Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

In má bezony mennek pályára es,csak mán fejeznék be ezek a púszkazabálok a Marosring-et Napi szinten gurulászok a vassal igyetemre ereted e, s az utam 30 % kanyarvadászat,a maradék meg egyenes,és városközti idetlenkedes..
'ejszen aztat nem tudhassuk, hogy mennyit mén míg el. De az biztos, hogy Té az utat kucorgatod, azaz igyenest szeretsz menni, nem kanyarodni, hogy ennyire középen van lejárva a gumid.

Javaslatom: ha van kis pálya a közelben, a szélét ott gyalázd le, akkor a maradékot kihasználod.

(régi szép idők, amikor a gumim közepe kopott el... egy ezresen a gyors hobby csoportban is már a kigyorsítási kb. 1/3-ad tűnik el először.)
Én személy szerint még nem voltam fent a bükkben...
De ismerősök jelentése szerint a Borsodi oldalon akadnak kátyúk, java része sajnos pont kanyarok közepén, vannak repedések az út közepén...
A hevesi szakasz viszont jó, ott csak némi porra vagy apró kavics felhordásra kell számítani.
Szia
Érdeklődnék milyenek az utak felétek?
Holnapra tervezünk egy Debrecen-Miskolc- Lillafüred -Eger túrát!
Vagy ha valaki járt mostanában arra jól jönne az infó
Na ez latod,egy nagyon jo kerdes .....mar mar ugy "szaguldozom" hogy beszamolom egy esetleges durrdefekt kockazatat is, es felvagyok keszulve egy vad rodeo-ra hogy megfogjakm a "Sirkovet"
Mostanság vetted a gépet ?
Szoktam arra felé kóborolni átutazóban elég sokat... de még egyszer sem láttam a motorod.
Gurulhatnánk közösen is!

Miskolci Motorosok Klubja

Nézz be hozzánk és ha van kedved regisztrálj is!
Az enyém az 1400 körülit szereti a legjobban...
Na és akkor ha fejre állunk, hogyan megyünk tovább ?
to zoynak : aaaaa,erdelyben nem foglalkoznak a motorok muszaki allapotaval a rend eber orei,vagyis 4 ev alatt meg senki sem nezett ra,kozuti ellenorzes soran

to bury: szoval akkor ez lenne az a hires kopasjelzo mar mar kezdtem beszarni,hogy lekell tegyem a draga gepet,mert nem fussa most masik gumira egyenlore elvitte a kis zsebpenzem ez a mocsok komunista husvet (majus 1)

Koszi fiuk,a megnyugtato szavakat,ha jartok Marosvasarhely fele, Akosfalvan, feltetlenul aljatok meg,vendegeim vagytok egy kis fejreallitos palinkara
Ezzel még egy 800km-t simán
Nekem egy picivel jobb állapotban volt mint a tied aztán egy horvát tengerpartos túra után ami kb 800km volt a határon már úgy jöttem be hazafelé magyarba, hogy a drót kilátszott a közepéből
kopásjelzőn van.

finom kigyorsításokkal megy az még vagy 300at
Szerintem ilyen gumival, míg a rendőr meg nem állít
Na Jámbi,johetnek azok a mintak ra a tiedrol Most keszult nemreg a kep,mitszoltok,meg hany szaz km tudok kimotorozni belole?
jogsi, hogy áll?

szarul?
Igazad van!
F4i-re 1300, +- 100-at ír a könyv, ha jól emlékszem, f2re nem tudom, de szerintem 1000-1200 a normál alapjárat
Üdv mindenki!Olyan apró technikai kérdésem lenne,hogy kb milyen alapjáratot állítsak?Mi a legoptimálisabb már ha van ilyen...Tehát ki,hogy szokta...(f2-őm van).Előre is köszi!
nem, mert neki fs-e van, a balesetben f4i volt szerintem.
Két hete szombaton mentem a 35-ön Debrecenbe...
Odafelé folyamatos erős oldalszelem volt bal oldalról, kész élmény volt az össze szembejövő kamion!
Vazze, remélem nem predakon volt...bár ő tegnap 11:16 kor még hozzászólt a fórumhoz. Ilyenkor mindig kinyílik a bicska a zsebemben....nagyon vigyázzatok magatokra!
ja meg 2db telefon is belefér
idomossal oldalszélben de jó lehet.

néha nekem is úgy kell menni, hogy tökre be van döntve.

hát akkor nektek.
Nekem se dobozom, se csomagtartóm. ülés alatt nekem az elektronika van. Első ülés alatt van kicsi helye de onnan a pici dolgok ki tudnak esni. Egy motoros elsősegélycucc van berakva. Kivenni már szerintem nem lehet :-) Elvileg már nem is kötelező. De pl a defekt spray nem fér már be, se egy félliteres víz.

Most szereztem egy egy Dainese övtáskát. (z8 gumihoz volt ajándékba )

Abba belefér a pénztárca, defekspray, motor papírok, kulcsok, zsepi, meg még lehet egy víz is ha ügyesen pakolok. És vízálló. Sok zseb. Tetszik nagyon és free-be volt
Konkrétan csak 2x volt olyan hogy 100km felett mentem esőben/viharban, igaz utána mindegyik volt a híradóban, hogy dőltek ki a fák. A többi lightosabb volt.
A legszebb pedig egy balcsiról hazafelé vihar volt, amikor megálltam pisilni (pedig nem vettem volna észre ha a gatyámban köt ki olyan vizes voltam) és ahogy levettem a sisakot, beleejtettem a legnagyobb pocsolyába. Persze talppal érkezett, így a belseje is csurom víz lett, ahogy felvettem folyott le a képemen, hát én akkor röhögtem magamon hazáig...