Végre itt a jóidő, idén már belepufultam a Piroskába 2500km-t ennek örömére valami nem stimmel... :S A fordulatszámot tartva kb 3-6 ezer közt vissza-vissza esik, mintha akadozna az üzemanyag ellátás vagy szar lenne a benzin. De nem az! leszívtam semmi baja, a szokásos helyen tankoltam... Viszont! Valami csörög a tankban, fémesen! Blelvilágítva semmi rendeltetésszerűt nem láttam, azt a dörzsit kivéve ami szerintem a benzinszűrő. Szeretném ha tudnátok segíteni égető lenne, ugyanis itt a szezon új gumik meg minden...
Akkor már inkább szerintem cserét. Én 6 ezrenként ellenőrzöm. A tied F4i azt hiszem 12 000 Ft körül van mert a tied injektoros ahhoz nincs utángyártott csak gyári. Kérdezd meg bury-t hátha tud neked jó áron.
A motor szép Pityu, a hátsó gumiról meg a négy centis majrécsíkot szépen el lehet tüntetni Kakucsringen, meg motorozni kell sokat a megszerzett tudással.
Majd szólok, ha megyünk.
(és nem vagyok se nagyképű, se semmi, ez mind a te érdekedben van.én is így kezdtem anno)
Na akkor feltetted az i-re azt a bizonyos pontot,mert énis ezeket szeretném elérni!Mostmár csak a megfelelő cumókat kell előkeríteni.
Olcsóbenzint!
Angika te meg örüljél,mert nem akarom fényezni a motorod előző tulaját, de már belepattintotta a -1 +1 et
A teljesitménye kb olyan mintha egy 600rr-el mennél,csak ugye az elforog 15000ig .
Sokkal nyomatékosabb lett a motor(a gyári adat asszem 63nm),a fogyasztása kicsit csökkent pár decivel.
A végdobom már megvolt korábban,de mindig is komplett rendszert akartam alá tenni és elkezdtem nézelődni.A karasnában véletlenül rábukkantam egy bentragadt komplett zsir új leömlőre ami pontosan összecsúszott a dobomhoz ,igy hát elhoztam.
Az áttétel az klassz dolog nekem is volt -1+1 állat
Végre itt a jóidő, idén már belepufultam a Piroskába 2500km-t ennek örömére valami nem stimmel... :S A fordulatszámot tartva kb 3-6 ezer közt vissza-vissza esik, mintha akadozna az üzemanyag ellátás vagy szar lenne a benzin. De nem az! leszívtam semmi baja, a szokásos helyen tankoltam... Viszont! Valami csörög a tankban, fémesen! Blelvilágítva semmi rendeltetésszerűt nem láttam, azt a dörzsit kivéve ami szerintem a benzinszűrő. Szeretném ha tudnátok segíteni égető lenne, ugyanis itt a szezon új gumik meg minden...
Válaszaitokat előre is köszönöm:
Tamás