Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most az én szavaimat használod mi innen nem is látszik a hátsó ülés másik oldala most nem vicces véleményt kértem komolyat
jó az. nem szóltam :-)

Bár az a hátsó ülés is furcsán áll
De paraszt vagy :D
jó, csak kár, hogy nagy az illesztési hézag
Köszönöm a válaszokat. De ha teljesen elfordítom balra a kormányt és a kuplung kar bele ér az idom tetejébe az természetes? Szerintem az enyém görbe ezért ér bele.
Vélemények?

Újból francért nem szerkeszthető egy hozzászólás fos ez a fórum ilyen szempontból
Vélemények?
Szia!

A kuplung karon van lefelé egy ív az nem hiba ezt így tervezték! Csak onnan tudom, hogy ilyen mert én is rendeltem ebayról azt hittem hogy ez hibás de amit küldtek az is ilyen (vadi új).
Zárszerkezetet bontóból tudsz venni olcsón, az új ára 12-15 körül van! Kuplungra meg ebay.....csomó van olcsón
Sziasztok.
A cbr 600 fs- ból elhagytam a hátsó ülés alól a zárszerkezetet. Maga a zár megvan csak belülről azaz egy csavaros zárrész és a hozzá tartozó kicsi bowdent hagytam el. Ha valaki tud segíteni ez ügyben írjon. Valamint egy kuplungkar is jó lenne mert picit lefelé el van deformálódva. Köszönöm.
Sziazstok!
F4i-re keresek komplett rendszert,aki tud valami pötyögjön
Haliho. Nincs valakinek eladó féktárcsája f4i-re előre?
jo a sisakja :-)
Olasz a király. Alfánk ès Fiatunk van. :)
Én is opelt nézek : link

kell valami gumit szállítani. Nagy kocsit, transporter stb nagyon drágák az állapotukhoz képest.
Péntek délután vagy szombat.
Ok, jöhet!
Mikorra várhatom? Csak mert úgy intézem a szervizt
Volt Kadett D-m,a családban 1db Omega,1db F,2db G és egy H-volt/van.Ebből 1 H 1 G még mindíg itt van.

És mindíg is Fiatos vagyok.
Merül az elem
Nekem is van Opelem. He-he azzal hoztam el a CBR-t.
Megnézted akkor az árajánlatot?

Okézd le még1x és akkor rendelem.

Pesten átvehető de majd írok mikor.
Csak rozsdásodik
Opel. sosem kop el
én meg májazva