Érezhető volt a külömbség akkor gondolom
Fogyasztásban miként változott a szituáció?
Akra rendszert honnan szerváltál?
Bocsi,a sok kérdésért,csak pont ezeket tervezem én is,meg egy áttételcserét( -1,+1)
Huhú,most nézem a képeid,és énis hasonló szettet képzeltem el a gépezeten. K&N,Commander,rendszer.
Ha szabad kérdeznem keréken mennyi volt/lett a ménes?
Ha hiszed-ha nem,épp azokkal szemezek
Viszont nekem karbon dobos,hangtompítós,E-betűs kellene.
Van nála Leo karbon dob,csak repedt héllyal,úgy meg sztem necces.
Véleményem szerint ez egy jó motor, ideje lenne CáBáR által elmondottakat lépésről lépésre megcsinálni és menni vele!
De azért a tükröt még tedd fel. Ha nincs, van eladó használt gyári jobbos tükröm
Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy ma vettem észre hogy a hátsó gumimba vmi fénylik egy szögdarabot sikerült összeszednem a futófelület közepén. Kihúztam a szöget és 3-4 mm mélyen benne volt a gumiba lefújtam vizzel és most szivárog a levegő nem szökik hanem csak úgy lassan jön egy kis buborék azt kipukkan. Szerintetek gumijavító spray elég lehet v gumishoz vigyem el?
Nekem van egy balos féktárcsám, ha gondolod! Ezüst színű a közepe és 18 papírért adom.
Fogyasztásban miként változott a szituáció?
Akra rendszert honnan szerváltál?
Bocsi,a sok kérdésért,csak pont ezeket tervezem én is,meg egy áttételcserét( -1,+1)
Ha szabad kérdeznem keréken mennyi volt/lett a ménes?
Viszont nekem karbon dobos,hangtompítós,E-betűs kellene.
Van nála Leo karbon dob,csak repedt héllyal,úgy meg sztem necces.
A Bátszi motornál találsz,asszem 2db leo rendszerük is van
De azért a tükröt még tedd fel. Ha nincs, van eladó használt gyári jobbos tükröm
de ha úgy is ki van véve a kerék akkor semmi idő centirozni
Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy ma vettem észre hogy a hátsó gumimba vmi fénylik egy szögdarabot sikerült összeszednem a futófelület közepén. Kihúztam a szöget és 3-4 mm mélyen benne volt a gumiba lefújtam vizzel és most szivárog a levegő nem szökik hanem csak úgy lassan jön egy kis buborék azt kipukkan. Szerintetek gumijavító spray elég lehet v gumishoz vigyem el?