Áruld el nekem mi az a speckó ápoló
Szép kocsi! Aki kicsit értékeli az ilyen dolgokat a miénket is meg szokta nézni, pedig abban már 260e km van de ilyen ennek is a motortere mint a tiéd.
Amugy tiédbe milyen motor van ? Nem láttam még ilyet..
Nem akartam bele mély ládát soha , de amikor a haver felajánlotta hogy 20.000 Ft ért ad egy 1000W-os UBL vagy mi a tökömet, meg egy 1200W Pionner erősítőt akkor mondom ezt nem hagyom ki! Mert baromi nagy tartozása volt és vitték neki az autót! Amúgy a büdös életbe nem vettem volna bele! :D Leállítottam a legkisebb fokozatra épp hogy csak basszust ad de nagyon BABA így!
Meg most a motorral már elkészültem teljesen , nincs mit rajta már csinálnom ! HÁLA ÉGNEK! Ne is legyen!
Most a kicsi kocsimat csinálom ami 1992- óta a mienk! Vagyis szüleim vették anno , három éve meg az enyém , most ezt teszem annyira rendbe amennyire csak lehet! 21 éves! :)
Hallod kimentem megnéztem az enyémet mert láttam raktál fel egy képet fórumra hogy mekkora a lyuk a lámpa meg az idom között, NEKEM IS ugyan ekkora és az enyém bontatlan gyári!
ÚGYHOGY az teljesen patent úgy!
Szép kocsi! Aki kicsit értékeli az ilyen dolgokat a miénket is meg szokta nézni, pedig abban már 260e km van de ilyen ennek is a motortere mint a tiéd.
Amugy tiédbe milyen motor van ? Nem láttam még ilyet..