Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen jó, hasonlóan picike van nekem is! De állítólag nem tesz jót a tank fényezésének a mágnes......vélemény?
Ok, jöhet a szett, köszi!
Én nem tudom ki árulja. Egy srác vett volna tőlem de a végén csak lánckerekeket vett.

Amikor találkoztam vele akkor mutatta, hogy nézzem meg mit gondolok róla.

Csak azért szóltam hátha van valakinek kontaktja Érd környékén.
Mailben el tudod küldeni a hirdetést?
Ha nem jön össze, rendem tőled, szóval dobj árat a tiedről is please
Olaj voltam ma szerelőnél tavaly 3 liter olaj lett cserélve valaki mondta hogy meleg motornál nézzem az olajszintet mert úgy kevesebb lesz hát nem pont félig van az ablak meleg motornál is.
Valakik most Érd körzetében "lopott" áron vesztegeti.

Nem tudom, hogy rosszat rendelt és csak 1 db volt attól akart gyorsan megszabadulni vagy nem tudom honnan szedi de fél áron volt
Van minden

csak pénz legyen
na ha nagyon kell feszegetni az már tényleg nem egészséges
Tsándor...........ő fel is rakja.Pest közelében.Leszervízeli ha kéred.
Vagy itt szokik lenni Bury kolléga nála is van.
Megnéztem már, szakaszosan nyúlott de még nem durván, úgyhogy mivel most jön a szerviz, ezt is kicseréltetem. Szerintem még a gyári, elég jó kezekben volt eddig a gép.
Szóval nem tudjátok kitől tudok rendelni?
48-ezret nem hiszem hogy a gyári lánc kibirt,valszeg az előző tulja cserélt már láncot.
Nézd meg hogy szakaszosan nyúlt,össze-vissza állnak e a szemek és nem térnek maguktól vissza egyenesbe,netán vöröses színű por jön ki a szemek alól,esetleg már nem tudsz húzni hátrafelé a keréken.
Ha mindezek nem állnak felesleges cserélni csak mert 48e-zres szervíz van.
48ezres szerviz jön, ami olyan, kicseréltetem. Szerintem a lánc is csereérett
Nem én cserélem
Rá is tudod nittelni?
Tud valaki láncszettet? Lehet kéne venni...
Mivagyokén?
Jézus?
Hát na, érezni kell mi az a feszület amit még elbír.
Egy SV-s kolléga picinykét tankra tett az S-es cuccot.Vett bontott fejidomot javítva-festve meg egy bontott fejidom konzolt.Én feszegettem fel az idomtartóra a cuccot kérésre.Mondtam hogy így nem teccik nekem.Ez van alapon rajta maradt.
El is pattant nemsokára.
Ha másnak nem az csak jó.
Hát, nem volt ez mindig ilyen szép viszont unokatesóm tépte vele a gázt nyújorkba meg itt ott ámerikában
Megvan még a connecticut-i rendszáma is.
Nagyon szép.Remélem az én gépem is ilyen állapotban lesz 18 év múlva.

És minden esélye megvan rá....
Olyan feszült vagy te is mint az az idom
Nem hiszem hogy ez a kicsi feszület olyan nagy probléma lenne hogy elrepedjen

Ezt a motort én idomoztam fel mert a két oldalidomja el volt törve KETTÉ. vettem két bontott idomot, amin le voltak törve a fülek. Lemezből meg ebből abbol megcsavaroztam legitteltem a fejét stb. Akitől megvettem, írt is kommentet a galéria alá, hogy azt hitte az idomja már semmire sem jó.
Na szóval ennek két éve és sehol repedés se semmi. Pedig ez huszon éves gép, össze vissza vetemedtek már az idomok, van benne feszület itt ott. Még így is hogy heteket szenvedtem vele mire jól állt minden.
Itt vannak a képek:

link
Egy kérdésem van hány darabból áll a fejidom tartó konzol van egy nem ami a fejidom rögzítési pontjait meg a tükröket tartja meg van egy amire a műszerfal meg a felső konzol csatlakozik ez meg a vázra csatlakozik igaz?

Találtam pár képet
még kis pofozás rá fér itt ott de majd kész lesz,haverom is meg rángatta azt mondta az övé is hasonló nem gáz
Szerencséd van.
Tekerd bele a Km-eket.
Na mentem pár kilómétert nem olyan sokat de vol kis rázós út is még nem repedt semmi sem el a fejidomon
Nem nem az enyém nekem mivv van de hasonlóan szól ma kipróbáltam álom hangja van