Bár nem nekem Írtad, azért én us válaszolok
Hát érdekes lenne esőben menni a géppel ha nem bírná a vizet...
Én beállok egy túra urán a kútra, bogároldó spricc, masjd pár perc múlva magasnyomású. Csak a lánc környékén óvatosan, oda nem való víz. Amúgy nyugodtan. Ne pityusodj :)
Figyelj egy dologra szoktam azt mondani hogy ne a MAGAS NYOMÁSÚ MOSÓ , az egy tróger megoldás! Főleg nem a fényezett szép felületet!
Én úgy szoktam semmi extra.
Hátsó villánál megemelem, ecset+ brigéciol szépen átecsetelem minden hol , ahol zsír meg olaj van +felniket! Aztán szépen slaggal leöblítem, utána pedig mindent JAR (mosogatószerrel plussz finom ronggyal átmosok alaposan!
Patent a géped! A másik kérdésem, már ha a karbantartásnál tartunk...nekem most van először ilyen nagy motorom, és lenne egy kérdésem.
1. Ha lemosom a motort, slaggal tehetem e, vagy csak szimplán vödörből? Nem árt az elektronikának?
Ezt semmi kép nem vennék ilyen LP-t!
Ez az én volt power road-mal egy és ugyan az olcsó szar szerintem!
Nekem az újonnan vásárolt bírta 1,5 évig! Vagy annyit se!
Min. Banner, max. Varta! Ezeknél jobb nem kell! :)
Ugyan ezzel a hibával küszködtem 1 hónapja kb. nekem is megadta magát a power road akksi feltöltöttem bírta kb 3 napig aztán nyekk!
Úgy döntöttem hogy most valami márkát veszek és a Banner meg a Varta között vacilláltam , de végül Varta lett belőle mert a 23.000 Ft os ár helyett 18 hozzá jutottam!
Itt is egy galériám tessék nézd meg ezt vettem bele!
Csak addig tartottam oda a bikakábelt, amíg beindult. Gondolom, egy 55Ah-s autóaksi nem kompatibilis töltésre. Kiveszem, aztán megnézem, milyen is kell bele valójában. Járatás sajna nem megoldott sokáig, mert kigyulladtak a szegénységjelző kockák.
Nem tudom Pityu hogy téged ez boldogít avagy sem , de gondoltam megosztom veled mert látom szegény fejidom hülyét csinál belőled!
Érdekes jelenség ez , de nekem a bontatlan gyárból kigurulás után egyszer le nem vett fejidomnál a bal oldalán ugyan ezt a jelenséget észlelem! :) Ugyan így néz ki! :) A jobb oldal full patent a bal kicsit nem! :)
Na, akkor én is felkavarom egy kicsit az állóvizet egy jó öreg témával: akkumulátor.
Megszívtam. Ma megpróbáltam beindítani a vasat, először mintha tekert volna egy felet aztán kattogás. Megjöttünk, akksinak nyekk.
Sikerült bebikáznom (finoman a kocsival), kb. 10 perc járatás után leállítottam, és megpróbáltam beindítani. Ismét csak kattogás.
Kérdés: szerintetek fel lehet még támasztani az akksit, vagy csere?
Hát érdekes lenne esőben menni a géppel ha nem bírná a vizet...
Én beállok egy túra urán a kútra, bogároldó spricc, masjd pár perc múlva magasnyomású. Csak a lánc környékén óvatosan, oda nem való víz. Amúgy nyugodtan. Ne pityusodj :)
Én úgy szoktam semmi extra.
Hátsó villánál megemelem, ecset+ brigéciol szépen átecsetelem minden hol , ahol zsír meg olaj van +felniket! Aztán szépen slaggal leöblítem, utána pedig mindent JAR (mosogatószerrel plussz finom ronggyal átmosok alaposan!
És csiri biri!
1. Ha lemosom a motort, slaggal tehetem e, vagy csak szimplán vödörből? Nem árt az elektronikának?
Szóval ez NEM HIBA! :)
Ez az én volt power road-mal egy és ugyan az olcsó szar szerintem!
Nekem az újonnan vásárolt bírta 1,5 évig! Vagy annyit se!
Min. Banner, max. Varta! Ezeknél jobb nem kell! :)
Ugyan ezzel a hibával küszködtem 1 hónapja kb. nekem is megadta magát a power road akksi feltöltöttem bírta kb 3 napig aztán nyekk!
Úgy döntöttem hogy most valami márkát veszek és a Banner meg a Varta között vacilláltam , de végül Varta lett belőle mert a 23.000 Ft os ár helyett 18 hozzá jutottam!
Itt is egy galériám tessék nézd meg ezt vettem bele!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Eddig nagyon patent akksi majd az évek bebizonyítják hogy milyen márka! :)
Ytz10-BS való bele igen!
Banner Bike Bull Motor Akkumulátor AGM+SLA 50901 ( YTZ10S )
Szállítással együtt 13.900 Ft volt, 1 nap alatt megjött
http://www.akkumulatoroutlet.h...
http://forex.hu/webshop.html?p...
Nincs két egyforma motor.
Érdekes jelenség ez , de nekem a bontatlan gyárból kigurulás után egyszer le nem vett fejidomnál a bal oldalán ugyan ezt a jelenséget észlelem! :) Ugyan így néz ki! :) A jobb oldal full patent a bal kicsit nem! :)
Az autó töltése sok neki, 10 perc járatás meg édeskevés.
Megszívtam. Ma megpróbáltam beindítani a vasat, először mintha tekert volna egy felet aztán kattogás. Megjöttünk, akksinak nyekk.
Sikerült bebikáznom (finoman a kocsival), kb. 10 perc járatás után leállítottam, és megpróbáltam beindítani. Ismét csak kattogás.
Kérdés: szerintetek fel lehet még támasztani az akksit, vagy csere?