Hogy ma milyen érzékenyek néhányan...
Tudod ez egy fórum, nem privát szoba. Azt gondoltam eddig, hogy bárki hozzászólhat a felvetett témákhoz. Nem szóltál hozzám valóban, én is csak leirtam, hogy nagynyomásúval is lehet normálisan.
Amúgy mellélőttél, nem éppen panelben lakom...
Egyébként CáBáR miatt szóltam a mosás témához hozzá, vele folyamatosan szoktunk infokat cserélni.
Én vigyáznék a brigéciollal, pl az alu felületeket, de a műanyagot is megmarhatja ha hosszabb ideig rajtuk marad.
Miért krosszról meg az Opelról nem lehet két szót váltani itt? CSAK SZIGORÚAN CBR 600 F ?
Semmilyen egyéb dolog nem fér bele? Szerintem akik itt vannak már kívülről fújják az összes témát aki meg nem az meg úgyis kérdez avval kapcsolatban és segítve lesz neki!
Hallod ember ki szólt hozzád?
Ő kérdezte hogy hogy mosom én elmondtam neki a saját véleményem! Intéztem hozzád kérdést?
Úgy mosod ahogy akarod meg úgy törlöd ahogy akarod meg úgy viszed be a panelba ahogy akarod engem K*RV*RA nem érdekel, hogy oldod meg Pesten!
Neki írtam le a véleményemet ennyi!
Én még mellette a rádió is bekapcsolom a műhelybe , közben el iszogatok valamit ......... stb.stb
Fú tényleg a krossz téma, basszus de untam, ménemmész a krosszos fórumba má! ;)
Az Opeleseket már nem is említem :D
Tényleg, szombaton jön valaki Opel napra Hungaroringre? És este Tankcsapdára?
Szombat amúgy jobb lenne az áruátvételre
Pityu félreérted, senki sem akar bántani, csak azt akarjuk mondani, hogy ha már vettél egy ilyen KIRÁLY MOTORt, akkor HASZNÁLD és ÉLVEZD! Majd jön a tél, na akkor kell csinosítani.
Azért gúnyolódásból egy némelyikőtök ötöst érdemelne én azért nem genyóztam még itt senkivel sem,de ti ti tudjátok sajnálom hogy problémás vagyok számotokra való világban meg nem is ismertek és az itteni dolgaim szerint ítéltek meg.
Pláne, hogy ha lehet állítani a mosó fején, hogy jobban szórjon. Mindkét megoldás jó szerintem, én csak attól féltem, hogy a koncentráltabb vízsugár bemegy a csatikba. De most már minden tiszta.
Magas nyomásúval is lehet ám ésszel! Nem 5cm-ről...
Ja és egy nagyvárosban oldd már meg vödörrel, vigyem fel a lakásba?
Bogárodó, majd a samponos nagynyomású mosás után mikroszálas kendővel áttörlöm (2 literes flakonban viszek samponos meleg vizet), majd öblítés. Végül szintén mikroszálassal cseppmentesre törlöm, majd egy spéci ápolóval leápolom.
Nem hinném hogy tróger lennék...
láncszettre árat írsz nekem?
csak az F
Elég fasz és olcsó is.
valamelyik brigi (talán a citromsárga) az normális. Azt használom még
Tudod ez egy fórum, nem privát szoba. Azt gondoltam eddig, hogy bárki hozzászólhat a felvetett témákhoz. Nem szóltál hozzám valóban, én is csak leirtam, hogy nagynyomásúval is lehet normálisan.
Amúgy mellélőttél, nem éppen panelben lakom...
Egyébként CáBáR miatt szóltam a mosás témához hozzá, vele folyamatosan szoktunk infokat cserélni.
Én vigyáznék a brigéciollal, pl az alu felületeket, de a műanyagot is megmarhatja ha hosszabb ideig rajtuk marad.
Akkor milyen fórum ez?
Túraképek nem lesznek?
Semmilyen egyéb dolog nem fér bele? Szerintem akik itt vannak már kívülről fújják az összes témát aki meg nem az meg úgyis kérdez avval kapcsolatban és segítve lesz neki!
Ő kérdezte hogy hogy mosom én elmondtam neki a saját véleményem! Intéztem hozzád kérdést?
Úgy mosod ahogy akarod meg úgy törlöd ahogy akarod meg úgy viszed be a panelba ahogy akarod engem K*RV*RA nem érdekel, hogy oldod meg Pesten!
Neki írtam le a véleményemet ennyi!
Én még mellette a rádió is bekapcsolom a műhelybe , közben el iszogatok valamit ......... stb.stb
Az Opeleseket már nem is említem :D
Tényleg, szombaton jön valaki Opel napra Hungaroringre? És este Tankcsapdára?
Szombat amúgy jobb lenne az áruátvételre
Én befejeztem. hiszen ti sem basztattatok mikor krossz volt a téma pedig biztos unták páran.
rásütött a nap a motoromra.
Szerintetek most mit tegyek?
Ja és egy nagyvárosban oldd már meg vödörrel, vigyem fel a lakásba?
Bogárodó, majd a samponos nagynyomású mosás után mikroszálas kendővel áttörlöm (2 literes flakonban viszek samponos meleg vizet), majd öblítés. Végül szintén mikroszálassal cseppmentesre törlöm, majd egy spéci ápolóval leápolom.
Nem hinném hogy tróger lennék...