Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áruld el nekem mi az a speckó ápoló
Szép kocsi! Aki kicsit értékeli az ilyen dolgokat a miénket is meg szokta nézni, pedig abban már 260e km van de ilyen ennek is a motortere mint a tiéd.
Amugy tiédbe milyen motor van ? Nem láttam még ilyet..
Nem nem ez a gyári lökhárítója ami 92' -ben Szentgotthárdon felrakta rá! CSAk folyamatosan ápolóm fasza lökös ápolóval!

Az enyém már 22 évét tapossa....

Újonnan vette fater 92' ben! 190.000 km van benne! Ez a enyém is marad!
Okés
Az enyémen is csinálhatnál egy kis esztétikai beavatkozást sportdob, neonfények....ilyesmi
Műtét van
végülis az utastérbe is lehet a karton sört pakolni :D
Nem akartam bele mély ládát soha , de amikor a haver felajánlotta hogy 20.000 Ft ért ad egy 1000W-os UBL vagy mi a tökömet, meg egy 1200W Pionner erősítőt akkor mondom ezt nem hagyom ki! Mert baromi nagy tartozása volt és vitték neki az autót! Amúgy a büdös életbe nem vettem volna bele! :D Leállítottam a legkisebb fokozatra épp hogy csak basszust ad de nagyon BABA így!
nekünk sedan van, 20 éves
Szintén így vagyok vele mint Te, csak jobb lesz mindig valamivel
Lököst újat tettél rá vagy mitől olyan szép?

Ez a fateréké, én vettem magamnak egy pezsgőmetál B vectrát
Mikor nevezi át valaki a fórumot pityu a motordoktorra? csak kérdem
Barátomnak is ilyen autója van de az övé közel sem ilyen tuti állapotú
remélem a basszus mellé rezeg a rendszámtábla is úgy a menő
Meg most a motorral már elkészültem teljesen , nincs mit rajta már csinálnom ! HÁLA ÉGNEK! Ne is legyen!

Most a kicsi kocsimat csinálom ami 1992- óta a mienk! Vagyis szüleim vették anno , három éve meg az enyém , most ezt teszem annyira rendbe amennyire csak lehet! 21 éves! :)
Én útálom szerelgetni alapból az idomokat meg a motor mosást is de az utóbbit azért muszáj
Ki ez pipás pista
Szííjjja kend erőssenn...
NAgyon régóta evvel a fejidommal szenvedsz már.........
Mióta is? Azóta nem sikerült megcsinálni?

Én is leszoktam a motor takarításról , már nem heti 2 szer mosom agyon meg vaxolom le hanem csak heti egyszer! :)
Sniccerrel faragd be.
Nem dohányzom tehát nincs kéznél
Ja meg ma azt el is hagytam úgy kellet vissza menni érte
egyetlen egy gond van vele hogy bal oldali ramair takaró műanyagot nem tudom feltenni
Be kell kenni pipamocsokkal!
Huha.
Gond lesz.
akkor ok,nekem még a fejidomban lévő rács nem illesztkedik pontosan és kicsit felnyomja a légszűrőbe menő csöveket
Hallod kimentem megnéztem az enyémet mert láttam raktál fel egy képet fórumra hogy mekkora a lyuk a lámpa meg az idom között, NEKEM IS ugyan ekkora és az enyém bontatlan gyári!
ÚGYHOGY az teljesen patent úgy!