Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Kedves fórumtársak!

Végre itt a jóidő, idén már belepufultam a Piroskába 2500km-t ennek örömére valami nem stimmel... :S A fordulatszámot tartva kb 3-6 ezer közt vissza-vissza esik, mintha akadozna az üzemanyag ellátás vagy szar lenne a benzin. De nem az! leszívtam semmi baja, a szokásos helyen tankoltam... Viszont! Valami csörög a tankban, fémesen! Blelvilágítva semmi rendeltetésszerűt nem láttam, azt a dörzsit kivéve ami szerintem a benzinszűrő. Szeretném ha tudnátok segíteni égető lenne, ugyanis itt a szezon új gumik meg minden...

Válaszaitokat előre is köszönöm:
Tamás
Szerintem a konzolon kell picit állítani 2 csavar fogja ha jól emlékszem.
Szép, milyen hűtő? Lehel, Zanussi?
Szia.

Tudsz nekem szerezni jó áron?
Én évente cserélem. Lehet elég lenne csak kifújatni de ha már szétszedtem akkor rakok bele újat.
Nagyon köszi.
Akkor már inkább szerintem cserét. Én 6 ezrenként ellenőrzöm. A tied F4i azt hiszem 12 000 Ft körül van mert a tied injektoros ahhoz nincs utángyártott csak gyári. Kérdezd meg bury-t hátha tud neked jó áron.
Köszi. Pont 18.000-nél járok. Egy ellenőrzést megér. Árról infó van?
Manual szerint 18.000 km, ellenőrizni kell hogy milyen az állapota, nyilván ha föld úton nyúzod akkor cserélni kell.
Hali.

Levegőszűrőt hány km-nél ildomos cserélni?
Üt a lelkem!
Mi a kehe a másiknak? :D:)
Jáó! Amúgy nekem megvan a párja is csak kissé beteg de ha van úthengered akkor mehet a kettő egy árába!
Itt már rég nem idomokról meg motorról van szó
Nem áll jól a fejidom?
Tudom nem vagy nagy képű értem én sokszor a viccet csak ez a mai nap kész
65NM az a 63
A motor szép Pityu, a hátsó gumiról meg a négy centis majrécsíkot szépen el lehet tüntetni Kakucsringen, meg motorozni kell sokat a megszerzett tudással.

Majd szólok, ha megyünk.

(és nem vagyok se nagyképű, se semmi, ez mind a te érdekedben van.én is így kezdtem anno)
Meg vannak a tükrök majd fel rakom csak most valahogy ez a mai nem az én napom de ez nem fórum téma
Félre raktalak :) Elvileg van egy másik ismerősöm neki is 1dbja van. Ha jobbos van neki akkor felkereslek!
Rendicsek,előre is köszöntem!
Sok szerencsét a kutakodásban,de ha hallok valami eladó renyót akkor azért szólok
tudom, tudom, ezért lealázok midnen Békési 600-as motort, az tuti alig váárom h guruljak vele....jáááááj
Na akkor feltetted az i-re azt a bizonyos pontot,mert énis ezeket szeretném elérni!Mostmár csak a megfelelő cumókat kell előkeríteni.
Olcsóbenzint!
Angika te meg örüljél,mert nem akarom fényezni a motorod előző tulaját, de már belepattintotta a -1 +1 et
A teljesitménye kb olyan mintha egy 600rr-el mennél,csak ugye az elforog 15000ig .
Sokkal nyomatékosabb lett a motor(a gyári adat asszem 63nm),a fogyasztása kicsit csökkent pár decivel.
A végdobom már megvolt korábban,de mindig is komplett rendszert akartam alá tenni és elkezdtem nézelődni.A karasnában véletlenül rábukkantam egy bentragadt komplett zsir új leömlőre ami pontosan összecsúszott a dobomhoz ,igy hát elhoztam.
Az áttétel az klassz dolog nekem is volt -1+1 állat