jövő csütörtök vizsga?
Nekem így mondta az oktató....
Autópályán nem kötelező a maximális megengedett legnagyobb sebességgel menni. Már hogy lenne a 110 bukta...
Az első meg tipikus előforduló hiba, az én "párom" is mindig megcsinálta :)
Hú én már milyen régen vizsgáztam de örülök hogy túl vagyok rajta
helyesen: "Hát nem, autópálya..."
Rendben, a hozzászólásom után elolvastam a tieidet is. Majd összedobjuk a szót, és elmegyek feléd. Nem tudom mikor lesz jogsim, mert ma is megbuktam volna kétszer, ha vizsgázok.
1., a tanuló társam megállt előttem a stopvonalnál, én meg mögötte, a vonaltól kb. 1,5 méterre. Amikor elindult, én utána. Bukta.
2., Dunaújvárostól délre az Új Duna hídon jöttünk vissza az 51-esről a 6-os főútra, én meg azt hittem, hogy az ott autóút. Hát nem autópálya 130 helyett 110-el jöttünk mindketten. Bukta.
Motorozzatok, ne vitatkozzatok! Én meg holnap mehetek betonozni, most gondolom irigykedtek!
Én már le írtam ha tényleg el jössz szívesen látlak és köszi hogy érdekes figurának tartasz,amúgy ma motoroztam
Úgy látom, hogy itt egy kicsit elszabadultak az indulatok,amíg én motoroztam kicsit .

Srácok! Én személy szerint minden válasznak v. hozzászólásnak örülök, ha kérdést teszek fel, mert lehet, hogy az a másik válasz más szemszögből világítja meg az adott témát. Ez egy fórum. Ne ugorjatok össze csak azért mert valaki más is elmondta a véleményét.

Pista! Írtam, ha majd egyszer végre meglesz a jogsim egyszer elmegyek Túrkevére. Ha lesz kedved összefutunk,és talán meg ismerhetlek valamelyest, mert annak ellenére, hogy valakit idegesítesz, szerintem érdekes figura lehetsz a való életben.(és nem mellesleg motorozok egy jót amíg odaérek)
Az aktuális problémáidat tekintve megértem, hogy bosszantanak bizonyos együttállások, de hidd el, nem fog elrepedni egyik idomod sem. Alkalomadtán keresd fel az egyik motorszerelő vagy motoros ismerősödet és vázold a problémát. Valaki biztosan tud valamilyen megoldást.Ez jó alkalom lenne arra is, hogy barátságot köss.
Ha ezt nem tudod megtenni, akkor még sokára fogod élvezni a géped nyújtotta lehetőségeket. Még egyszer (halál komolyan) mondom ne parázz, és ne keresd a kákán a csomót.

Egyébként én úgy másfél hét motorozásmentes időszak után leszek kibírhatatlan. Ezt ma hál' Istennek sikerült egy kis időre orvosolnom.
Piszkálódj nyugodtan de nem tartós 200 al mentem és olyan helyen mentem annyival amin akkor egy deka forgalom sem volt az aszfalt minősége meg jó.
Na azt még nem is mondtam hogy városban elég jó a hangja mindenki felkapja a fejét a biciklisek vágják kifelé a kezüket kanyarodásnál haverom azt mondta mindegy milyen dob mindnek el tünik száz felett a hangja hát ennek valahogy nem akar durva hangja van
Na most picit piszkállak megint: mész egy kört hosszú szünet után és rögtön kétkilóval húzod... Kicsit szokjad már, ne légy bogár.
Na most nem rég kerültem egyet jól esett kiderült a tükör tartókat fordítva raktam fel ki kellet cserélni,kicsit alatta látszik hogy az idom balról kicsit feszül de fel szereltem a tükröket és irány mentem városban lájtosan városon kívül egyszer oda tekertem neki és 200 ig kihúztam de nem olyan gyorsan húzott ki mivel vigyázva tekertem a gázt csak el vagyok szokva a motorozástól lassú menetnél valami nyikorog kicsit a műszer fal alatt be nyúltam mögé azt hiszem talán a lámpa lehet de mint mondtátok szarjak rá.jól esett ez a kis gurulás.
Mire leírtam, eszembe jotott a szappanos víz...
Azért ránézek...
Élvezettel olvastam végig a mosás témát. Nekem is van egy módszerem, de nem fejteném ki, mert ez olyan, mint a mosogatás: 101 féleképpen lehet.

Más: ma megkaptam az első szögemet, nekem még sosem volt, hát most van.
Szerencsére olyan 1 cm volt csak, és ferdén ment a gumi húsába, talán nem bökte át.
Kihúztam.

Ha reggelre nem eresztek le, akkor nincs gáz ugye?
2005 CBR 600 F4i
-1 +1 es áttétel,az 15-ös első,46-os hátsó lánckereket jelent,plusz erősített lánc,minimum 44Kn-os