Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy neked szenvedés de nem akarok később gondot vele hogy törjön vagy repedjen
élőben picit a tartó lemez pöcke hogy benne van a fejidom lyukjában a pöcök kicsit kifelé hajlik szóval a fejidom lehet feszül picit
amelyiken a motor bal oldala láccik. képről pedig úgy néz ki mintha nem lenne benne,de persze élőben jobban látod
Necsessz má hogy ezen szenvedsz?
melyik képen mert azt elárulom hogy benne van és így is ennyi a hézag
A 2. képen alul látszik,hogy nincs benne a légbömlő fekete burkolata a fejidom nútjában. Az pont ennyit tud kitartani. Szerintem.
Nos fel raktam a takaró lemezt de valami balról nem kerek most elgondolkodtam hogy nincs e tényleg a fejidom tartó konzolom picit deformálódva mintha balórl kicsit kifelé feszülne a fejidom
Szerintem légbeömlő alatt fog menni.
Télen próbáltam kicsit rendszerezni a vezetékeket, de rájöttem, hogy nem fog menni ezek ilyen hülyén vannak kábelezve.
Még nem jutottam el odáig
Siker?
Lehet, hogy plazmavágóval
Szépek mindketten! Grat!
Köszi akkor majd így próbálom meg
szerintem fent megy,csak amennyire tudod told elore a koteget a motor orra fele,mert ott "kitagul" felfele a takaroidom
Nekem így van.
Lenne egy kérdésem bal oldalról hogy van nektek elvezetve a 3 kábel,mert így nem tudom felrakni a takaró lemezt.
Üdv!
Keresek gyári fékbetéteket,valamint erősített láncszettet.Ha valaki járatos ebben írjon.
Előre is köszöntem a segítséget!
flexxel kettévágjátok?
Most lebuktam Am egyik sisak sem az enyém, Nekem x-lite van és az nem volt otthon, így benyúltam báttyám kékjét, akk holnap tankbontás azt csak előrréb leszünk...
tiéd a rózsaszín bukó mi?

Egyébként már valakinek volt ilyen gondja, de az is lehet, hogy a Z fórumon olvastam.

ott a "dörzsi nem volt jól a helyén ha jól emlékszem
már kezdtem örülni h van más lány is aki Cbr-el megy, mikor a képet láttam, de aztán elolvastam es hát nem...kár.
Gyertya volt cserélve téle azóta 2500km nem hiszem hogy az lenne a ludas.MAP szenzor gyanúsak a tönetek a net alapján mindenesetre igen, először tankot kipucoljuk azt meglátjuk. Am sima 95 el szoktam járni. Adjak neki 98 as Vpowert? egy próbát megér!

Fejlemény lesz írok.

Am igen ez már injektoros 2005 ös.

Mellékelek egy képet a vasról bónusz a barátnőm rajta. :)
Tényleg ilyet okozhat gyertya probléma is.
Hali!

Tankot ha le veszed ki tudod takarítani. Sima 95-ös benyót használsz? Benzin szűrő is lehet azt lenne még érdemes megnézni takarítani esetleg cserélni. Ha ezek nem oldják meg a problémát lehet hogy az injektor szennyeződött. Tied ugye injektoros? Vannak ilyen spec injektor takarító berendezések. Lehet hogy a helyedben inkább adalékos benyót tennék bele vagy a benzinhez valamilyen boltban vásárolt adalékot és hajtsd meg 1 kicsit. Én szoktam bele néha adalékos benzint tenni vagy adalékot a benzinhez tenni.
Talán gyertya vagy injektor probléma?!?