Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor olyan kell nekem. Köszi
Egy-ket evet barmelyik kinai elmegy a harmadik mar ajandek.
Nekem banner van.most a masodik evet gyuri a masodik motorban.
Az eloziben is tette a dolgat most is.
Tizenparezerert.
Brembo a király..ha meg tudod fizetni.
Sziasztok! Tud valaki valami jó forrást nissin sinteres első fékbetétre,ill mi a vélemény a brembóról?/F4/
volna is egy kérdésem... az akksi muszaj hogy gyári legyen? vagyis nem akarok annyit kiadni érte, amennyi, nem jó egy olcsobb, azzal nem megyek el 1-2 évet?mert vennem kell bele. (tudom ez a töltéstől függ) de azért mondjatok valamit
Köszönöm szépen sose voltam még ilyen boldog
Gratulálok. Balesetmentes közlekedést.
Üdv a klubban. Gratulálok.
köszi :) nagyon boldog vagyok! ..... ááá....
face-en már láttam :-) Grat hozzá.
Sziasztok. bővül a 600f fórum... Csak szeretnék szólni, hogy MÁTÓL BOLDOG CBR TULAJ LETTEM! és meg akartam osztani veletek
az igen.
jó, hogy nem estél el. busz meg nem ment rajtad keresztül.

Az ilyenektől félek. Meg az ívre kiszóródott sóder meg tudja a tököm még miktől. Meg azoktól akik jobbra kanyarodnak rá a főútra és csak balra néz el és már kanyarodik ki. Ha te meg előzöl éppen akkor rábasztál

Tegnap krosszal indultam először. szokásos utamon mentem az erdő fele. de ott volt az út mellett egy pótkocsi. Mondom senki nincs nem is lassítok.

Egyszer elsuhantam egy tábla mellett, hogy vigyáz méhek, veszélyes. Mire felfogtam már megláttam a felhőt is. Alig bírtam megfordulni. Nem szívesen csaptam volna át köztük. Egy nagyon is csípett, hogy rohadjon meg.
Vajon a csajt nem adják külön?
Ez aztán a jó hírdetés

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Szerencséd volt!

Nekem is volt egy fájdalmas kalandom tegnap a 86-os főútnak nevezett valamin. Beled után előztem egy buszt és 140-nel ráhajtottam egy felgyűrődött púpra, mit nem lehetett észrevenni a sötét aszfalton. A "pukli" olyan magas volt, hogy a motor fel a levegőbe én még magasabbra ki a nyeregből repültünk. A kormányt úgy kiütötte a kezemből, hogy azt hittem eltört a bal kezemen a hüvejk ujjam. Ma voltam meg röntgeneztetni, csak ficam de be van dagadva és rohadtul fáj. Az eset után egyszerre lehúzódtam és átvizsgáltam a felniket és futóművet, szerencsére azok nem sérültek jól bírták a nem mindennapi kiképzést. Az a pláne, hogy vasárnap is erre jöttünk a P. ringről és akkor még sokkal jobb állapotban volt az-az útszakasz. Mi lesz ha még melegebb lesz a kamionok teljesen szétfogják gyúrni.
Most már nem tudom merre lehetne elindulni kis hazánkba motorozni, minden fele lassan járhatatlanok az utak
Megyünk a "sogorokhoz" motorozni még jó, hogy közel lakom a határhoz.
Tegnap megúsztam egy vészfékezést vagy akár útról leszaladást.

Persze 2 személlyel. rövid gatya, póló.

Hátunk mögül sütött a nap és eléggé vakított.

Mind a kétoldalt fasor. Zöldike faszán beleolvadt.

110-120as lehetett a tempó. Fasor végén a szembe sávnál van egy kicsi lehajtó és félkörben jön vissza az útra ( itt fordul meg a busz )

Bamba cigány ott állt bent fát loptak és akkor akart elindulni azt nem tudom. De elnézett jobbra. feje vissza elindul de szerencsére visszakapta a fejét és megállt a szembe sáv közepén

refivel mentem mert ugye a nap simán tud vakítani. Jobb a biztonság.

Szerintem a Xenon kibaszta a szemét azért fordult vissza. Láttam az arcán, hogy nem értette hirtelen, hogy mi jön.

Megúsztuk mert elég közel volt már.

Én ezt a xenonnak tudom be. Sima lámpa fényét lehet, hogy nem is vette volna észre a napsütés miatt.

Nekem megérte az árát. Ajánlom mindenkinek.
Én voltam fent
Én nem voltam az biztos
Ma dobogókőn 3 F4I-is láttam egy bandában, csorgott a nyálam, ha innen volt valaki, remélem nem látta
Volt innen valaki Kunmadáron? Voltak sportmotorról ismert gépek Például Pityu barátunk haverja a Gsx-r 600-al aminek egyedi a fényezése azt hiszem magyar001 néven fut itt. Kíváncsi vagyok CBR 600F-el volt-e innen valaki elég sokat láttam belőle.
Szia!

keresed Fazer1000 kollégát ő a szakértő bukógomba ügyben!
Extrém esetben lehet igazuk, ha valami min. 30 éves és max csak 100 lóerős gépről beszélünk
Na igen kiderült hogy a srácnak 650 es gépe van,bár egy két nagy gépes is mondta ezeket a dolgokat.
Sziasztok volt ma valaki Lillafüred -Eger környékén? Sok CBR-rel találkoztunk
Hali

Teljesen ugyan ilyen az én gumim. Csak sokkal több minta van rajta. Felénk az ilyet "rendszámos" guminak nevezik. Nem mind rendőr egyforma valamelyiknél meg lehet úszni pénzbírsággal de valamelyik a rendszámot is levenné a motorról ilyen gumiért. Nekem a gumi közepén ahol kevesebb a minta ott van a kopásjelzőtől 1,5-2 mm.