baszki mi lesz veled ha végre el is indulsz a motorral, egy kavicsfelverődés, festék lepattogás, idom karc és repedés fél évre elegendő fórum hozzászólást és kép adagot fog eredményezni, nyugodt ember vagyok meg minden és tolerálom más hülyeségét meg minden de ez a szenvedés és motor buzizás nekem már sok, motor bazeg, nem mai darab baszottul nem lesz karcmentes ilyen olyan idom elállós, amúgy nálam is elál az idém ahogy nálad és LESZAROM! nem fog elrepedni SEMMI.... A JÓÉLETBEMÁR, ááá mindegy, nem is értem mi a szarért írtam ezt ide, a vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van de senkit sem érdekel a másiké
motornál is ezt javaslom. én biztos nem bírnám ki, hogy ne menjek vele.
szerintem én idom nélkül is mentem volna.
egyébbként ha ennyire maximalista vagy akkor szerintem sincs jól a helyén. Az én véleményem szerint valakit utolért az ember. azért a gagyi fejidom meg a kézzel hajtott konzol. de ez elhanyagolható hiba
Szóval a tankon van egy kicsi gumi ágy pöcök beszúrva alul a tankon egy gumi amiben menet van csavar betekerve a takaró lemezen kampó beakasztva a tankba, az idomon egy pöcök ami a takaró lemezen lévő gumiba benyomva,a takaró lemezen lévő pöcök a fejidom ágyába beszúrva fejidom tartó csavarok betekerve
rakd fel az oldalát,tuti jó lesz!azon is van még egy pöcök, ami a fekete takaró gumis lyukába megy, az össze fogja húzni, plusz a 3 csavar ami a fejidomot köti az oldalához.
A pöcök be van akasztva a tank alá,a másik pöcök bent van a gumis lyukba vagyis mind két pöcök,akkor afejidom lyukjában is bent van az a fekete pöcök de olyan rövidke az a pöcök a másik oldalon teljesen betolódott a lyukba.Fejidomot azért cseréltem mert egy ótvar fos üvegszálas volt rajta.
Rakd fel az oldalidomot, pattintsd be rendesen a pöcköt abba a gumis lyukba, tekerd be a csavarokat, és az majd összehozza szépen szerintem, meg arra figyelj, hogy a fekete műanyag pöcke beakadjon a tank alá. Egyébként miért is kellett fejidomot cserélni?
jogos! viszont ugye az lett volna az egyszerűbb történet,így mostmár lehet keresgetni a probléma forrását. bár nem nagy a hézag,a feszülést old meg,aztán happy van
Láncszettet tudok adni, gyári fékbetétet nem.
-1,+1 es áttételcsere lenne erősíteett láncal,és gyári fékbetét érdekelne.
motornál is ezt javaslom. én biztos nem bírnám ki, hogy ne menjek vele.
szerintem én idom nélkül is mentem volna.
egyébbként ha ennyire maximalista vagy akkor szerintem sincs jól a helyén. Az én véleményem szerint valakit utolért az ember. azért a gagyi fejidom meg a kézzel hajtott konzol. de ez elhanyagolható hiba
de ne azt figyeld, hogy az egyik füle jobban eláll mint a másik.