Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kesztyű az a páromé. Én ilyen drágán nem vennék , viszont nagy életmentő, mert olvastam rola egy cikket, h van egy csávó, aki balesetezett. És nagyon durván leégett rola a cucc..de mivel ez a kesztyű volt rajta, megvédte, és semmi baja a kezének. Aztan ennek a kesztyűnek a gyártója ajándékozott egy ugyanolyat a srácnak. Szóval drága, de mentő!
És Knox Handroid...
Nagyon bírom, ultrabrutál ahogy kinéz az a kesztyű
aham.. jó siskók. Nekem Nolan van. Én is jó áron vettem mivel nem idei modell...de az kit érdekel
Shoei meg Arai még a legjobbak között is külön kaszt, de sajna árban is
Linket nem szúrtam be

http://www.webbikeworld.com/r2...
Shoei X-11 amerikában azt hiszem az európai modell száma azt most hirtelen nem tudom jó kis sisak volt életem egyik legjobbja úgy állt a a fejemen ahogy kellet úgy tartott ahogy kellet nagy sebességnél sem mozdult el,ez az x-11 már kifutott modell most az x-12 van helyette de az most 250EFt tól kezdődik én ehhez jutányosan jó biznisz árán jutottam anno hozzá nagy álmom volt de nem sokáig tartott viszont tette a dolgát,azóta most egy NZI sisak van jutányos árú mert kifutó modell de valamikor százezer forint feletti ára volt és szeretem meg van olyan jó mint a shoei volt.
Most néztem a képeidet..Shoei sisakod volt? és az életedet mentette meg...komoly! Ez Shoei ,mi ? a száma stb
megértem.. igazad van. Én semmifileképpen nem fényeztetem át. Igy szép ahogy van . Annyi hogy nem a gyári áttétel van rajta, meg Martin dob. De ezek jó dolgok. Nem is kéne a gyári kipuja
jaj nekem...alig várom h menjek vele...
Hát őszintén meg mondom hogy én is imádom ezt a színt de most lenne tervem egy kis módosításra így tudom kb milyen színekre fényeztetném a gépet,de arra gondoltam hogy az még mennyi lóvé nem ér annyit az egész egy hülyeség miatt így is sok lóvét vertem a gépre.Bár néha nagy a pofám mert álmodoztam egyedi gépről de félek módosítani a gyári dolgokat nem is tudom miért,pl volt álmom akármilyen motor nem mertem megvenni mert mi van mikor el kéne adni meg az kicsi bla bla bla,tehát nem merek elgondolásokat bevállalni inkább megyek a ki taposott úton.
Én biztos nem bírnám ki, hogy otthon üljek és várjak egy hetet, amíg normálisan megszárad a festék! Rakd fel, aztán utána egy hétig ne baszogasd a belsejét!
A külső fényezés már hetek óta megvan most a belsejét fényezték
én sem rondítom el, ebbe a színbe szerettem bele, ez kellett! csak ha gondoltam rá, hogy vennék valami kinai fost" és egyedivé teszem, de mondom, az nem most lesz.
igen, teljesen ép rajta minden. Csak érdeklödök.
Szerintem várj. 200nál kap egy giga dongót akkor lehet megkapja az engedélyt a friss fényezés.
Kérdés tegnap pénteken hoztam el a fejidomot a fényezőtől valószínű pénteken fényező annyit mondott hogy vigyázzak még ne mossam a fényezést azt mondta kb egy hét mire jó lesz a festés szerintetek várjak még a felszereléssel vagy rakhatom felfelé a gépre?
Hát minden cuccomra igényes vagyok,telefontól elkezdve mindenre amit saját pénzemből vásároltam,de szerintem még nálam "rosszabb" is van itt a fórumon aki folyton szétkapja a gépet és már szinte halálra van takarítva és tiszta olyan mint ami most jött ki a szalonból mondjuk ahogy mondják tőle érdemes lesz gépet venni,én azért nem bontom szét minden héten és nem mosom minden nap a gépet,na meg utálom az idomokat bontogatni.
sziasztok, valaki meg tudná mondani nekem egy 600F2-es telo szimering méreteit?
Amúgy viccet félre téve, csak a motorral kapcsolatban akadsz ki minden apróságon vagy az élet más területeinél és ez van? Ha igen akkor nagyon nem irigyellek, mondjuk már ez a motor aggódás is kicsit sok, de nem új motort vettél, ezek régebbi vasak, persze hogy nem lesz tip top.
A kényszerneurózis kezelésében hatékony a feltáró terápia
Ja ja de az új meg nagyon drága
A trükkje hogy vatta újonnan kell venni.Betenni egy nitrogénnel töltött vitrinbe és mással motorozni.
Tudom hogy hülyéskedsz és igen ez az átkom hogy egy karctól kiakadok,vagy ha valami nem úgy áll a motoron ahogy kéne.
Tudjuk, te a tökéletesség megszállottja vagy.

(És nehogy megsértődj, mer' hátbaverlek )
Hát én tuti nem rondítanám kínai fos idomokkal,tudom nehéz eredetit szerezni ha baj van de te tudod
Ebay....de ha rájön a vám és az Áfa, akkor baromi drága lesz.