Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kers-t ki ne felejtsd!
Akkor faragok egy új fejidomot
Hát a helyén van csak a fejidom tartó konzolra picit feszítenem kellet a fejidomot hogy a füleket a be tudjam akasztani a tükör rögzítéshez
Még lehet bele vágok egy dízel motort is
Felmegy az.... egy véső...gumikalapács....és meg van oldva
Pityu nagyjából visszaolvasgattam meg láttam a galéria alá is írtál!
Mi a pontos bajod most neked? Nem megy a fejidom a helyére ?
Asszitttem már mellyre szíjtad....
Úúúúú vazze, egyedi F4-es DSG váltóval
Nem olyan könnyü engem megsérteni vagyis nem mindíg
Ja én meg olyan vagyok pláne az ötven pár kilómmal
És az igazság odaát van a garázsban
Ja, majd jól pofán vágsz egy szívlapáttal menetközben
Enyémen nincsen kar leszereltem automata váltós
Oké gyere túrkevére várlak
Nahhh...szépen elüldöztem, én nem akartam, megbántani...nem gondoltam, hogy ennyire érzékeny lelkű.
ez már parahondális !
Amúgy van egy ilyen betegség, hypohondria, ha jól emlékszem...vagy ez már kényszeres?

Pityesz! Nehogy már megsértődj! Leírtuk már neked, hogy nem kell aggódnod, ne keress már a kákán is csomót
vagy lehet hogy kiment és kuplung nélkül berúgta egyesbe aztán felugrott a sufni falára! Ejnye milyen vagy! Miért nem mondtad hogy azt a fényes kart be kell húzni

Ja, azt is kifelejtettem, hogy a bal oldali kormánycsutka melletti fényes kart be kell húzni a csutka mellé....ezt most biztos mellre szívta, mert nem válaszol.Megsértődött.
de, ne szívjuk a vérét szegénynek mert komolyan veszi. Egyszer esküszöm elmegyek Túrkevére....
Ez jó ;-)
Azt nem tudom, csak azt, hogy a haverjai szedték össze a gép maradványait...tegnap este volt sötétedéskor.
Máj. 21.-re (kedd?) kért időpontot, a héten nem tudok menni gyakorolni, mert telített a naptára. Amúgy megy minden, kicsit figyelnem kell a gyalogokra v. ahogy Fenyőváriék nevezik a puhatestűekre, és az egyirányú utcában helyezkedésre.
Ez így nem jó! Lent maradt a sztender, és mikor bekattintja sebességbe leáll a motor!
Mond milyen motor és akkor lehet tudom