Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én már ki vagyok vesézve
Nekem meg bluttyburutty.
Nekem meg lehet hogy nem lesz
Nekem még lehet.
nekem van CBR-em
..............opeleseknek szabad?
Jó akkor OFFoljunk.
Hiányzik a régi motorom
Na most akkor én is offolok
mi ez a két új nulla? és te miért vagy ekkor CBR-es ?
Van egy puntom...................198000 nél még gyáriak a csillapítók és a futómű 98%-a.
Igaz csak utaznak velem de gyáriak.
Rész, fél vagy Full szintetikus?
Igaz ne offoljuk szét a topikot, akkor most mégis milyen olajat tegyek a motorba ?
valaki renaultról
Sosem kop el, bár nekem egy 2008-as seat leonom van és 160.000km óta semmi gond vele az izzó cseréken kívül.
Áh most nagy a szegénység!
Az ám jó az nekem teljesen jó! IMÁDOM egyszerű mint a faék!
Tökéletes számomra! :) Meg ha autó akkor OPEL! :D
Május 11 ? Legendák napja? nem jöttök?
kussolok !
opelfórum
az 75 le.
ez c14se az meg 82
Na én vagyok a motor doktor de most már autó szerelő fórum is lettünk
A spéci szer TURTLE WAX Black Trim és Prevent Szilikon balzsam! :)
Annyit kell róluk tudni hogy én 3 éve mióta megkaptam szüleimtől heti szinten egyszer átkentem őket és a lökhárító folyamatosan beszívta és megtartotta ezt a színt most már nem kell olyan gyakran kenegetni!

Ebben a legelső a legöregebb C16NZ blokk van! 8 szelep, központi befecskendezés! Most van benne 190.000 Km! És ez valós mert 0 tól a mienk!

A motortér már sokkal szebb nem ilyen csúnya mint a képen már lefújtam a hővédő lemezt ezüstre, meg a fékrásegítőt feketére meg sorolhatnám most már csodáatos majd csinálok képet! :)
Ugye ugye! Szerethető kocsik ezek.
Az a lökös amugy nem szentgotthárdon került fel
Sehol semmi rohadás az enyémen se, fater is pont olyan hülye a motorra meg az autóra mint én mindig megkapott mindent!
Most alvázvédöztük le az enyémet fullra! Meg fényeztük le az alját a hidat meg mindent! Dobbetéteket raktam hátulra is! Meg folyamatosan csinálom szépítgetem!