Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja értem. bocsi, nem olvastam el figyelmesen...fasza...
Nem-nem. Előttem esett és én utána, nem az utasom volt, külön motor, megzavart az esése és én is rászaladtam a kavicsra, ott meg bénáztam.
nincs mit
köszi...
ha jó fordulaton váltasz felfelé kuplung nélkül, szerintem semmi cink nem lesz vele, csak azért mondm ,mert én 5éven keresztül igy váltottam a cb400-as Hondámat és semmi baj nem volt...kérdés, egy ujabb moci hogy bírná...nem értek hozzá ... enyém bírta
És ez mennyire gépbarát megoldás?
Jaja, azt elírtam... :-D
felfelé oké, de lefelé...azt nem hinném.
Sziasztok.

Mostanában több ismerősnél is láttam - Suzuki GSXR, CBR 600F - hogy kuplung nélkül váltanak. Fel is, le is. Ez nekem új. Vélemények?
Naná.
persze, meg mostmár nem 400as motorral nyomulok... gondolom az utasod mától hordani fogja a gerincprotit...
Ja, csak nem szóltatok, hogy az oldaltámaszt használjam, ne a könyököm!
Egyébként azt hittem apró kavicson így kell leszállni, ezt hallottam tőled!
Mert te nem elestél..........................csak így szállsz le mint az agresszív kismalac.
Hord, nemrég estünk ketten, kb. ugyanott, kb. ugyanakkorát, nekem semmi bajom, de a kolléga, akin nem volt hátproti, 3 bordája bánta.
köszi . Ebay-ről még nem rendeltem, na de most szétnézek.Nem fontos amugy.
ebay-on van sok, de nem gagyik. Minőségi anyag és fényezés jellemzi. Pár barátnak már rendeltem.
Japánból még mindig meg lehet szerezni az X-spirit II-t 200.000 alatt...
Nincs valakinek véletlen 1 eladó feszültség szabályzója? 2002 cbr fs-hez kellene
Volt már valakinek olyan hogy mikor be rakta a fejidomba a lámpát alul az idom kicsit elállt a lámpa aljánál?
Megkezdtem a legózást
igen, érdemes. szokszór nem volt kedvem a gerincprotit felvennia a ruha alá,miután megkaptam páromtól, mert annyira izzadt a hátam alatta, nem szeretem.... na akkor párom mindig leszólt, jogosan , ne de igaza van. 1x kell elesni... Azóta igyekszem hordani
Az a műanyak csuklóvédő része rohadt kényelmetlen..................és csak átlag méretű cucc így kilőve nálam.

Sima spidi túraksztyűben apszolváltam egy kettős rittbergert tenyéren.
A kesztyű kuka a tenyerem meg még megvan.
Nekem egy Alpinestars Gp pro van, ez a legprofibb cuccom. A motor után persze...
Nem olcsó, de talán még a kesztyű a legkisebb tétel a full gúnyát tekintve.
A sztori meg magáért beszél. Jók ezek az emberbarát amerikai gyártókról szóló történetek is. Az Icon oldalára is szoktak beküldeni képeket mindenféle rommá tört sapkákról, ahol a tulajnak kutya baja sem lett. Szóval érdemes felöltözni.
persze, nekem sem drága az enyém. De azért pl sisakra költök. 1 fejem van na meg a ruha
Nekem egy sima shox knight kesztyűm volt 9000Ft ért vettem anno és tökéletesen megvédett a balesetben és használható maradt.