Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amit akarok
Szeva Csuly!

Nekem van egy balos féktárcsám, ha gondolod! Ezüst színű a közepe és 18 papírért adom.
mitkukucskálsz?
Csoppet alitasz a kuplungar allasan,magan az egesz tarton,es mar nem fog beleerni :) Piiice
Érezhető volt a külömbség akkor gondolom
Fogyasztásban miként változott a szituáció?
Akra rendszert honnan szerváltál?
Bocsi,a sok kérdésért,csak pont ezeket tervezem én is,meg egy áttételcserét( -1,+1)
Keréken nem tudom pontosan,116le és 70nm fötengelyen.
Miért nem kézzel csomózott perzsán áll a moci?
Huhú,most nézem a képeid,és énis hasonló szettet képzeltem el a gépezeten. K&N,Commander,rendszer.
Ha szabad kérdeznem keréken mennyi volt/lett a ménes?
Ha hiszed-ha nem,épp azokkal szemezek
Viszont nekem karbon dobos,hangtompítós,E-betűs kellene.
Van nála Leo karbon dob,csak repedt héllyal,úgy meg sztem necces.
Szia!

A Bátszi motornál találsz,asszem 2db leo rendszerük is van
Véleményem szerint ez egy jó motor, ideje lenne CáBáR által elmondottakat lépésről lépésre megcsinálni és menni vele!
De azért a tükröt még tedd fel. Ha nincs, van eladó használt gyári jobbos tükröm
Lehet, hogy görbe a kar, de nézd meg a villanyaknál a kormány ütközőket, mert ha pereceltek a vassal, akkor lehet, hogy megkoptak.
amit belefúj annak is van súlya.

de ha úgy is ki van véve a kerék akkor semmi idő centirozni
És akkro bele rak egy foltot, az már súly, akkor centírozni kell stb.. ez minimális luk...
szerintem jobb a gumis.
bele fújod a gumi javítót, és ha nem elég elviszed gumishoz Véleményem szerint elégnek kéne lenni!
Hello!

Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy ma vettem észre hogy a hátsó gumimba vmi fénylik egy szögdarabot sikerült összeszednem a futófelület közepén. Kihúztam a szöget és 3-4 mm mélyen benne volt a gumiba lefújtam vizzel és most szivárog a levegő nem szökik hanem csak úgy lassan jön egy kis buborék azt kipukkan. Szerintetek gumijavító spray elég lehet v gumishoz vigyem el?
Örüljünk hogy most éppen nem hullámzik!
A tartalom sem uti meg a szintet
Szal akkor eggyütt ülünk nyakig a szarban?
Nem csak ilyen szempontból, hanem minden téren szar ez a fórum
kevés a fékolaj
Brutal az az olajfolt a motor alatt, nem is ertem