Azt, nem tetszik. Nagyon túrás lett. Gondolom a futásteljesítményt akarták növelni azért lett ilyen.
Vettem magamnak Bt016 pro-t 3szettet is de sose került fel mert mindig elvitték.
Mondom faszomat akkor megveszem a power 3at kipróbálom.
Már vétel előtt egymás mellé raktam a power 2 és 3at. Ránézésre a 2 hegyesebb profilú. De mondom majd a felnin biztos máshogy áll.
Hát nem.
Most van nálam egy sima power. Na az nagyon puha. Igazi sportgumis profillal. Megpróbálom lefényképezni a kettőt együtt.
most nincs power 3 nálam így a motoron lévőhöz hasonlítom.
lövök fel mindjárt képet.
300-400km-t mentem a power 3al.
Képen fog látszani, hogy milyen állapotban van.
Esetleg átadnám valakinek aki döntögetne is de fontos az is, hogy tartós legyen a gumi. Veszek magamnak Bt016 pro-t.
Privátban megbeszélhetjük az árat.
Azt vegyétek figyelembe, hogy az új ára 80felett van.
max 400km-t futott. 50ben nem adom oda :-) De 70 alatt el lehet vinni.
Michelin Pilot Power 3-at bantad meg? az igen heey...azert kerdem mert kaptam hasznaltan a neten egy Pilot Powert hasznaltan, kb ft-ban az ar olyan 6000 lenne ,es ebben az arban van a Pilot Power hatso es egy elso Bridgestone BT 011 is mindketto felvasott, igaz mind a 2 2007es gyartmany...
bury,ez egyenesen a te kerdesed lessz,de ha valakinek van meg otlete/tapasztalata,ne legyen rest es begepelje ide Bridgestone Battlax BT-011-es gumirol tapasztalat? ( pl: hogy tapad,hany szazezer km gurul el , stb..)
Tudtommal injenktoroson motoron ilyet nem szoktak. Igazából az volt a baj, hogy az injektorsoron lévő nyomásszabályzó szelepnek átszakadt a membránja, és így vákuum helyett is benzint szívott.
És itt kezdődik a gond, mert ez a kis kütyü 42.400 kőkemény magyar konvertibilis forintot kóstál. Én meg rájöttem, hogy a Honda Civic-nek is ilyen Keihin nyomásszabályzója van, azzal a különbséggel, hogy ezen egyenesen jön ki a cső, a motorén pedig meg van hajlítva kicsit.
Így hát a helyi bontóban lealkudtam egy autóba való nyomásszabályzót 3000 forintra, de azóta tökéletes a gép szerencsére!
Ha meg ez is elromlana majd, még 14 bontottat tudok venni egy újnak az árán.
Dunaújvban láttam egy fekete 600F-et. Valaki?